Reklama

Reklama

Terapie

(seriál)
  • angličtina In Treatment (festivalový název)
Trailer 4
Drama / Psychologický
Česko, (2011–2019), 48 h 6 min (Minutáž: 21–29 min)

Série(3) / Epizody(116)

Obsahy(1)

Terapie je český seriál věnující se terapii lidem s psychickými problémy. Psycholog Marek Pošta (Karel Roden) se každý týden setkává s pěti klienty – pacienty, kterým se věnuje od pondělí do pátku. Formát seriálu je převzatý z izraelského seriálu BeTipul, ze kterého vycházel i americký seriál V odborné péči. (sator)

Recenze uživatele Eddemi k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2011) (S01) 

Videla som zatial 14 casti a pride mi to ako dobra forma. cca 25 min. na diel je akurat. Postupne dejova linia do seba zacina zapadat ako puzzle a myslim, ze nas este prekvapi. Nie je to dynamicky serial, ale zalozeny na dialogoch a psychologickej analyze. Jedine co mi zatial ozaj vadi, ze cestina p. Magalovej. Zbytocny krok. Ked si ju uz tam tvorcovia vybrali, neviem preco nemoze hovorit slovensky. Neda sa to pocuvat, co je skoda, lebo sa viac sustredim nato, ako vyslovuje a snazi sa posobit doveryhovne, namiesto obsahu toho, co chce povedat. No nic, inak davam palec hore. Misa Doubravova a zvysok hereckeho osadenstva zatial super:-) Po 30tom dieli musim svoje hodnotenie poupravit a zo styroch hviezdiciek urobit pat:-) ()

Série 2 (2013) (S02) 

Minulu seriu excelovala Misa Doubravova (medzi novacikmi), tuto Terezia Voriskova. Je pravda, ze v minulej serii "pondelky" boli silne diely, tentokrat je to oproti Tani Pauhofovej slabe. Ale inak fajn format... :-) Tiez ocenujem slovencinu Magalovej, lebo minule to bolo nepocuvatelne. ()

Reklama

Reklama