Reklama

Reklama

Terapie

(seriál)
  • angličtina In Treatment (festivalový název)
Trailer 5
Drama / Psychologický
Česko, (2011–2019), 48 h 6 min (Minutáž: 21–29 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(116)

Obsahy(1)

Terapie je český seriál věnující se terapii lidem s psychickými problémy. Psycholog Marek Pošta (Karel Roden) se každý týden setkává s pěti klienty – pacienty, kterým se věnuje od pondělí do pátku. Formát seriálu je převzatý z izraelského seriálu BeTipul, ze kterého vycházel i americký seriál V odborné péči. (sator)

Recenze uživatele Fr k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2011) (S01) 

PONDĚLÍ 09:00 – SANDRA. ÚTERÝ 10:00 - IGOR. STŘEDA 16:00 - LINDA. ČTVRTEK 17:00 - JANA a MICHAL. PÁTEK 19:00 - DITA. /// Přehlídka lidskejch úzkostí v ordinaci, kde se nesvlíká (aspoň by se nemělo...). TERAPIE přináší (téměř) všechno, co jsem očekával. Konverzační napětí, sílu i vážnost okamžiku a pár perfektních hereckých výkonů. A přestože je některej díl kapku o hovně, myslím, že není ztrátou času. Jestli v sobě máte kus voyerismu, rádi sledujete ,,soukromý“ lidský emoce a potřebujete zjistit, že i psycholog je jen člověk a ne zrcadlo, co odráží pacientovi pocity....tak vás tenhle seriál, plnej ,,vztahovačnejch“ lidí, který maj potřebu, aby je někdo poslouchal nemůže zklamat. NĚKTERÝ VĚCI BY ČLOVĚK NEMĚL TAHAT NA DENNÍ SVĚTLO! A co vy? Mimochodem, myslím, že jsem dobrej posluchač... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Na Izraelskej originál BeTipul čumět nebudu. 2.) Erekci mám jen u slovenských hereček. 3.) Právě díky mě chcíplo několik civilistů. Válka je válka, ale.... 4.) Nevím, jestli se mám rozejít s Máňou. 5.) ,,Fr“ bydlí moc daleko. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Série 2 (2013) (S02) 

,,VY MÁTE PROBLÉM A TEN PROBLÉM SE SPOLU MŮŽEME POKUSIT NAJÍT…“ /// Pocity z ,,dvojky“ rozpačitý. Těšil jsem se na úterky (rozvod a dítě jako nástroj), středy (holka s problémy většími než rakovina) a čtvrtky (podnikatel, beroucí život jako boj o přežití). Tady byl perfektní casting a životy, do kterejch čučet mě bavilo. Plno neschopnosti komunikace, beznaděj, emoce. Pondělky a pátky byly slabota. Hrabou se tady v Markově životě, von se chová jako jeho pacienti – vlastně dost často mi připadá jako kretén. Takže slabší než ,,jednička“, možná i proto, že se jedná veskrze o pesimistickou terapii. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Na Izraelskej originál BeTipul čumět nebudu. 2.) Nevím, jestli je horší bejt pod vlivem úplňku, nebo otce (matky). 3.) Přemejšlím, jestli člověk fakt přitahuje, to co vyzařuje. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Série 3 (2019) (S03) 

„MYSLÍTE, ŽE TO BUDE FUNGOVAT? JESTLI BUDETE CHTÍT, TAK ANO...“ /// Tak Chýlková….to je divadlo! Jinak sympatický obsazení, ale to je vlastně samozřejmost. A lidi s problémy taky. Baví Taclík s tím svým příběhem, moc mě nebere Dyk, přestože je jako transka přesvědčivej a jeho příběh je asi nejzávažnější. Skvělý jsou jako vždycky ty pointy. Je to krátký, je to ze života a vobčas i vtipný. Možná trošku nevyrovnaný, ale co u 36 dílů čekat, že? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nesnáším svýho ptáka. 2.) Bojím se podívat do šuplíku. Hlavně ve snu. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

Reklama