Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější pěvecká soutěž v Čechách a na Slovensku je zpět! Nový ročník, nové hvězdy a tři nováčci v porotě! Jak si povedou Matěj Ruppert, Katarína Knechtová a Ben Cristovao vedle ostříleného Pal'a Habery? A kdo se stane novou SuperStar? Castingy začínají! (TV Nova)

Recenze (57)

herr_carter

všechny recenze uživatele

Bože!Piča!Zkurvena!Prašivá do pičeeee..!!......asi takto nějak by novou superstar (a obecně podobný formát pořadu) okomentoval dnes již legendární slovensko-maďarský opravář traktorů Lakatoš. Nikdy by mě nenapadlo, že "česká" anomálie, která nese název Ben Cristovao, bude dělat porotce a hodnotit budoucí zpěváky !!! Chlápek, co neumí zpívat a ba co víc, neumí ani mluvit, bude najednou spolupředsedat v porotě například s Haberou, který ho kdysi nemilosrdně vypral do hajzlu !! Jít jako účinkující do této soutěže a nechat se hodnotit naprostým monstrem a neumětelem, může jenom stejný neumětel a nositel IQ zmrzlé makrely - fuj !!....................... ()

Sygauras

všechny recenze uživatele

Haleluja. Je to tu zase. A je to ještě horší než to bylo před tím a to už minulý rok bylo dno hudební scény. V porotě se nám opět vyskytl Pavol Habera, který se tváří jak největší drsňák na světě (před několika miliony lety úspěšně okupoval žebříčky hitparád se svýmy 5 písněmi) potom je tady Matěj Ruppert který vypadá jak kdyby ho vyzvedly z léčebny závisláků (a kterého jsem si musela vygoogit) dále se zde vyskytl v rámci vyváženosti Ben Kristovanoho nehezký manekýn z pedo knírkem který je čech asi jako já (ale je tmavší pleti takže ideál do počtu) a který přitahuje maximálně 12 leté holčičky bez špetky vkusu, no a na závěr musíme přizvat nějakou kost aby se vyváženost dotlačila k dokonalosti (mimochodem i tuhle divoženku jsem si musela vygooglit abych zjistila že ji znám jen proto že se mi líbí jedna písnička ale netušila jsem že je od ní) Co se týká soutěže, tak se tam opět vyskytují jen ti zoufalci, kteří neuspěly v předchozích 20 letech ani v DO-RE-MI, a nebo něčem podobném. Chybí už jen ten otravný operní gender pán, který otravoval v předchozích 3 letech. Porota se musí rozhodovat mezi debilem a idiotem. Nechtěla bych sedět v porotě, protože z takového materiálu by se nedal vybrat ani rozhlasový moderátor, v pořadu o domácím chovu morčat. Tohle je nehodnotitelné. Zajímalo by mně, kolik prostoru se ještě nachází pode dnem, pokud beru dno jako cílové místo pro podobné pořady. Jenže oni jsou schopní se dostat ještě hlouběji a hlouběji. ()

Reklama

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

SUPERSTAR... BĚŽÍ TAHLE SOUTĚŽ JEŠTĚ TAKY NĚKDE JINDE? Přijde mi, že to je vždycky chabý pokus o to, jak se TV NOVA může přihlásit o slovo/o sledovanost. I když nevím, kdo se na to po těch všech letech a nekonečných ročnících může ještě dívat nebo na tento program přepnout / jako např. já. Nášup se podává v realizaci 100 minutového dílu. Po 20ti minutách bohatě stačilo. Habera? To už tu bylo tolikrát a už mě ty jeho kyselé výrazy a alfasamectví omrzelo. Rupperta vyzvedli někde v postranní hospodě, Cristovao by měl radši pracovat v Bravíčku a Knechtová by mu tam mohla dělat šéfredaktorku. OPAKOVANÝ VTIP NENÍ VTIPEM ()

ricci.s odpad!

všechny recenze uživatele

Podobne ako posledný ročník tejto vraj „súťaže“ som to vydržal pozerať do semifinálových kôl, ale ďalej sa to už jednoducho zvládať nedá. Trochu ma to aj mrzí, pretože niekedy dávno som Superstar fandil. Sledoval som s potešením kastingy, držal palce mladým talentom a bavil sa na tých najväčších nemehlách. Lenže žiaľ, tento projekt skĺzol do úplnej žumpy a už na to nemám nervy. Tento ročník je práve Cristovao prekvapivo najmenšie zlo, zatiaľ čo tí ostatní sa pretekajú, kto bude väčšie hovädo (krava Knechtová vedie). A ako to už býva zvykom, vyhadzujú sa najmä tí talentovaní len preto, že neurobia poriadnu šou, veď o spev už dávno nejde. Stačí tam poskakovať, rehotať sa a robiť zo seba úplného kokota, a postup do semifinále je istý. Kto je trochu tichší a skromnejší, nemá žiadnu šancu. Priemerní speváci sú medzitým dourážaní jedna radosť, pretože si očividne porotcovia myslia, že je to vtipné. Nie, nie je. A už keď počujem tú obľúbenú prijebanú vetu: „Mám pre teba dobrú správu – nepostupuješ“, mám normálne chuť rozmlátiť obrazovku. Viac ako samotných naivných súťažiacich, ktorí ktovie prečo veria, že sa vďaka tejto žumpe presadia, však ľutujem idiotov, ktorí tam ešte aj posielajú SMSky. To už by som radšej dal peniaze bezdomovcovi a cítil by som sa lepšie. ()

Azrail 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně se sice SuperStar nemůže rovnat zahraničním soutěžím, jako The Voice, ale i tak mě poslední ročník této Československé soutěže zatím nad očekávání baví. Samozřejmě souhlasím i s názorem, že v porotě by měla sedět naprostá zpěvácká elita obou zemí, takže porota ve složení např. Karel Gott, Lucie Vondráčková, Palo Habera a Marika Gombitová by se mi též líbila, ale ono to není tak, že si producenti lusknou prstem a porotci přitančí. Pokud z nějakého důvodu nemohou nebo nechtějí v soutěži porotcovat, nikdo s tím nic nenadělá. A navíc, letošní porota se mi ani zdaleka nezdá tak slabá, jako tu mnozí líčí. Habera stále baví, Cristovao je tak trochu nová krev a zkouška naslepo, ale nedá se říct, že by hudbě nerozuměl, navíc dodává do poroty složené z klasických zpěváků tak trochu ortodoxní prvek. Dále je tu Katarína Knechtová, kterou já osobně považuji za výbornou zpěvačku a místo v porotě má dle mého názoru právem. Matěj Ruppert byla tak trochu jako u Bena sázka naslepo, ale zaprvé do poroty vnáší takový bláznivý komediální prvek a zadruhé se také nedá říct, že by svému řemeslu nerozuměl, byť není tolik na očích, co se týče technických záležitostí hudby, v tom je podle mě z poroty jeden z nejvnímavějších. Co se týče moderátorů, Jasmína je celkem příjemné oživení a Mareš je prostě sázka na jistotu, i když jeho vtípky jsou mnohdy ohrané, stále je to o parník náš nejlepší moderátor. Samotné technické provedení, kapela, exteriéry, interiéry, stylisté, celková show, to všechno si drží vysokou úroveň, srovnatelnou se zahraničními soutěžemi. A naposledy jsou tu samotní soutěžící, kteří letos patří k absolutní špičce všech ročníků, takže na mé straně převažuje spokojenost. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama