Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najväčšia spevácka show je späť! Niekoľko tisíc spevákov z Česka a Slovenska sa pokúsi presvedčiť Paľa Haberu, Ondřeja Soukupa, Martu Jandovú a Kláru Výtiskovú, že len oni si zaslúžia stať sa novou Superstar. (TV Markíza)

Recenze (65)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak i já jsem několikrát během reklam na jiných kanálech zavítal k této již provařené zpěvácké soutěži a bohužel musím konstatovat, že její úroveň šla během těch několika let hodně dolů. Habera už není co býval, Soukup jakbysmet a Klára to už byla zřejmě jen znouzecnost, páč Darinka neměla čas. Když to srovnáme s Americkými či Britským Idoly je kvalita zpěváků úplně někde jinde. Jo děcka se snaží, ale lidi krom teens a rodinných příslušníků už tohle prostě nebaví. Ze všech těch vítězů se uchytila snad jen Langrová. Kdysi jsem fandil Chodúrovi, ale po výhře po něm pomalu neštěkne ani pes a to se dá říci snad o všech, kteří se v některém ročníku objevili. Vyjma dvou smažek Sámerovi a Benovi – kteří jsou akorát tak na ránu (další z celé řady tuctových rádoby celebrit…).Tato řada se mi líbila o něco víc, než ta z roku 2013. Snad za to mohla i přítomnost Jandové a Vytiskové, možná i fakt, že čím víc řad bylo natočeno, tím šla jejich úroveň dolů, nebo už mě to prostě nebavilo, tak jako ze začátku. Nicméně Emma Drobná vyhrála zcela po právu a jsem zvědavý, jestli se jí povede rozjet skvělou kariéru. Našlápnuto má dobře, už jsem od ní slyšel několik písniček a není to žádná hrůza. A kdo že tam byl s ní? Už si ani moc nevzpomínám, bohužel… ()

Joges 

všechny recenze uživatele

První řady jsem sledoval s nadšením, jak české tak slovenské. Byly kvalitní a dobře obsazené, ale poslední dobou je to bída. Porota a její rozhodování, celková atmosféra, popostrkování některých vybraných soutěřících do čela soutěže mě od pořadu jen odrazuje. Naštěstí to roku 2015 vyhrála ta správná osoba. Vítězství Emmě Drobné přeju. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Ročník od ročníku trapnější záležitost, tuhle éru si budou všichni pamatovat hlavně díky naprosto nemožné moderátorce ("Kolik máte babiček?" "Normálně dvě." "Jé, tak to byl stěr." - kultovní rozhovor). Předtočených dílů bylo ve výsledku asi víc než živých přenosů, počet finalistů hlavouni z televize nepochopitelně snížili na osm, ve finále nebyli dva, ale tři soutěžící. Celý pořad působil velmi uspěchaně a odfláknutě (aby si finalisté přivlastnili píseň spjatou s jiným ročníkem, to tu ještě nebylo). Vítězce jsem nicméně triumf přála. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel se z toho prostě stala estráda a fraška, kde už nějak zásadně nejde o pěvecký výkony, ale o rádoby supershow (a reklamu dalších interpretů - M. David zve na svoje turné atd.). A nejhorší je, že když už nevíte, koho tam nastrčit, tak dáte do poroty K. Vytiskovou, která teda pro mě nemá nějaký zásadní kvality, aby mohla něco pořádně hodnotit, ale tak OK, každej začíná jinak. Naprosto nejhorší ale je, dát možnost moderovat takovou velkou věc Jitce Nováčkové, která s něčím podobným nemá zkušenosti a je to vidět v každým jejím vstupu. Je tak špatná, že i ti soutěžící se na ni někdy dívají jak na debila a netuší, co jí mají říct. Proč proboha ona? Hrůůza. A ten product placement "zdravé" stravy - všichni povinně pijou kolu a žerou čokoládu. Ehm.. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

V letošním ročníku byl i dlouholetý kamarád, který se do semifinálového výběru nedostal jen kvůli tomu, že něco nepodepsal. Dozvěděl jsem se od něj spoustu zajímavého o tom, jak to v SuperStar doopravdy chodí, a tak se můj pohled na soutěž výrazně posunul k horšímu, až doputoval k té jedné hvězdičce. Na odpad to ještě není, ale třeba to k němu v průběhu let doputuje, ovšem to už raději tuhle ptákovinu sledovat nebudu. Nejúsměvnější bylo, když mi potvrdil, že nejvýhodnější je skončit druhý. To už pak ztrácí smysl někomu fandit. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama