Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jana Hlaváčová září na českém hereckém nebi už léta. Proto ji Česká televize vybrala do cyklu hereckých beneficí Setkání s hvězdou. Nenávist - Drama stárnoucí ženy ze současné vesnice, které lhostejnost mladých lidí vzala muže.
Podvodnice - Love story staré kriminálnice, které osud přihrál štěstí a ona ho dokázala využít.
Student - Komedie o staré učitelce hudby, která pro štěstí své dcery zapře sama sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (36)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně moc příjemná záležitost, tři povídky, každá jiná a spojnicí je výborná Jana Hlaváčová, která se s půvabnou lehkostí převtělí z profesorky hudby (ta byla až krutě upřímná) ve zlomenou stárnoucí ženu (tu nenávist jsem jí uvěřila) a pak mávnutím proutku je tak báječnou a okouzlující podvodnicí, že mi s Luďkem Munzarem nad šachovou partií a obrazy vyloudili úsměv na rtech.. V tuto chvíli dávám čtyři hvězdičky s pomyšlením na pět, asi se budu muset ještě vrátit.. ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

"Já si vážím vaší snahy a vytrvalosti, ale je zbytečné, abyste v tomhle pokračoval ! ... Udělal jste z toho zakysanku." Bakalářsky nadějné náměty, velmi průměrné scénáře bez pointy, režijně pouze samoúčelné etudy bez rytmu, milý prostor pro různé polohy J.Hlaváčové, hezká postavička pro Janu Pidrmanovou. ()

Reklama

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První storka poněkud odhadnutelná, druhá lepší a vážnější, leč občas patetická a teprve ta třetí to pořádně rozbalila...dala vzpomenout na klasická podvodnická témata ve spojení s vtipnými narážkami na různá klišé (sirotci) a vtipem a lehkostí samotnou. Jen na ten PP si asi nikdy nezvyknu, ale v případě něčeho takového, jako je Café Bajer, to snad Jirko přežiju :-) 70%. ()

LadyRainier 

všechny recenze uživatele

Celé super, jako "běžná" divačka mimo filmovou branži jsem zcela spokojena. Jako letitá fanynka paní Hlaváčové (i pana Munzara) spokojena nadmíru. Nejvíc mne zasáhla povídka Nenávist ...u Studenta jsem se pousmála a Podvodnice - ta mne tak krásně pohladila po duši - kéž by ti dva byli ve zdraví spolu ještě mnoho let !!! Při hraní jim to jde jak dobře namazaný hodinový strojek ...Díky pane Strach, za moc pěkný zážitek ,-) ()

made1 

všechny recenze uživatele

Petr Hudský to napsal, Jiří Strach zrežíroval a herci zahráli - všichni na výbornou. Paní Hlaváčová byla ve všech rolích během okamžiku uvěřitelná, jen jak ji kamera zabrala, navíc vidět ji po boku pana Munzara to byla třešinka na dortu celého Setkání s hvězdou. Nezbývá mi než doufat, že nezůstane jen u tohoto tryptychu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (7)

  • V povídce "Nenávist" hráli David Švehlík a Lenka Krobotová manžele, podobně jako v pohádce O Šípkové Růžence (), kde ztvárnili pár. (Anonymka1)
  • Povídka s názvem „Podvodnice“ byla natočena v Pardubicích. (Teres)
  • Ve třetí povídce je spoluhráčem Jany Hlaváčové její skutečný životní druh Luděk Munzar. Režisér Jiří Strach nazval jejích vzájemnou souhru „nejjemnějším švýcarským hodinovým strojkem“. (Olík)

Reklama

Reklama