Reklama

Reklama

Annabelle 3

  • Česko Annabelle se vrací 3 (více)
Trailer 3

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (316)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Psal jsem to již minule ale Conjuringovému vesmíru zjevně dochází dech. Je alespoň potěšující, že jsme tentokráte na to tvůrci jdou trošku jinak. Opět se nekoná žádný gore, spoléhá se jen na strašení a v hlavních rolích jsou teenageři. První hodinu se prakticky neděje nic zajímavého. Vůbec jsem nepochopil schované klíče od komnaty s démonickými rekvizitami. Ve finále jde Annabelle zpátky do skříně a jsem zvědavý zda ji v brzké době někdo vůbec chtít vytáhnout. 50% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak návrat frašky o bábike z jednotky - tuctové a po hororovej stránke absolútne nezvládnuté. Aby sa človeku pri sledovaní hororu zavierali oči a musel bojovať so spánkom tak toto teda veru nie.... veľmi zlé znamenie. Jediné čo ako tak potešilo boli herci. Rozuzlenie tiež nič moc, také niečo by sa skôr hodilo do romantickej komédie o stredoškolákoch. Fungovalo by to jedine vtedy, keby autori celý film poňali ako komédiu, alebo ako paródiu na hororové filmy. Žiaľ, ale mysleli to vážne. Skrátka strata času, nepozerať. Ledva podpriemer. 30/100 ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Vesmír Conjuringu se tímto stává už absolutní masovkou. Co na tom, že je to celé zručně natočené, snaživé, uhlazené a hrají v tom hezké pubertální herečky, když podobně neškodný horor zažijete občas i během čekání v dopravní zácpě. Jako pohádku na dobrou noc pro děti od šesti let doporučuje 8 z 10 filmových fanoušků. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Je to naposledy, co jsem šel na horor do kina. Na tu bandu hihňajících se debilů vyzbrojených mobilama a nachos fakt už příště nemám. Upřímně jsem litoval, že nemám sirénu, řehtačku nebo tak něco, abych během nějaké tiché a tmavé scény ty blbky trochu postrašil :-D Annabelle trojka je za tři. Je to celkem příjemná duchařina se sympatickými Warrenovými i sympatickými hlavními hrdiny. Bohužel to docela hodně zabíjí špatné digitální efekty (ten vlkodlak a ďábel/démon byli fakt hrůza) a taky konec, který vyšumí trochu do ztracena. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak nic no, je to velké zklamání a promarněná příležitost, že místnost která je narvaná super hračkami, se kterými se dá hrát celou noc, zůstala nevyužita. Gary Dauberman, je sice dobrý scénárista, ale průměrný režisér, který se bojí být drsnější, odvážnější, ale zase jeho postavy sou sympatické a nejsou úplně blbý. Až tedy na dynamické duo manželů Warrenových, kteří posadí posedlou panenku na zadní sedadlo, jako by se nic nedělo. Takže je to takový nic moc horor, ale zase sem se nenudil, ale bylo to možná ode mně trochu naivní očekávat, že se z tohohle filmu vyklube další The Cabin in the Woods. Celé to na mně působilo, jako jedna z epizod, ze seriálu Scooby-Doo a i ten pes se dostavil. PS : Více na TVTwixx u kterých si můžete koupit prokleté kolečkové křeslo, které má kola ze zahradní hadice a nebo lokátor duchů, to pokuď nemáte doma zvoneček. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Panenka Annabelle se objevila ve dvou filmech DC Comics, Aquaman (2018) a Shazam! (2019). Na oplátku se v tomto filmu objevují některé komiksové knihy DC. (KGBelik)
  • Pri sledovaní tohto filmu v kine zomrel na infarkt 77-ročný pán. (emdvojka)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Pokračování Annabelle má název

Pokračování Annabelle má název

18.03.2019

Třetí díl hororového spin-offu k sérii V zajetí démonů o panence Annabelle má již oficiální název. Film vstoupí do kin pod titulem Annabelle Comes Home. Název pak odkazuje na fakt, že se třetí díl… (více)

Reklama

Reklama