Reklama

Reklama

Kutil Tim

(seriál)
Komedie / Rodinný
USA, (1991–1999), 77 h 36 min (Minutáž: 20–24 min)

Hudba:

Dan Foliart

Hrají:

Tim Allen, Patricia Richardson, Earl Hindman, Taran Noah Smith, Zachery Ty Bryan, Jonathan Taylor Thomas, Richard Karn, Debbe Dunning, Marla Sokoloff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Tim Taylor vám poradí s každým problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži... (TV Nova)

Recenze (287)

MM11 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem nikdy extra nemusel. Celé to zachraňuje charismatický Tim Allen, přičemž jemu už nemá kdo nahrát. Snad všechny vedlejší postavy hrají podprůměrně a nedaří se vždycky postavit díl jen na hlavním hrdinovi. Občas se člověk zasměje (brilantní soused), někdy nastává po čase křeč (parťák Al) a bohužel tvůrci nepoznali, kdy přestat. ()

danecek24 

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - cena (1) - 52. ročník (za rok) 1994 - *Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Tim Allen + nominace (8) - 50. ročník 1992 - Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Tim Allen, 51. ročník 1993 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Patricia Richardson, Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Tim Allen, 52. ročník 1994 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Patricia Richardson, 53. ročník 1995, 54. ročník 1996 - Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Tim Allen ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Když si potřebuji něco opravit, tak to vyhodím, ale kutila Tima bych nikdy nevolal. Tim Allen, herec a ochlasta jedné jediné role v sitcomu, který měl jedinou přednost a to Pamelu Anderson v roli asistentky. Nevím jestli seriál vznikal z čiré improvizace až na place, ale mně přišlo, že scénář nepsal úplně příčetný člověk. To se nestyděl to odevzdat na produkci? Ne, nestyděl, producenta zrovna kouřila Pamela a ten si to nepřečetl a při vyvrcholení zakýval hlavou tak, že to vypadalo jako souhlasné "ano". A takhle nějak vznikl populární sitcom ve kterém se zasmát znamená vzácný jev. 20% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Filmkult zaradil tento seriál medzi tie najlepšie z 90-tych rokov a možno majster Tim pre niekoho aj mohol byť dobrým seriálom, ja som mu však na chuť nikdy neprišiel. Vďaka za to, že ho nesledovala Tryskomyš a nenabila mu plný počet hviezd v každej epizóde aby si zvýšila počet hodnotení, pretože toľkokrát kliknúť na 1* by sa mi už znova nechcelo.Ku cti jeho fanúškom slúži to, že ho boli schopný poslať v ostatných sériach do modrých čísel a úprimne oceniť jeho "kvalitu". ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Kutil Tim a jeho "dokonalé" umění něco ukutit :-).Zajímavé na tomto rodinném komediálním seriálu je,že mi po celou tu dobu a po všech těch 8mi sériích přišlo,že všichni dětští herci jsou neskutečně podobní svým seriálovým rodičům. Ke tradičnímu kutilskému pořadu Čas pro nářadí patří také rodinná atmosféra,která na nás svým sentimentem dýchá snad v každém díle. Místy naivní ale nic, co by někoho dokázalo rozzlobit nebo donutit přepnout kanál. Na tuhle věc se ráda podívám,když je možnost :-). ()

Galerie (263)

Zajímavosti (32)

  • V garáži, kde Tim tráví hodně času, vidíme červenou skříň na nářadí. Stejnou skříň použili filmaři při natáčení snímku 60 sekund i s nálepkou BinFord. (James46)
  • Wilson se celým jménem jmenuje Wilson W. Wilson mladší. Prostřední W. taky znamená Wilson. (Kulmon)
  • Al se původně měl jmenovat Glenn. (Kulmon)

Reklama

Reklama