Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Slepejsek 

všechny recenze uživatele

Ohlasy byly děsné, takže jsem šel do kina s očekáváním toho nejhoršího. A film nezklamal, dostal jsem to nejhorší. Místy to vypadalo jako sitcom (chyběl už jenom smích obecenstva), místy jakoby se Kameňákov přestěhoval na hory, humor místy hodně vyčpělý (klišé kolem kapely otřesně ztělesněné skamenělou kobrou a vidláckým Kohákem), herecké výkony hodně dietní - nebo spíš smutně zapadající do kontextu (viz Hrachovcová -na jedné straně sebevědomě sjíždějící divoké svahy a na druhé naprosto devotně oprašující ploditelovo cokoli jen aby se dočkala kýženého úkapu). A to všechno proložené idylickými záběry zasněžených plání (záběry krásné, ale ve filmu jen jako jakási čas nahánějící vata - asi aby si divák mohl odskočit na wEcKO, přinést nový popcorn anebo kopnout dvojitého panáka pro další přežití). Co je ovšem absolutně nejhorší je scénář. Že neumí vystavět příběh, to už mne nepřekvapuje, ale že už nedokáže vyrobit ani ty vymyšlené situace? Vezměte si třeba linii doktorky Silvie (Hana Vagnerová) a její účast u zásahů horské služby. Sakra v čem se tak lišily, že u prvního ji tvrďácký náčelník shodil jako pipinu a u druhého prohlásil za platnou? Pravda, v tom druhém případě nevykřikovala, že je doktorka...). A mohl bych pokračovat - ztracená dcera "na pokraji života a smrti", "drama" nevěry a další výhřezy... ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Když by to nebylo širokoúhlé, tak při přepínání programů narazit na tohle, nemám absolutně šanci poznat, že se nejedná o nějaký díl Ulice či Ordinace a že jde o kinofilm. Opět obsahově prázdné, jako celá současná česká kinematografie. Pouze sled scének bez nějaké stěžejní kostry pořád dokola znovu a znovu a znovu, že už je neskutečně ubíjející, to psát. Nuly na pozicích režisérů, nuly na pozicích scénáristů a herci, kteří byť v sobě něco mají, se pod vedením těch nul taktéž stávají nulami. Natáčení českých filmů (komediích obzvlášť) by už mělo být postaveno mimo zákon. ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

První díl najednou získává body navíc, a to jsem si myslel, že to horší už skoro být nemůže. Dvojka Špindlu je prachobyčejný guláš několika rádoby příběhů. Není to vtipné, nebo alespoň koukatelné. Je to fakt šíleně špatný a těch 110 minut člověk přežije jen s vypětím všech sil, polovinu těch postav bych přejel rolbou a nechal si Hanu Vagnerovou, která je stále krásná ženská. Kdyby si Balaš alespoň pozval kameramany Na cestě, aby jim udělali pár pěkných záběrů českých hor, jenže ani tahle elementární věc tu chybí. ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Jarda Sauer chtěl vylepšit kšeft svýho kšeftu ve Špindlerově mlýně a napsal komedii, v němž sobecké postavy stráví pár dní na horách a je div, čím ten první "film" měl být pro Špindl PR. Před pár dny jsem s lehkým šokem zjistil, že JS se etabloval mezi scénáristy a píše pitomosti pro primu, takže, proč nenatočit další zimní řachandu? Sehnal si porotce se Stardance a režiséra několika divadelních muzikálů (Cieslar neměl čas, asi právě točil Nevěrnou s Míkou) a vstoupil spolu s ostatními podruhé do stejné řeky, pardon, závějí, aby nám v příběhu jako pro mateřskou školku nabídli jednoduchoučký osud manželů, kteří se k sobě vrátí, doktorky a záchranáře, jenž k sobě najdou cestu a vybotoxovanou Kairu, jež ječí na sjezdovkách. Nejvíc líto mi bylo Anny Čtvrtníčkové, která se svým přirozeným talentem od Pánaboha statuje v takovýchto nepodarcích. A co dál, lidi? Nemáte novej hotel nebo wellness, že by byla trojka? Jako film? Něco jako film???! PS dívat se na to v televizi umočnuje zážitek z filmu na druhou, dávat po každých dvaceti minutách čtvrthodinovou reklamu je nejen nelidské (na film je nemožné se regulérně soustředit), ale také je to absolutní pohrdání divákem - film je plný product placementu a člověk si připadá jako pokusný králík reklamních agentur. Hnus na entou. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, tak tohle nakonec vyhrává rubriku nejhorší film roku 2020. Jestli ženská na vrcholu byla splaška, tak tohle porazí i Roman pro pokročilé a Léto s getlemanem. Nic nefunguje a ničím tento pokus o film nezaujme. A Kateřina Hrachovcová (nebo jak se teď do prdele jmenuje) je vyloženě ESO v rukávu filmařů. Jak píšu, jedna se o hnus tohoto roku - mínus 10% (-10%) ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • „Nejdřív mě nabídka na filmování kvůli zimě odradila, ale pak jsem si řekla, že nemůžu být takový srab a že se musím trochu hecnout. Taky jsem byla na horách po 15 letech,“ řekla herečka Hana Vagnerová. (SONY_)

Reklama

Reklama