Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při budování nejdokonalejší věznice v Antarktidě se z podzemních prostor nečekaně dostane prehistorický plaz a začne ohrožovat vše živé kolem sebe. Všichni se rozhodnou z věznice uprchnout a zatím propustit vězně, aby sloužili jako obrana. Jenže obrovského netvora nelze zastavit... Ve vězení pro největší zločince na světě - v Novém Alcatrazu v Antarktidě - skupina trestanců vykope údajně mrtvého prehistorického netvora, který není až tak mrtvý. A ten teď začne všechny brutálně zabíjet. Přežijí jen dva bývalí přátelé, kteří se pokusí obrovského prehistorického hada zastavit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na území Antarktídy postavili medzinárodnú super zabezpečenú väznicu. Majú tam byť izolovaní najväčší a najnebezpečeneší zločinci z celej Zeme. Vďaka najmodernejším technológiam a krutým klimatickým podmienkam je tento objekt považovaný za dokonalé väzenie z ktorého sa nedá uniknúť. Má to byť nový aktický Alcatraz. Lenže počas dokončovacích prác sa hlboko pod ľadom prebudí obrovský prehistorický had, ktorý začne zabíjať personál, väzňov i členov záchranného teamu. * ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jak už je o mně všeobecně známo, tak já mám tyhle céčkové, či snad déčkové, monster horory celkem rád, pokud se neberou moc vážně. No a z béčkových herců mám v oblibě docela i Supermana se Sheppardem, kteří zde taky jako jediní alespoň něco hrají snad ještě s Elizabeth. Had je naprosto příšernej i na tento druh filmu, většina postav má IQ menší než průměrný pacient Jedličkova ústavu a ve filmu jsou vlastně jen proto, aby se náš had měl čím krmit. Počet obětí roste, kdo má šanci na přežití či na pozdní skon, je člověku jasné tak nějak hned a konec je vtipnej. Upřímně slabší kousek a fakt jen zásluhou Supermana s Sheppardem dám 3* ()

Reklama

tragicus 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se. "Pomoz mi!" "Nee!" "Pomoz mi!" "Neee!" "Pomoz mi!" "Neeee!" *mlask-mlask* "Neeeeee!" Alespon had mel smysl pro drama - kdyz bylo potreba, kvuli emocnimu vypjeti, zabijel hezky pomaloucku, ac jindy to stihal tak rychle, ze si toho malem nikdo nevsiml. A vzhledem k tomu, jak dlouho jecel jeho posledni primy zabity, rekl bych, ze mu snad musel strcit ocas do konecniku, prochazet celym travicim traktem a jeste blbe odbocit do apendixu. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

má vůbec tyhle filmy cenu komentovat?nebo spíš,má cenu tyhle filmy vůbec natáčet?velice hloupoučké dialogy,příšerné efekty,herci jak z ústavu pro mentálně retardované,plus totalně na hlavu postavený děj.tyhle filmy se řadí na to nejspodnější dno filmového žánru.hned kousek nad ním se krčí steven seagal a jeho brutální:-) novodobé akční ságy. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Je to naprosté béčko, proto od toho nic neočekávat. Pominul jsem trikovou úroveň i inteligenci vojáků a ochranky. To, co mě nutilo dokoukat celý film, byla určitá dávka napětí. Ať se jednalo o první kontakt s ještěrem v podzemních tunelech, nebo následné jeho chytání resp. obráceně chytání lidí. Závěrečný fight už byla spíše sranda. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Fïlm se natáčel v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama