Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladík Sean Jones se stal náhodným svědkem vraždy, kdy mafiánský bos Eddie Kim zavraždí státního zástupce, jenž proti němu chystal žalobu. Jako nepohodlný svědek se pochopitelně stane dalším cílem Kimových zabijáků, před nimi ho nečekaně zachrání drsný agent FBI Neville Flynn. Ten ho také přesvědčí, že jediný způsob, jak být v bezpečí, je vypovídat u soudu. Navzdory všem bezpečnostním opatřením se Kim od svých informátorů dozví, kterým letadlem má být Sean dopraven do Los Angeles. Krátce po startu začnou z krabic v zavazadlovém prostoru vylézat běsnící hadi. Pomalu se rozlézají po letadle a jejich obětí se stane každý, kdo se ocitne v jejich dosahu. Poškodí elektroniku řízení a díky nim zemře i kapitán letadla, který se snažil zjistit příčinu závady. Když pak hadi zaútočí i v pilotní kabině, druhý pilot při obraně omylem otevře v celém letadle schránky s dýchacími maskami a odtud na cestující vypadnou další hadi. Neville Flynn začne s pomocí letušek Claire a Tiffany organizovat záchranu cestujících a obranu proti agresivním plazům. Agenti zjistí, že v letadle jsou stovky hadů z celého světa, proti kterým nemají nemocnice protilátky. Zdá se, že letadlo se stalo dokonalou smrtící pastí, ze které není úniku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (507)

k212 

všechny recenze uživatele

Zpočátku velmi vtipné a odlehčené (tak do prvních nápaditých útoků). Pak začne hrozitánsky dlouhá řežba a nerealistické kousky super hadů (skáčou, koušou a žerou ostošest), což je korunováno opravdu hnusnými a bizardními skony cestujících. No a tohle řádění zhruba po deseti minutách zapříčiní, že divákův úžas přejde v hnus a po další deseti minutách v nudu. Zbytek nestojí za nic, protože člověk už jen sleduje hodinky a říká si, už aby to skončilo a je mi jedno jak. Ale kdyby film chtěl zůstat poplatný béčkovým hororovým taškařicím, určitě by umřel nechutnou smrtí i hlavní hrdina a pár hadíků by se vyplazilo vstříc novému osudu, nu škoda. Tedy vlastně to není škoda, alespoň budu ušetřena sledovat něco na způsob Hadi v letadle 7 - poslední útok. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Možná spíš 3 a půl. Hodit hady do letadla je vážně správně ujetý nápad. Od chvíle kdy začnou hadi vylézat ze... ehm ze svých děr jsme svědky těch nejnechutnějších možných útoků hadů na člověka (kousanec do oka tady kupodivu, v porovnáním s jinými místy, působí vcelku normálně). K tomu dostáváme i pěknou reklamu na PlayStation, RedBull a surfovací prkna. Zábavné béčko s parádním Samuelem L. Jacksonem a partou naštvaných hadů v hlavní roli. ()

Reklama

Marigold 

všechny recenze uživatele

He? Kéž by to aspoň bylo tak blbý, až by to bavilo, ale ono to nemá ani tu decentní dávku hověziny. Je to prostě stupidní nashromáždění klišé, navíc v tragicky nudné posloupnosti. Za kvalitní bych označil snad jen solidního Samuela L. Jacksona, jinak mě nezaujalo ale lautr nic. Hloupá a prádzná nuda bez špetky zábavnosti. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Už mám dost těch zasraných hadů v tom posraným letadle!!! Podle mě naprosto nepochopitelně podhodnocená pecka od mého velkého oblíbence Davida R Ellise (ať je mu země lehká) Jeho styl se dá poznat po celý film. Jenom škoda trochu pomalejšího rozjezdu a konce, ale jak začnou hadi útočit, tak je to neskutečnej masakr, naprosto mňamkový gore, výživný hlášky i neskutečně dokonale béčkový postavy a už jenom za ten námět by si to zasloužilo kurevsky větší hodnocení jo a Samuel L. Jackson je nějvětší motherfucker negerskej parchant v historii filmu. Takže co vám vadí bando kverulantů? Jo už vím je to zábavná béčková jízda, tak asi to.80% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl tak pitomej film jako je tento a přiznám se, že mě to i docela překvapilo. Samotný film byl v zárodku už řádku let zpět, pak upadl v zapomnění, ale celkem početná řádka fanoušků se s tim nedokázali smířit a tak dopomohli k tvorbě scénáře svými nápady. Hadi se objeví všude a koušou uplně do všeho a když už jim nestačí horní a dolní končetiny tak si vystačí i s prdelí nebo okem. Semtam se někomu zarazí při hromadném úprku podpatek do ucha, ale co, vždyť to nevadí, hlavně když je divák šokován a pobaven zároveň. Jedna hvězdička za Samuela L. Jacksona jinak béčko jak vyšité ač se nezdá. Američané by z toho neměli dělat kult dokavaď neviděli výsledek respektive jen ať si z toho klidně kult dělají, ale proboha ne aby to ještě tahali k nám. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (33)

  • Samuel L. Jackson (Neville Flynn) obsadil roku 2012 první místo v anketě „The Hollywood Reporter“ o filmové postavě, která by nejlépe vedla zemi v boji proti zombiím. (JoranProvenzano)
  • Samuel L. Jackson (Neville Flynn) ke svému názoru na hady řekl: "Že bych je měl bůhvíjak rád, to ne. Ale nebojím se jich. Když jsem byl malej, tak jsme je s klukama na venkově zabíjeli nebo těm chudákům dělali fakt něpěkný věci. Teď jsem se s nimi při natáčení vůbec nemusel setkat. S živými hady pracoval jenom druhý štáb, na nás zbyli ti uměli nebo digitální. Ale kdykoli jsem si mohl zajít do místnosti, kde je 'skladovali', a na nějakého si sáhnout." (NIRO)
  • Do letadla byly vpraveni jen jedovaté druhy hadů, aby byla jistota, že svědka Seana (Nathan Phillips) nějaký z nich zabije. V jednom z prvních záběrů na hady, kteří útočí na pasažéry, je ale vidět užovka červená, která jedovatá není. (LUCIM)

Související novinky

Pomsta opeřeného hada

Pomsta opeřeného hada

09.05.2006

Věřte nebo ne, ale dějí se divné věci. Princ Charles začal nosit šaty lady Di, 90% blondýnek zmizelo nedlouho po premiéře Titanicu a v USA vznikl další fenomén. Ptáte-li se proč, řeknu netuším. Ptáte… (více)

Reklama

Reklama