Reklama

Reklama

Hadi ve vlaku

  • USA Snakes on a Train
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Mladá žena zasažená Mayským prokletím byla odsouzena k smrti způsobenou stovkami hadů. Jediná možnost, jak si zachránit život, je urychleně se dostat za hranice a najít šamana, který jí může pomoct. Nasedne tedy na vlak mířící k L.A., ve vlaku se však objeví stovky krvelačných, jedovatých a hladových hadů, a všichni pasažéři se octnou v ohrožení života. (PußyMagnet)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jak se říká, viděl jsem koně chcát, krávu blejt, ale hada žrát vlak (ne vagon nebo mašinu, ale celej vlak!!!) ještě ne. Tedy teď už vlastně ano. O filmech studia Asylum jsem toho slyšel hodně, nevybavuji si, jestli jsem už od nich někdy něco viděl, tohle je první o čem vím, ale alespoň to mám potvrzené. Nejlepší na tom je, že ten film je sice špatnej, ale dá se na něj koukat, některé krvavější scény byly fajn, ta micka v kozačkách a minisukni byla k sežrání (ani ji nemuseli nutit odhalovat hruď). No a ta finálnová scéna se prostě musí vidět!!!!!!! Upřimně - myslel jsem si, že to bude mnohem horší. 1,5* ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Pekny obal, ale to este neznamena, ze aj film bude na slusnej urovni a bude sa to dat pozriet bez frflania. Coho dokazom je aj tento megafilm od preslavenej firmicky The Asylum :) Zena v stave prekliatia, ktora sa zvijala ako dobity pes na zemi, mi uz pekne liezla na nervy, ked len dookola prosikala, ze ma bolesti od hadov v tele. Zvracanie v podobe zelenej zelatiny s nadychom limetky a nasledne vyvrhnutie maleho hadika von z ust ma po case uz dost otravovalo a nudilo. Jej dobrosrdecny spolocnik v podobe nejakeho podomoveho zaklinaca, ktory jej akoze pomahal mi akoze nahanal respekt pred nim, cim je, hlavne ked ten svoj magicky prasok fukal do tvari svojim spoluobcanom z Juznej Ameriky, ktory boli vo vlaku na cierno ma pekne pobavil :) Ked uz konecne ukazali prvy utok hadov na ludi, tak ma to prekvapilo, ze zabery boli aj troska do gore zmyslania. To som fakt necakal, ze sa na taketo nieco pokusia tvorcovia filmu. Mile prekvapenie pre mna. Ostatne utoky hadov stali za prd, pretoze poriadne nic neukazovali, len samotne zabery na hadov a to bolo asi aj vsetko. Az pri konci filmu sa to troska rozbehlo, ked ta grcajuca zenska sa zacala premienat na hada. Po dlhych spicakoch v jej ustach a posadnutym spravanim po hadoch sa to bleskovou rychlostou premiestnilo na pretransformovanie na obrovskeho hada, ktory hltavo zacal zrat vlak, ako zmyslov zbaveny. Konecna zahuba nadrozmerneho hada bola uboha a moc sa mi nepacila, vyzeralo to take odflaknute :( Celkove resume filmu znie dost slabo, ale uz som aj videl horsie filmy ako je tento megahoror:) ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Je to sice šílenost na entou, ale zase je to celkem koukatelný. První co mě zajímalo, bylo jak se asi hadi dostanou do vlaku. A musí se nechat, že je to celkem originální ala Vetřelec. Pak se seznámíme s poměrně malou skupinkou lidí co cestuje vlakem (na to , že ve vlaku byl jídelák a lúžkový vagon, tak byl vlak prakticky prázdný) Co mě asi nejvíc zarazilo, že vůbec nazavírají dveře což je naprostý nesmysl, všude na světě se zavírají před jízdou dveře s výjímkou možná v Indii, kvůli přeplnění. Za výtku hlavně první polovina filmu, je takový táhlý nezážívný děj, prostě to nemá spád. Mimoneustálýho zvracení hadů a slizu se nic moc neděje. Naštěstí jsou tu k mámí i pěkný prsa. Spoiler-Konec s obr hadem je už kokotina non plus ultra a zvláště taky tolik přeživších. ()

Kadas97 odpad!

všechny recenze uživatele

No konec! To bola kravina, ehm hadovina. Vedel som, že idem pozerať odpad, ale toto predčilo všetky očakávania. Had zožerie vlak a záhadne zmizne. Strašný herci, ani jeden sympatický. Nenávidím roztrasenú kameru a toto bol fakt horor čo sa týka vizuálu. Hady sa určite za svoj výkon hanbiť nemusia tí to zvládli. 0 z 10. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Asylum v plné polní. V tomhle filmu jsem viděl snad tu největší debilitu, kterou kdy jakékoli studio vytvořilo. Aby se žena proměnila v obřího hada a sežrala celý vlak, to je prostě síla. A teď, když jsem vám to tak krásně vyspoileroval si můžete někde na YT pustit ten závěr a klidně se ochudit o všechno před tím, protože to upřímně řečeno stojí za smrduté lejno. Ale za odvahu a šílenost dvě hvězdy těmhle vyhlášeným sračkařům dám. /viděno na PC(DVDrip): 30% a 2*/ ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Film vznikl v důsledku ohlasu diváků na film Hadi v letadle (2006). Snímek Hadi ve vlaku byl pak na DVD uveden tři dny před kino premiérou filmu Hadi v letadle (2006). (karlik4801)

Reklama

Reklama