Teror na palubě (video film)

Silent Venom

Akční / Thriller

USA, 2009

Fred Olen Ray

• LIVINGDEAD

Luke Perry několikrát ve filmu sdělil, že půjde do důchodu. Byl totiž nasraný, že dostal starou ponorku. Rozhodně by měl jít, neboť jeho filmy z poslední doby : Země v ohrožení , Supernova , Teror na palubě je jedna sračka za druhou!!! ODPAD!(28.8.2010)

• bassator

Mělo by se spíše jmenovat: "Teror na plátně" - 16. 8. 2010 - 5%(30.5.2011)

Někdy je k neuvěření, jaké filmy vznikají.(15.9.2011)

• Campbell

Takovej slabší Ray, u tohohle režiséra se musí zvyknout na křečovitost a levnost, ale i na zábavnost, a na to že uvidíme poctivý béčko. Inu tohle se moc nepovedlo, digitální hadi jsou fajn(a to nemluvím o těch umělých co se ani nehýbou), Perry je strašnej suchar v každým filmu. Slabší variance na Hadi v letadle, ale i tak dávám aspoň ty dvě hvězdy za pár vtipných scén.(18.10.2011)

• blackrain

Jak už poznamenal kolega SOLOM., tak filmů, kde se objevují hadi existuje opravdu hodně. Já si v první řadě vybavuji jen Anakondu a Hady v letadle. Tvůrcům už zřejmě opravdu docházejí nápady, když se rozhodli stvořit něco takového. Co příjde příště? Hadi ve vesmíru? Já už bych se ničemu nedivila.(26.8.2010)

• demented

Popis deja mierne mimo, ale podstatu vystihuje - hadi v ponorke. Trashoidná zábava môže začať :) Ale nezačne, teda aspoň zhruba do poslednej 20 minútovky, kedy Luke Perry začne hadov nemilosrdne strieľať :) (pripomínam, že sme stále v ponorke!). Krivka zábavy stúpa prudko nahor a kulminuje záverečným súbojom s obrovským zmutovaným hadom, v ktorom dôjde mimo iného aj na mlátenie doskou na písanie po hadovej hlave :) Čerešničkou na torte je záverečný (predtitulkový) príkaz jedného pohlavára malému vojačikovi, aby bedňu s hadmi naložil do lietadla :)(8.8.2009)

• hladass_666

Co si budeme nalhávat, je to sračka, nudná sračka... A proč jsem teda nedal odpad? Protože ke konci se z nudné kokotiny stává regulérní zábava... A taky, kde jinde můžete vidět jedovatou korálovku :-)(24.8.2010)

• L_O_U_S

Fred Olen Ray má asi v oblibě hady, ale já nemám v oblibě Freda Olena Raye. Tentokrát se mu podařilo natočit poměrně impotentní film plný klišé, špatných efektů a nehereckých výkonů. V rámci žánru (a asi i Rayovy tvorby) jde vlastně o standard. (577.)(27.8.2010)

• mirec88

Teda, bežne sa na takýchto filmoch bavím na stupídnosti tvorcov, ale tu sa nedalo smiať ničomu. Absolútne trápne, bez nápadu a nudné. Jediné čo ma bavilo bol záver, keď Luke Perry bojoval s tým prerasteným pytónom. Keby celý film vyzeral takto, bola by to sranda.(26.9.2011)

• zdeny99

Těšíte se, že uvidíte hadí krvelačný teror a především děsivé sekvence s hady. Nakonec záběry jsou pouze na plazící se hady. Sice sem tam je nějaký člen posádky ušknutý, ale pouze v jednom případě se dá hovořit o nechutném působení hadího jedu a následného pořádání lidského těla. Proto o nějakém hadím teroru se bohužel nedá mluvit. Tohle je bohužel to, co mne na filmu zklamalo. Nejvíce mne ovšem zklamalo grafické znázornění dvou obřích hadů, kteří vypadali jako nějaké atrapy na kolotoči. Vše naznačuje, že tento film je velice špatným snímkem. A to jsem neměl předsudky o ději, protože se jedná o béčko. Z tohoto důvodu jsem nečekal dobrý děj, ale nakonec byl ještě horší. Filmaři si nedokázali poradit ani s tak jednoduchým průběhem a ničím jej nevyšperkovali, co by se dalo chválit. Naopak divák je svědky plazících se hadů v jídelně, na podlaze, ve sprše pod nohama členů posádky, kteří o plazech nemají ani potuchy. Pořád je omíláno, že je na ponorce dvacet hadů a přitom dvacet jich je vždy jen v jedné místnosti. Podle mého názoru bylo jich na ponorce alespoň šedesát. Nejvíce absurdní byl závěr, kdy hlavní hrdinka si jen tak sedí na zemi a po ní se plazí hadi. Zajímalo by mě, jak se na ni dostali. Že by si jich nevšimla? Luke Perry je samozřejmě sundá, ale ve skutečnosti s jeho razancí by jej pokousali. Zde se tomu ovšem nestane, a tak se je ještě navíc rozhodne postřílet, přičemž trefí jen jednoho. Bohužel pro něj mu nezbyde žádný náboj, a tak na závěrečnou bitvu s obřím plazem si musí vystačit pouze rukama a elektrikou...(21.3.2011)

• SOLOM.

Filmů s hadí tématikou existuje již několik desítek, ale většina z nich za moc nestojí. To je i případ tohoto snímku, který se může pyšnit děravým scénářem, špatnými efekty, podprůměrnými hereckými výkony a jediné na čem snad mohl těžit a získat si zájem diváků bylo obsazení několika známých herců, kteří si potřebovali oprášit zašlou slávu. Hadi již útočili v letadle či vlaku a tak tentokrát přišel režisér s nápadem umístit tyto tiché zabijáky do ponorky. Nápad vypadá sice zajímavě, ale Fred Olen Ray je známý tím, že točí většinou filmové braky, které patří do odpadních vod a tak není žádným překvapením, že ani tentokrát nás tenhle pán v žádném případě nezklamal a nasměroval svůj kousek přímo do jejich smradlavých hlubin. Je však pravda, že jsem se tady docela nasmál mimo jiné i díky scénám, kdy hadi lozili všude aniž by si jich někdo všiml pěkně dlouho. 3/10(19.8.2010)

• Tuax

Teda čekal jsem lecos v tom špatném smyslu, ale i tak to překonalo mé očekávání, v negativním smyslu. Nejpěknější je asi ten poster jinak film za moc nestojí. Chození jak v telenovele ze dveří do dveří, bez rozmyslu. Scény bez nápadu a dvacet hadů nafouknutých do mnohem většího počtu. Triky by byly k smíchu i u o deset let staršího snímku. Tady se asi doopravdy nic nepovedlo.(18.8.2010)

Já si nemůžu pomoct mě se to líbilo :-).(16.8.2010)

• davena27

Teror na palubě?Nikoliv. . . ale pouhopouhý teror na vašich televizních obrazovkách!(16.3.2011)

• helraiser

Docela to ještě šlo, žádnej zázrak to sice není, ale na druhou stranu tak špatný taky ne. No prostě další hadí film v řadě, nic víc, nic míň.(22.8.2010)

• drankeryth

Luke Perry versus hady:) Slaby film a sam sa tomu cudujem ze som to aj dopozeral do konca.(28.11.2010)

• beso74

Príbeh má viac logických dier ako ementál, hlavný záporák je nebezpečný predovšetkým alebo presnejšie povedané svojou hluposťou a hady v podstate nič nerobia len sa plazia po ponorke. Ďalšia obmena na tému HADY V LIETADLE, akurát že s podstatne chudobnejším rozpočtom, drevenejšími hercami a deravým scenárom.(12.1.2010)

• M+M

Divím se že jsem se dokoukal až do konce. Už jsem to vzdával, ale Krista Allen se objevila na minutu na obrazovce a tak sem se rozhodl, že to protrpím. Hrozný scénář-hrozný film. Fred Olen Ray je patrně v životní formě, takže natočí asi ještě hromadu šílených blbostí.(21.3.2011)

• LaDrona

Jedna hvězdička za Dylanův "dramatický" výkon :-))) srovnatelné s hady v letadle, což je teda taky pořádná pecka. Herpetolozi musí mít 90ti minutovou erekci!!(21.3.2011)

• BLStryker

Luke Perry neumí hrát. Je to samozřejmě blbost všímat si "výkonu" hlavního představitele v takovémhle druhu filmu, ale nemůžu si pomoct - ten jeho kamenný výraz bez špetky náznaku emocí mě v každé scéně strašně iritoval. Obávám se, že tak jak se tváří na druhé fotce, by se tvářil i kdyby ho kousnul had do zadnice. A film samotný? Hrozný scénář bez sebemenšího nápadu, levné efekty (hlavně ten velký had na začátku v džungli byl vážně "super"), příšerný Luke Perry a hlavně nuda, nuda, nuda, kdy jsem si zhruba v polovině filmu začal přát, aby už skončil (ano, jsem masochista a film dokoukal). Doporučuji všem raději desátou projekci Hadů v letadle, protože ty jsou oproti hadům v ponorce opravdové Oscarové veledílo. A abych snad nezapomněl - Luke Perry neumí hrát.(29.3.2011)