Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě gigantické anakondy uniknou z laboratoře do lesa a cestu si zpříjemní ochutnávkou všeho živého, co jim přijde do cesty. V jejich stopách se vydává parta žoldáků pod vedením ostříleného Hammetta (David Hasselhoff) a krvavé peklo může začít… doslova!
Sviňte se do klubíčka... Obří, geneticky vyšlechtěné anakondy se vracejí ve třetím pokračování vzrušující série s Davidem Hasselhoffem v hlavní roli nelítostného lovce hadů Hammetta. Geniální vědkyně Amanda (Crystal Allenová) testuje v tajné výzkumné laboratoři dva obrovské plazy. Když ale mecenáš celého projektu (John Rhys-Davies) zajde s experimentováním příliš daleko, hladoví hadi uniknou ze zajetí a plazí se vstříc civilizaci. Nikdo navíc netuší, že jeden z nich v sobě skrývá hromadu potomků. Podaří se anakondy předstihnout a zabránit jim ve vražedném útoku dřív, než se dostanou do města? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (129)

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

A je tu ďalšia "hadovina". Na rozdiel od prvých dvoch dielov sa toto ani len nepokúša tváriť ako nejaké áčko a miesto toho radšej ukazuje roztrhané telá vedcov s črevami navrch. Ten Hasselhoff na začiatku vyzeral ako taký zábavný béčkový drsňák s cigarou v hláškujúcej hube, ale potom už nahodí košeľu a je po srande. Nasleduje už len nahánačka lesom s partiou dementných lovcov a digianakondou čo má nabodávací chvost ako votrelec. No, je to stupídna hadia hovadina, ale videl som oveľa-oveľa väčšie, takže si to aspoň jednu hviezdičku zaslúži, už len za tú krv a odhryznuté hlavy ( a vyvrhnutú nestrávenú kozu ) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americko-rumunský snímek „Děti anakondy“ dokazuje, že ani potenciálně docela cool béčko není snadné natočit a nepomůžou tomu ani známější a relativně ikonická jména. Když se tvůrci vykašlou na to, aby chtěli svoje diváky bavit a jen otrocky natočí nějaký základní a jednoduchý příběh, nedá se očekávat, že by z toho skutečně mohlo vylézt něco koukatelného a smysluplného. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl první scény, kdy had zabíjel v laboratoři, tak jsem si řekl, že by to zas tak špatné být nemuselo. Občas se dokonce objevily i scény, kdy had celkem slušně nabodával ocasem své oběti. Bohužel těchto okamžiků je velmi málo. Kromě děravého scénáře se dostavily i naprosto otřesné herecké výkony. S příchodem Davida Hasselhoffa to začala být katastrofa. Tento herec už dávno zapomněl na své role, kdy se projížděl v černém bouráku nebo proháněl v červených plavkách dívky po pláži. Tady se nestačil ani oholit a jeho výkon patřil k těm nejhorším. Stejně jako banda hypíků, kteří vypadali, že si šli zastřílet na zajíce a ne lovit dvacetimetrovou anakondu. Film má navíc spoustu nesrovnalostí. Hlavně co se počtu hadů týká. Na začátku utekla jedna anakonda, ke konci už byly dvě a navíc těhotné. Připadal jsem si jako při sledování Pythona 2. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Posviťte baterkou na hada a apokalypsa biblických rozměrů je na světě...Naprostá ubohost, která byla stvořena jako pokračování průměrné jedničky a silně podprůměrné dvojky, které se ale stále daly označit za film. Děti anakondy mají všechno pro odpad. Triky byly lepší v počítačových hrách v devadesátých letech, když anakonda papá nějakýho chasníka, je hrozně vidět, jak se tady chtělo jen nějak přiživit na celkem známé sérii a vydělat na dvdčkách pár babek. Všechny postavy se chovají naprosto klišoidně a přemýšlí tak, jako by před týdnem utekly z léčebny. PS - Hasselhoff je sice hvězdně uprostřed plakátu, ale v první polovině je na plátně cca 2 minuty. Triky na blití, herci na blití, všechno na zvracení. ()

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

Tí vedci si nejako nedajú povedať a samozrejme ani filmári. Prví géniovia sú ochotní pre trošku slávy a nejaké tie bubáčiky naviac pustiť sa do experimentovania s hocičím, aj keby to mal byť poriadne prerastený plaz a tí druhí sú schopní aj zapredať svoju dušu rohatému, aby o tom natočilo film, aj keby to mal byť obsah použitej pampersky. A aby som nezabudol, je tu ešte David Hasselhoff, relikt z rokov 80-tých, ktorý už nemá žiadne zábrany a je schopný natočiť reklamu hoci aj na preháňadlo alebo kozmodisk. Poprípade Anakondu 3. Tento film odporúčam púšťať každý piatok v 3. výchovno-nápravnej skupine. Ale fakt len v piatok, mám nejaký ten súcit s nimi, tiež sú to len ľudia... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti a u delty Dunaje. Velmi malé procento záběrů bylo natočeno v Praze. (Terva)
  • Těsně před scénou s Hammett (David Hasselhoff) v restauraci se obejvuje statický záběr na domovní průčelí. Na dveřích jsou cedule "Praha 1 - Malá Strana" a "Na Újezdě", přestože děj se má děj odehrávat kdesi v Latinské Americe. (Beawish)
  • Ve scéně okolo 50. minuty, kdy havaruje auto s doktorkou Amandou Hayes (Crystal Allen), se v jednom ze záběru záběru objeví člen filmového štábu, který projde za autem. (Terva)

Reklama

Reklama