Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se v lesích za městečkem najdou zohavené mrtvoly dvou děvčat, podezření okamžitě padá na mladého Johnnyho, který jediný má přístup ke kyselině, která spálí těla. Ani po jeho zatčení však nenastane pokoj. Pravým pachatelem dalších hrozných zabití je totiž zmutovaný had... (oficiální text distributora)

Recenze (130)

tremors 

všechny recenze uživatele

Když jsem naposledy viděl tenhle film, bylo mi o pár let méně a nohy mě ještě nebolely (né že by mě teď bolely, ale celkem se to sem hodí :D). Film byl zábavný, svižný a dialogy tak blbý, až byly dobrý, efekty tak hrozný, až se mi líbily, scénář tak zpatlanej, až mi přišel geniální a herci tak tragický, až jsem myslel, že to jsou filmové hvězdy. Hrozný horor, ale dobrá komedie. =D ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Předem chci říct, že za tuhle jednu hvězdičku se stydím. Devizou dobrého příšerářského hororu je kvalitní děj a dobře provedené montrum, které děj slušně doplňuje. No a z téhle věty vyplývá asi tolik, že ani příběh, ketrý by za něco stál a ani monstrum které by bylo vydařené se tady nekonají. Prvně se nepovedlo vztažení ruky po dvou známých jménech, tj. Robert Englung alias Fredy, kterého ovšem bez masky prakticky málokdo pozná a Caspera Van Diena jež dokáže zvednout kvalitu akoráte reklamě na vůni do záchoda. Druhou chybou bylo myslet si, že čím větší, tím děsivější, takže to hádě který by bez problémů polklo kamión i s návěsem se v počítačové grafice jeví jako šmouha na monitoru plná legračních pohybů a zvuky co vydává mi připomínají dívčí kostelní sbor, jemuž pod nohami proběhla krysa. Takže ta jedna hvězdička je za leckdy slušnou atmosférů, která ovšem dřív než zapůsobí vyprchá. Takže kouknout a zapomenout (pokud možno hodně rychle). ()

Reklama

Blazin odpad!

všechny recenze uživatele

Samotný had není tak špatně udělaný, horší je na tom, že jednou je se schová v garáži tak že ho nikdo nevidí, podruhý je 5krát větší než auto. K tomu se přidává nevychytávka nebo klišé asi každou 3.minutu a vzniká z toho co? Totální hovadina, která si snad nezaslouží ani ten odpad, nechápu jak tohle může vůbec někdo natočit a nejhorší je na tom to, že ještě natočili 2.díl. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších céčkových plazoidních škvárů. Správně nablblý, ale zábavný děj, docela povedený digitální had a hlavně dokonalá přehlídka neherectví všech zúčastněných. Místy se dokonce objeví i záchvěvy takových věcí jako hororová atmosféra! Každopádně povedená zábava, kterou odmítám hodnotit špatně. Bavil jsem se víc než u kdejakého filmu z topky a to s e počítá. A to i přes to, jaká je to ve skutečnosti krávovina. Každopádně v hadím subžánru bych raději sáhnul po Anakondě a jejím pokračování Honba za krvavou orchidejí. /viděno v TV: 60% a 3*/ ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Člověk viděl už přerostlé žraloky a krokodýly - teď přišli na řadu gigantičtí hadi. Python není rozhodně obyčejný had - téměř nic ho nezničí, je rychlý a všude kolem stříká kyselinu. Dokonce dokáže useknout ocasem hlavu! Tento výčet už člověku hodně napoví, co se kvality filmu týká. Skrz naskrz céčkový animal horor, kterému do "béčkovosti" známé tváře jako Casper Van Dien či Robert "Freddy Krueger" Englund ani omylem nepomůžou. Je vtipné - nebo spíše "vtipné" - pozorovat, jak jsou ty všelijaké potvory čím dál chytřejší, zatímco lidi, co se nechtějí nechat sežrat, jsou stále blbější. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Během natáčení byla zkonstruována a použita hlava Pythona v reálném měřítku, ale nakonec se ve filmu vůbec neobjevila. (Cheeker)
  • Natáčelo se ve městech Santa Clarita, Malibu a Los Angeles. (Cheeker)

Reklama

Reklama