Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

emo 

všechny recenze uživatele

U nás vyšiel tento titul pod názvom Lví král 3: Hakuna Matata. Je to vcelku v pohode oddychovka, ktorá je určená najmä milovníkom originálu. Niektoré gagy nemajú chybu. Je to doslova sranda od začiatku do konca. Animácia je na veľmi slušnej úrovni, keď berieme v úvahu, ýe ide o video titul. Oproti dvojke výrazný pokrok! To som sa ale rozpísal... ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Tak tretí film ma už jednoznačne očaril najmenej z trilógie. Ale stále patrí medzi moje obľúbené filmy. I keď niektoré vtipné scénky boli až prehnane vtipné a hlavne scénka s kláňaním zvierat pri vítaní Simbu -to ma skôr sklamalo, než pobavilo. Ale napriek tomu to má svoj nádych a je to skvelé ukončenie tohto úžasného animáku :) ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Pumba a Timon jsou moji dvě nejoblíbenější postavy ve Lvím králi, takže jsem vážně ráda, že získali v pokračování takový prostor a bylo nám toho i hodně vysvětleno, třeba jak se potkali, nebo jak se zvířata začali klanět malému Simbovi :D Ale stejně mi první díl přijde ze všech nejlepší, hlavně proto, že tam byl Scar, což byla skvělá záporná postava. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Každá rozprávka z tejto série o levom kráľovi ma proste baví. Táto tretia časť je síce zväčša venovaná dvom najsmiešnejším postavičkám, ale za to sa aspoň čo to nové zo zákulisia a histórie dozvieme a človek sa pritom aj zasmeje. Je to samozrejme viac zamerané pre malé deti, ale aj dospelák si to vychutná. Samozrejme na kvalitu prvého dielu to ani len nevzhliada, ale stále je to fajn odreagovačka s obľúbenými postavami. 65 % ()

eMeMko 

všechny recenze uživatele

Koukatelné, ale přeci jenom trochu zbytečné. Rozpitvávat příběh prvního dílu z jiného pohledu může sice znít zajímavě, ale ve výsledku se jedná o zoufalé roubování původních scén na nové nápady. Co se týče vtipů, tak je jich naštěstí pořád dost, takže těch 73 minut příběhu uteče celkem rychle. Finální hodnocení: Průměrná disneyovka se vším všudy. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Postavičky, které jsou ukázané v závěrečných titulcích, jsou (ne popořadě): Mickey Mouse, kačer Donald, Goofy, Stitch, Pocahontas, Peter Pan, Tinkilinka, Lost Boys, Aladin, Jasmína, džin, Quasimodo, chrlič Hugo, Victor a Lavern, Terk, Balú, Mauglí, Sněhurka a všech sedm trpaslíků, Lady a Tramp, hroch z filmu Fantasia (1940), Kráska a zvíře, čajová konvice paní Potts a hodiny Chip, Dumbo, Flora, Fauna a Merriweather ze Šípkové růženky (1959), Brer Bear, šílený Kloboučník a pan Králík. (HappySmile)
  • Ani v jednom díle Lvího krále nezazní, že Timon je surikata. (Winster)
  • Píseň, kterou zpívá Timon, "That's All I Need", je předělané verze "Warthog Rhapsody", což je předchůdce písně "Hakuna Matata". (HappySmile)

Reklama

Reklama