Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o rodinné dovolené v malebné beskydské chalupě, kde se tři přátelé starají o šest malých dětí. Muži jsou přesvědčeni, že právě jejich výchovné metody jsou mnohem lepší než pedagogické působení matek. Když ale manželky přijedou „na kontrolu“, dojde v rodinách na čas k vážným sporům... (Bontonfilm)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (860)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Jako veselohru století bych měl mraky jiných kandidátů, S tebou mě baví svět je však špičkový film pro opravdu celou rodinu a takových moc není. Osudy tří otců, kteří podnikají každoroční pánské jízdy na horskou chatu, tentokrát za účasti ratolestí, včetně té nejmenší, batolete Matese, se za to čtvrtstoletí od svého vzniku natolik vžily do divácké přízně a povědomí, že i kdyby je televize nabídla na štědrý den pětkrát, všechny reprízy budou mít maximální sledovanost. Tady je i Mrazík outsider. A já dávám pět hvězdiček, protože jsem Čech. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Komedie století? Jak pro koho... Upřímně řečeno, já se víc smál i u zatracovaného Jak se krotí krokodýli. Bez mučení přiznám, že nemám rád malý děti, zvláště pak ty, které se vyskytují ve všech českých předlistopadových filmech. A obzvlášť mě dokážou vytočit všechny "vtipy" související s tím, že se někdo z nich po*ere apod. A z toho je přesně složena tahle "komedie". Nesměju se, nebavím se, jen kroutím hlavou a vnitřně trpím z toho, jak je to trapné. /20% a 1*/ ()

Reklama

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

"...hlavně v noci!" Když se jednoho dlouhého zimního večera rodičové v záchvatu upřímnosti vraceli ve vzpomínkách k radostnému období výchovy jejich prvorozeného uřvaného desperáta - tedy mě, oznámili mi s neskrývanými úsměvy, že jediným účinným sedativem, kterým mne svého času bylo možné dostat pod kontrolu, bylo, krom fyzického násilí, dopřát mi z vinylu něco libých tónů "Sladkého mámení". Těžko říct, jestli na mě tenhle řízený brainwashing zanechal vážnějších stop, nicméně "S Tebou mě baví svět" si i v milióntéprvní repríze coby genderově škodolibou studii o výchově potomstva užiju vždy se stejným úsměvem idiota, jako již mnohokrát předtím (i potom). Ačkoliv nazývat tohle dílko "veselohrou století" bych se asi poněkud zdráhal, má sladká Emčo... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Komedie o rodinné dovolené v malebné beskydské chalupě, kde se tři přátelé starají o 6 malých dětí. Muži jsou přesvědčeni, že právě jejich výchovné metody jsou mnohem lepší než pedagogické působení matek. Když ale manželky přijedou na kontrolu, dojde v rodinách na čas k vážným sporům. U téhle komedie jsem se vždy bavil tak napůl. Herci byli skvělí, a to jak ti velcí, tak i ti malí, ale nějak mě to nikdy pořádně nechytlo a určitě znám lepší české komedie než je tahle. Mé hodnocení: 60% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Klasická československá komedie dřívějších let. Nenadchne a ani neurazí. Film jsem viděl vícekrát, než bych vůbec chtěl. Pochopitelně jsem si u sledování neucvrkával blahem, ale ani jsem nijak závratně netrpěl. Už ten nápad je příjemní. Tatínkové si jedou do hor zachlastat. Bohužel se musí postarat o pár dítek, takže hledají nejlepší program, jak se pozornosti dětí co nejlépe zbavit. Samozřejmě to skončí katastrofou. Všude vládne strašně pohodová atmosféra a všichni se mají rádi. 3* ()

Galerie (17)

Zajímavosti (73)

  • Nejtěžší chvíle čekala režisérku při natáčení postsynchronů. Malé děti tato činnost vyloženě nebavila, a tak jim Poledňáková musela nakoupit drahé cukrovinky z Tuzexu a děti během práce průběžně uplácet. (rublik05)
  • Film videlo v kinách dva a pol milióna divákov. (Raccoon.city)
  • Keď Pepa (Pavel Nový) uteká cez balkón z hotelovej izby, kde bol za svojou ženou (Zdena Studenková), vychádza na balkón iba s uterákom okolo pásu a oblečením v ruke. V následnom prestrihu na balkón vidieť, ako má oblečené nohavice a košeľu. (Van_der_Ovec)

Související novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (více)

České lázně ve filmu

České lázně ve filmu

28.10.2019

Česká města se v průběhu let stala kulisou pro mnoho filmových tvůrců. Zrakům lokačních z českých i zahraničních filmů neunikla ani lázeňská města. A zájem o ně mezi filmaři stále je. Na výlety po… (více)

Zemřel Václav Postránecký

Zemřel Václav Postránecký

08.05.2019

Ve věku 75 let zemřel po těžké nemoci herec Václav Postránecký. Postránecký se vyučil zámečníkem, většinu života ale strávil buď před kamerou, nebo v divadle. Účinkoval ve Slováckém divadle, později… (více)

Reklama

Reklama