Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eva a Honzík si pro zábavu vymodelují z neznámé hmoty dvě chobotničky. Nic netuší, že hmota je živá a dokonce mluví. Kolem nich se začnou dít prapodivné věci. Film vznikl sestřihem stejnojmenného tv. seriálu, vyrobeného pro Německo. Pokračování viz Veselé vánoce přejí chobotnice. (oficiální text distributora)

Recenze (167)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Súrodenci Honzík a Eva najdú počas dovolenky pri mori dva zhluky plazmatickej životaschopnej inteligentnej hmoty. Vymodelujú z jej dve chobotnice a odvezú si ich domov do Prahy. Tam s nimi zažijú mnoho veselých príhod, ale zároveň sa dostanú aj do nebezpečenstva, pretože sú im na stope agenti zahraničnej energetickej spoločnosti, ktorá má o túto matériu záujem. Celovečerný film "Chobotničky z druhého poschodia" je zostrih rovnomenné televízneho seriálu. *** ()

standsiller 

všechny recenze uživatele

Vo vodných hlbinách sa nájdu neidentifikovateľné hmoty, o ktorých nikto netušil , že v sebe obsahujú nevídanú inteligenciu. Zelená a modrá hmota sa dostanú do rúk súrodencom Holanovým. Tí sa prirodzene ako deti pokúšajú dať hmote tvar. Aké je však ich prekvapenie, keď sa v novovytvorených postavičkách prejavia známky života ? Originálna detská zábavu , ktorú som ako malý chlapec vyhľadával. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Nie skvelý, nie výborný, ale rozhodne obľúbený film. Pardon, dvojfilm. Veškrnová a Zedníček vytvorili fajn manželskú chémiu. Žaneta Fuchsová bola na vrchole sil. No a samozrejme hlavnými hviezdami boli samotné chobotničky. Bavila ma aj zápletka ohľadom "zloduchov" v podaní dvojice Macháček a Rösner. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Kdo by neznal Modrého a Zelenou. Ale pozor, nejde jen o barvy. Film vhodný i pro děti i pro dospělé. Nedokážu říci, kolikrát jsem tento film viděl, ale bude to opravdu hodně vzhlédnutí. Co všechno dokážou napáchat dvě zvláštní hmoty neznámého původu? Dvě zvláštní chobotničky, a začnou se dít věci. Poznámka: Jako malého mě děsně bavila ta úvodní animace titulků. 👍 Doporučuji. Hvězdiček 3 ()

Hermione02 

všechny recenze uživatele

Možná pro někoho nezáživný příběh pro děti, který vypráví "jak ožily" chobotnice z plastelíny. Pro mě ale krásný film, který řadím mezi nejlepší dětské filmy, jež u nás byly natočeny a s chutí se na tento příběh podívám znovu. Vždy mě potěší krásné záběry pražské Kampy, ale i rodinná dovolená Holanových... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (17)

  • "Ropnou skvrnu" v moři vytvořil štáb pomocí cocacolového barviva, které je zdravotně nezávadné a drží se na hladině. (ČSFD)
  • Když svádí operní pěvec (Přemysl Kočí) Andreu (Dagmar Havlová) před Národním divadlem, otevře jí galantně dveře svého Fordu Sierra. Jsou to ale dveře u řidiče. (jis)
  • Byt Holanovcov sa nachádza na adrese U Lužického semináře 93/12, Praha - Malá Strana. (Raccoon.city)

Související novinky

Zemřela herečka Nina Divíšková

Zemřela herečka Nina Divíšková

21.06.2021

Ve věku 84 let dnes odešla česká filmová, televizní a divadelní herečka Nina Divíšková, již si velké množství diváků vybaví například jako babičku Bětu z populárního rodinného seriálu České televize… (více)

Reklama

Reklama