Pribehy Lucie a dvou formelaku jsou pro me zarukou kvalitni podivane pro celou rodinu. Spousta vtipnych napadu okorenena ucasti opravdu velke rady vybornych ceskych hercu v malych rolich.(27.7.2002)

Scénář: Ota Hofman, Jindřich Polák(28.3.2005)

A zase potřebovali, aby se prodávalo více modelíny, proto udělali další díl Lucie.(17.10.2006)

Lucie se k nám vrátila s plastelínovými paňďuláky, které máme opět raději jak ji samotnou...(29.7.2008)

Trochu slabší pokračování Lucie, postrach ulice.(4.5.2007)

"... a zase ta Lucie" není žádné pokračování nebo druhý díl. Projekt vznikl na objednávku západoněmecké televize, kde byl vysílán jako šestidílný seriál, ze kterého udělal Jindřich Polák dva filmy. Scéna s profesorem Hartmannem patří jednoznačně k tomu nejlepšímu.(16.9.2005)

Docela obstojne pokracovani preci jen lepsi jednicky. "Zelenej! Modrej!"(7.9.2003)

Nejlepší je etuda s Hrzánem s nádherně přehrávající Maciuchovou. Kam se hrabe Friedrich und Friedrich.(20.2.2009)

Značně horší, než první díl. Jako malá jsem filmy o Lucii měla ráda, ale je pravda, že tenhle druhý neznám tak dobře jako ten první, takže myslím, že jsem jako malá měla taky ten první radši. Hlavně ale, že mi zde zanechali moje oblíbené formeláky, kteří byli tenkrát hrdinové mého dětství.(21.2.2005)

• WANDRWALL

Série těchto filmů mě v 80. letech, ani později nechytla. Dětem to jen předkládá nesmysl za nesmyslem, a potom chtějí zažít to co Lucie, a těžce nesou, že to nejde.(17.5.2011)

Pokračování je taky vtipné. Jen o něco málo horší, ale pořád je to příjemné pokoukání. Hodnocení: 65%(14.8.2008)

Seriálu film ostudu rozhodně nedělá, stále stejně napínavé.(16.4.2009)

Lucie a formeláci pokračují ve svých dobrodružstvích. Trochu slabší než první film, ale stále dobré.(10.9.2007)

Klasika dětských filmových příběhů, která pobaví nejen děti ale i dospělé. Dokáže oslovit totiž každou generaci. Výborná je scéna, kdy k Lucii přijedou všichni opraváři. Nejdřívě udělají více škody než užitku, ale potom dají všechno zase do pořádku. Osvaldova hra na klavír je také pěkná.(9.6.2009)

Film spíše pro děti než pro jejich rodiče(rozhodně ne rodinný), nicméně příhody Lucie a jejich kamarádů mi asi navždy zůstanou v paměti.(27.3.2003)

• Davered

Jedna velká křeč - film prakticky bez děje sestává pouze z nesouvislých a nepříliš vtipných situací, doprovázených děsivou interakcí herců s plastelínou (probíhající zhruba metodou "střih na osobu A - střih na plastelínu - střih na osobu A") a trapně teatrálními hereckými výkony.(27.11.2005)

keď som bol malý tak som na tom ulietal (hlavne na špeciálnych trikoch), dnes to však nie je nič revolučné, ale dá sa na to pozerať, takže ak máte malé deti tak neváhajte a pustite im to určite sa im to bude páčiť(10.3.2004)

• Columbus

Tak Pan Tau byl bozi a kultovni, ale toto se Polakovi nezdarilo. Navic vrestici neherecka Fuchsova me uz tenkrat jako dite privadela k silenstvi. Bohuzel blazen zustala dodnes :)(26.7.2002)

Velice vtipné. Pěkný příběh a celkově moc dobré.(6.9.2010)

• xxmartinxx

Tahle pohádka šla všdycky hodně mimo mě. Nesympatická otravná holka si hraje s modelínou. Hm... pěkné, ale nepůsobivé.(11.12.2009)

<< předchozí 1 2 3 4