Reklama

Reklama

Loki - Season 1 (2021) (série)


Pro tok času. Vždycky. (S01E06)

(epizoda)
  • USA For All Time. Always. (více)

VOD (1)

Čas se krátí a ve velkém finále seriálové řady jdou Loki a Sylvie vstříc osudu. (Disney+)

Recenze (61)

kiwizak 

všechny recenze uživatele

Po perfektních předchozích epizodách jsem byla z konce lehce zklamaná. Tedy, konfrontace Lokiho a Sylvie byla báječná, za tu bych dala pět z pěti. Ovšem tolik otázek a obří cliffhanger, aniž by došlo aspoň k meziuzavření nebo nápovědě co se bude dít dál... Mění to vše, to je jisté. Ale jako finále seriálu to úplně neuspokojí. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A po dvou famózních epizodách tu máme velké finále a v něm... velké zklamání!:/ Ok, beru, že tvůrci chtěli skončit cliffhangerem. Jenže popravdě jsem měl spíš pocit, že ani oni sami neví, jak to vlastně celé ukončit. Mám rád filmy i seriály, kde člověk nahlédne za oponu toho, jak funguje realita, kde divák absolutně netuší, co se stane v příští vteřině, kde se hrdinové ocitnou v místech, kde je možné úplně cokoliv... To všechno nám Loki tak trochu sliboval, takže když se pak nestane v podstatě vůbec nic, je to prostě mizérie. Stejně jako hloupé chování Sylvie, která se tu najednou promění jen ve figurku na scénáristické šachovnici, skákající tak, jak je zrovna potřeba, ačkoliv to jinak nedává vůbec smysl. Ani dlouho očekávaný tajemný záporák nijak nenadchnul, nepřinesl nic, co bychom už jinde neviděli. Škoda, tenhle výborný seriál si zasloužil mnohem lepší zakončení. /// Další recenze nejen na MCU filmy a seriály čtěte na Instagramu, profil instageek_cz , díky!:) ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak finale me vylozene zklamalo. Fakt jsem si nepredstavoval, ze jako vyvrcholeni marvelovskeho serialu s fan favourite postavou stravime pulku dilu poslouchanim expozice od nejakeho nahodneho mourenina, prerusene nudnou a zbytecnou akcni scenou. A, ze to cele skonci jen cliffhangerem na druhou sezonu? Ble ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele

Toto finále bolo zlé. Celý čas sa epizóda iba naťahovala iba aby na konci mohli povedať že bude druhá séria. Nič z príbehu nevysvetlili, nevyriešili, iba spravili lacný cliffhanger. Predstavili nového veľkého záporáka a to je Kang the Conqueror. Herec ktorý ho hrá není zlý ale strašne zle Kang vyzerá. Poprvé není modrý čo je doslova jediná vec ktorú s ním mali spraviť dobre. Po druhé oblek vyzerá ako lacná verzia ozymandiasa z Watchmenov. Fakt nechápem aký dôvod mali ho nespraviť ako v komiksoch. Každý kto nepozná túto postavu bude zmätený. To už ani není o reprezentácií. Toto je ako keby spravili Thanosa bieleho lebo jeho herec je biely. Kang je mimozemšťan tak prečo ho nepsrvaili modrého ako v komiksoch. A ja viem že to je jeho variant ale prosím vás, takto trápna výhovorka. Aj kebyže to je variant, prvé zoznámenie s postavou by malo byť také že si ju zapamätáte. Z tohto čáva si zapamätám iba to že má nasralo čo s ním urobili. Tak dobrý herec a pokazia to kostýmom čo ti dáva... ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zmatečné žvanění o blbostech v nějakém středověkém zámečku zabírá většinu stopáže a ten černej šašek ve fialovým hábitu vzbuzuje tak intenzivní chuť ho zabít, že zcela a naprosto souhlasím se Sylviiným rozhodnutím. A cliffhanger na závěr pochopitelně pohřbívá všechno, co se za těch šest dílů odehrálo, jak jinak. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • „He Who Remains“ je v komiksech prastará bytost, která stvořila a dohlíží na tzv. Time Keepers, a přebývá v Citadele na konci času. V minisérii si však tvůrci tyto skutečnosti lehce pozměnili a touto přezdívkou označili verzi Kanga the Conquerora (Jonathan Majors), kterou zde potkáme. (NiWi)
  • V pracovně Ravony Renslayer (Gugu Mbatha-Raw) z jejího života před TVA můžeme vidět diplom, na kterém je jméno Rebecca Tourminet. Toto krycí jméno použila Ravona v jednom z komiksů při její cestě do roku 1903. (NiWi)

Reklama

Reklama