Reklama

Reklama

Nick Bannister (Hugh Jackman), pomáhá svým klientům odemknout ztracené vzpomínky a vést je napříč temně svůdným světem minulosti. Jeho život se však navždy změní poté, co přijme novou klientku jménem Mae (Rebecca Ferguson). Z běžné práce se rázem stává nebezpečná posedlost a Bannister během hledání pravdy o zmizení Mae odhaluje šílené věci, přičemž musí čelit otázce: Kam až je člověk ochoten zajít kvůli těm, které miluje? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Utahaná ukňouraná romanťárna, která si hraje na Počátek zmixovaný s tunou detektivek a kriminálek. Jenomže to vůbec neodsýpá, je to strašně pomalý a celý to táhne jen fajn Jackman. Vizuálně celkem podařené, scénáristicky docela promyšlené, ale vůbec to nebude divácky atraktivní, kromě sexy Fergusson. Prostě tohle se hodí na podmračený a deštivý listopadový večer... 55% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Přídomek "romantický" mě varoval, ale já blbý hejl sedl na lep i přes varování, protože už jsem dlouho neviděl nové velkofilmové scífko. A bylo ještě mnohem příšernější, než jsem se obával. Nemůžu absolutně pochopit, že si někdo dá takovou práci se stvořením zajímavého blízkobudoucího světa, vyrobí jeho vizuálně poutavou animaci, použije určitě ne levné triky a nacpe určitě ne malé prachy do výpravy a známých hereckých xichtů, a potom celou tu pracnou konstrukci bestiálně vymrví a degraduje imbecilní červenoknihovní zápletkou. V některých chvílích, hlavně v poslední čtvrtině, jsem opravdu nepříjemně fyzicky trpěl, nemám totiž na podobný "romantický" sajrajt vybudovanou imunitu, furt čumím jen na horrory a thrillery. Malé bezvýznamné plus za pár pěkných scén (přestřelka, rvačka, piano pod vodou), za skvělého padoucha Curtise a za pěknou Jackmanovu ostřílenou parťačku, která byla o několik světelných let přitažlivější, než ta divná bradatá medúza, do které se Jackman na první pohled naprosto nepochopitelně zabouchnul. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Né můj šálek kávy, ale strávitelnější než jsem doufal, byť Logana 2 bych viděl raději.Má to docela zajímavý příběh o odemykání ztracených vzpomínek až mě trochu mrzí, že se to muselo vydávat romanticko-krimi linií, vzpomínky assassinů a hitmanů by mě zajímaly více, ale režíruje žena, tak budiž.Hugh Jackman solidní a Rebecca Ferguson neodolatelně svůdná, byť mi přišla její postava docela nevyužitá. Má to docela sympatický komorní vizuál, překvapivě se zde objeví i 2 akční scény ( jedna přestřelka a jeden fight), ale finále mě nezaujalo, chybí tomu výraznější styl, ničím Reminiscence vyloženě nevyčnívá, jede se tak na půl plynu, ale ženy by mohly být spokojené, emoce tu PRÝ fungují a dialogy měly místy, také něco do sebe.Příběh 3/5, Akce 2/5, Humor 0/5, Násilí 0/5, Zábavnost 3/5 Hudba 3/5, Vizuál 4/5, Atmosféra 3/5, Napětí 2/5, Emoce 3/5. 6/10. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Kriminálka s extrémne pomalým tempom, ktorej príbeh dáva zmysel od začiatku do konca. Nie sú tu ani žiadne nezmyselné zvraty. Naviac v centre príbehu je romantická zápletka. Ale je to podané strašne sterilne. Čo je divné vzhľadom na to, že to napísala a natočila žena. Postavy sú síce celkom sympatické, ale chémia medzi nimi je nulová a utrpenie, ktoré zažíva hlavný hrdina pri hľadaní svojej stratenej lásky som ani na sekundu necítil. Pre mňa to bola nekonečná nuda. Jediné, čo som si vychutnával, bol vizuál. Celé to zatopené mesto je stvárnené po technickej stránke dokonale. Zase raz po dlhšej dobe ma nadchli CGI triky. Dá sa to robiť aj kvalitne. Bohužiaľ ale okrem trikov tu nič iné nie je. 4/10. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Mohlo to byt super. Ale nie je. Ma to uplne sprasenu dramaturgiu az serialovej urovne (nepodstatne kraviny dostavaju vela priestoru a dolezite veci su odflaknute), zle obsadeneho Jackmana (ktory sa vsak velmi snazi), nefunkcny fikcny svet....a je to aj dost nuda. Nastastie niektore sceny maju spravny emocny naboj a fakt sa mi pacila "prevratena" noirova vizualita s otocenym dnom a nocou. Navyse Rebeca Fergusson je opat spravna femme fatale. Takze malilinky palec hore za sledovanie v kine, ale mam pocit, ze doma by som to odspal. Tie katastrofalne trzby absolutne chapem aj napriek tomu, ze mimo kina to nema uz vobec zmysel pozerat. 5/10 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (11)

  • Snímek během zahajovacího víkendu utržil v pokladnách severoamerických kin 1 milion a 950 tisíc dolarů – jedná se tak o dosud nejhorší zahájení filmu, který byl uveden ve více než 3 000 kinech. (fiLLthe3DD)
  • Aby vytvorili potápajúce sa Miami, tvorcovia špeciálnych efektov vybudovali skoro 300m priehradu okolo časti opusteného zábavného parku, v ktorom sa nakrúcalo. Zaliali ju po prepočte na litre presne 1892705 l vody, zafarbenej tak, aby pripomínala oceán. (Dajman)

Související novinky

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Tvůrci Westworldu plánují Fallout

Tvůrci Westworldu plánují Fallout

03.07.2020

Jonathan Nolan a Lisa Joy sice ještě neuzavřeli svoji sci-fi sérii Westworld na HBO, už si však stihli vybrat svůj příští projekt. A nebude jím nic menšího než adaptace slavné herní série Fallout pro… (více)

Reklama

Reklama