Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (410)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Kterak se z nafoukaného, nezodpovědného frajírka stane hrdinný, obětavý zachránce bez bázně a hany, ze slabé matky vraždící monstrum, z otce nemyslící, neschopný dement a z policajtů opět bezcharakterní hajzlové bez příčiny. Ale v podstatě mi včera večer právě takový nenáročný, za vlasy přitažený thriller zrovna vyhovoval a dávám mírný nadprůměr Kim Basinger navzdory. Zajímavé, dřív mi nevadila, ale v posledních letech mi její výkony přijdou srovnatelné se zvrásněným, přehrávajícím prknem na žehlení:-/. 61% ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Ale jděte! Co je to tady zase za hodnocení? :) Vždyť je to zatraceně dobře natočené a kouká se na to jedna báseň. Neřekl bych, kdyby šlo o nějaký těžce intoušský film s ambicemi na desatero Oscarů, ale žehrat nad absencí logiky u zábavné nonstop napínačky, od které se ani nic jiného nečeká, mi přijde dost obscénní. BTW: Ottmanova hudba je nejen skvělá, ale také výrazná - tak by to mělo být u všech filmů. Nepsané heslo filmu zní: důvěřujte svému mobilnímu operátorovi a místnímu policejnímu sboru, ale zase ne moc. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Veľmi jednoduchá ale skvela, akčná a sakra napínavá jazda. Zopár drobnosti, nezmyselností a chybičiek krásy tam je, takže to zas úplne super nebolo. Každopádne výborná hudba (Sinnerman), akcie, štipka humoru (Nevím, co bych pro vás mohla udělat. Já jo. Už mi nikdy nevolejte), herci (Evans, Basinger, Statham, Macy) a hlavne skvelé tempo filmu vám nedajú vydychnúť! 85% - 4* ()

lola3121 

všechny recenze uživatele

Příjemný thriller na ukrácení nudného večera. Stárnoucí Kim Basinger v roli unesené ženy, jejíž jedinou záchranou je mladík, kterému se jakousi podivuhodnou telkomunikační záhadou dovolala z rozmláceného telefonu poté, co zázračným způsobem spojila dva drátky. Pokud nebudete přemýšlet nad takovými detaily, čeká vás 90 minut celkem svižné podívané. Mě spíš než mladíček Chris Evans zaujal "zlý muž" Jason Statham a pobavil mě William H. Macy a jeho proměna z otráveného policisty na odchodu, kterého žena natírá pleťovými maskami, na téměř akčního hrdinu, který to v závěru všem natře. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak na mé překvapení hodně kvalitní filmařina. Čekal jsem dobrý film ale spíše v tom smyslu že se budu bavit jako u Hadech v letadel nebo Noc žraloka. Nicméně tenhle film je brán sakra vážně. A to je dobře protože tenhle film mi ukázal že se dá natočit parádní thriller bez větších akčních scén. Co mě překvapilo byly herci. Neříkám že hrály nějak extra ale je tu hodně známých jmen a to potěší. Tak jako potěší Statham kterýmu role sakra sedla. Příběh sice není nijak extra dobrý ale je překvapivý že film s mobilem dokáže takhle zaujmout(stejně jako Telefonní budka). další věc co mě dost zaujala byla kamera která byla parádní a ty nájezdy kamer mi dost připomínaly Hitchocka. Je tu sice pár chyb a nedostatků které mě nutí nedávat filmu plné hodnocení ale rozhodně film doporučuji. Našlapaná jízda. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

  • Pro scenáristu Chrise Morgana to byl v podstatě celovečerní debut, protože do té doby se mu sice dařilo prodat několik scénářů, ale žádná z jeho prací nakonec nebyla použita. (imro)

Reklama

Reklama