Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Rio de Janeiro čelí útoku zombíků, a tak se účastníci reality show musí schovat v televizním studiu. Tam je ale čekají úplně jiné problémy než masožravé zrůdy. (Netflix)

Recenze (18)

filmoid 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru to vůbec není špatné, prostředí Ria je neokoukané a brazilská portugalština je mezi chrčením zombíků zábavná. Největší drive tkví v anarchodramaturgii, která nemilosrdně drtí všechny potenciální hlavní hrdiny a několikrát tím obmění vypravěčskou perspektivu. Lépe to funguje, když se to dokouká do konce. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Dead set neznám,takže mě úplně netrápilo jak moc se tvůrci Realty Z inspirovali,nebo rovnou kopírovali a asi i díky tomu jsem se docela bavil.A bavil jsem se i navzdory tomu,že tolik nesympatických postav v jednom seriálu (nebo v jakémkoliv jiném díle) sem neviděl snad nikdy.Na jednu normální figuru (jsou tu celkem asi 3) připadá zhruba 4-5 takových,kteří jsou na pěst od začátku až do konce.Na druhou stranu když člověk vidí to co se dnes děje ve světě,tak by to možná přesně takhle nějak vypadalo.Plusem je,že se scénárista nebál všemožných zvratů a díky tomu že nechává umírat /zdánlivě) hlavní postavy udržuje diváka ve střehu.Když bude druhá řada,klidně se mrknu protože jako oddechvka to funguje slušně...60= ()

Reklama

vikino1 

všechny recenze uživatele

Dead Set ja masakr, tohle má už v úvodních titulcích - inspired by Dead Set. A nejenže je to inspirováno, v prvních čtyřech dílech není jiného vůbec nic. A přesto to skoro ve všem zaostává. Nejvíc je to vidět na postavě rešiséra - Zeuse. Toto je v Dead Set kultovní postava, tady je nevýrazná a chvílemi i trapná. Nevím zda to dodívám. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Brazilci by se měli věnovat kopané a plození holek s výstavním pozadím, protože to jim jde... Bohužel v točení remaku jsou ale absolutně mimo - Reality Z je totální výbuch a nedá se to brát ani jako parodie na perfektní Dead Set, který sice napodobuje po dějové stránce, ale ve všech ostatních atributech zaostává o několik tříd. Tu jednu hvězdu dávám pouze a jedině za to, že tam jsou zombíci a těm nemůžu dávat za vinu režijní, hereckou a vlastně celkovou tvůrčí demenci, která opravdu hraničí s odpadem. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Rovnaké tri hviezdy, ako som dal Dead Set, ale popravde toto ma bavilo o niečo viac, veľký podiel na tom mal fakt, že z Dead Set som si už dej nepamätal, tak som nezrovnával a dej bol fakt nepredvídateľný a "naoko" hlavné postavy umierali ako nič... Samozrejme gore efektíky na úrovni, tu sa nesrali z ničím. Jeden z najkrvavejších Netflix počinov, čo poznám... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • V epizodě zazní píseň „With A Little Help From My Friends“ od Joe Cockera. (Duoscop)
  • V epizodě zazní píseň „Rosa de Hiroshima“ od Secos & Molhados. (Duoscop)

Reklama

Reklama