Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Tales of the Walking Dead je epizodická antologie, která se zaměřuje na jednotlivé postavy z televizního světa The Walking Dead, jak na ty nové, tak i ty staré známé. (HanzoBureshi)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (18)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem, že když jde o ojedinělé/osamocené příběhy bude scénář vymazlený (45 minut na úvod - děj - závěr). Ucelený, chytrý příběh z pointou. Sakra málo času a přesto se 80-90% žvaní, scénáře jsou špatné až tragické. Někomu asi nedošlo, že nemá pro sebe celých 6 epizod, ale jen jednu. Navíc ty “kreativní” zoufalosti a ubohá artová cvičení… po první epizodě (která mě naštvala), přišly už jen horší a horší. Tak moc to bylo potom špatné, že jsem zpětně tu první přehodnotil na naprostý skvost a nejlepší epizodu řady. Perfektní myšlenka, děj se někam sune a má i závěr. Sice je debilní, ale je to skutečně nejméně iritující a opravdu milá epizoda z celé série (ta druhá mimochodem je přesně z druhé strany spektra). Za mě tedy jako celek jedno velké fuj. Více u jednotlivých epizod. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Antalogická série ze světa Živých, mrtvích trpí naprosto enormním rozptylem kvality jednotlivých dílů. Je tu vidět tvůrčí snaha o to, abychom se podívali na celou situaci trocu jinak, někdy to funguje, někdy ne. Vesměs i chápu tu myšlenku mít každý díl úplně jiný, jenže ne všechny styly prostě fungují.  Máme tu výborné díly, a to první a  čtvrtý. První díl je taková pohodová romantika s velmi dobře napsanými a zahranými charaktery, které si myslím, by klidně většina diváků klidně viděla ráda i dál. Čtvrtý díl pak přináší po dlouhé době konečně jiný pohled na celou situaci a dozvídáme se i spoustu nových a zajímavých věcí. Pak tu máme jeden řekněme průměrný až nadprůměrný díl. Třetí díl pojednává o Alphě, kterou známe z hlavního seriálu a doplňuje její příběh. Škoda, že většina postav v tomto díle se chová naprosto nesnesitelně, jinak je to vesměs takový klasických díl Živý, mrtví se vším, co k tomu patří. No a zbylé tři díly jsou skoro až nekoukatelné. Druhý díl je pokus o komedii, který ale selhává v tom, že není vůbec vtipný a hlavní charaktery jsou nesnesitelné. Pátý a šestý díl jsou nějakou snahou o hororové podání na dva způsoby, kdy ale prostě oba absolutně nezapadají do celého kontextu ostatních seriálů a celého světa a oba jsou naprosto tragicky napsány. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[50%] Dějově a postavami rozdílné epizody; a dokonce i mým rozdílným hodnocení. První díl docela ušel, takový lehký nadprůměr, i když mě Terry Crews moc nebavil, ale ok. Druhý byl totálně mimo mísu, jako to experimentální vybočení by nebylo asi na škodu, ale po půlce epizody mě to začalo pěkně štvát. Třetí byl super a věnoval se počátkům Alfy. Stejně tak mě docela i zabavila čtvrtá část o tom vědci. Pátý díl mi přišel neskutečně otravný, protože sledovat ty halucinace otravného Devona na zážitku moc nepřidalo. A co závěrečný šestý díl? Opět slabota, i když se tu našlo pár obstojných hororových momentů – šlo spíš o tkzv. duchařinku. No, Tales of the walking dead dopadlo dost rozporuplně. Celkovým hodnocením dávám nejslabší možnou hraniční 3*. Spíš se těším na závěrečné díly TWD, poté novou řadu FTWD a i další minisérie, třeba ta, kde bude Negan a Maggie … ()

jim_clark65 odpad!

všechny recenze uživatele

Ako nejaké zlé epizódy z Black Mirror alebo Twilight Zone. Kvalita kolísa a možno jeden/dva diely sú, ako tak veľmi priemerné, inak to všetko ostatné je naozaj o ničom. Najmä epizódy 2, 5 a 6 pomaly nesúviseli s univerzom TWD a vytŕčali, ako kôl v plote. Gimple by už nemal byť púšťaný k čomukoľvek so značkou TWD, lebo po hlavnom seriály a Fear TWD, sa mu podarí pokašľať a "dokafrať" asi všetko, čoho sa chytí. Za mňa "odpad!". ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

"No one ever thinks bad things will happen."_____________V poslednej dobe sa mi veľmi nechcelo začínať nejaký dlhší seriál (kvôli nedostatku času 🤔) a preto mi zhliadnutie Tales of THE WALKING DEAD prišlo ako celkom dobrý nápad. Aj napriek tomu, že som nemal vôbec žiadne očakávania som si myslel, že by som si mohol trochu rozšíriť obzory, čo sa TWD spin-offov týka a tiež som bol zvedavý, či tento seriál prinesie aj niečo nové. Nuž, a naozaj som sa niečoho takého aj dočkal... Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že pri koncepte šiestich samostatne stojacich epizód bude každý jeden príbeh premyslený a premakaný, ale vo výsledku bol tento potenciál nehorázne premrhaný... Prvá epizóda bola ešte celkom pohodové "postapo" dobrodružstvo, dokonca aj Terry Crews sa tam celkom hodil, ale celý čas sa mi nejako zdalo, že sa silou mocou snaží zapadnúť do TWD sveta, aj keď sa mu to úplne nedarí... Ale oproti ostatným častiam bol toto stále silný nadpriemer... V druhej epizóde sa tvorcovia snažili experimentovať a vydať sa trochu sci-fi smerom, ale úprimne, nechápem ako si mohli myslieť, že časová slučka v TWD bude dobrý nápad! Tretia časť o Alphe bola stávkou na istotu, tam nie je o čom, po nej nasleduje asi najfenomenálnejšia epizóda tohto seriálu – hlavná zápletka o vedcovi, ktorý skúma zombies ako oficiálny živočíšny druh je brilantná! No, a potom už išla kvalita iba nižšie a nižšie... Piata časť o Davonovi bol pre mňa čistý grc, strácal som sa v tom, skoro ničomu som nerozumel, poriadne sa to vlieklo a odpad! som nedal iba kvôli tomu, že nie som schopný dať také nízke hodnotenie niečomu, čo je súčasťou môjho milovaného TWD univerza... No, a o šiestej epizóde ani nehovorím, jeden naozaj úspešný pokus o horor sme v pôvodnom seriáli už mali, ale toto tomu nesiaha ani po päty – tvorcovia opäť experimentovali a pokúsili sa do TWD vniesť nejakú duchárčinu, ale veľmi sa im to teda nepodarilo, atmosféra sa síce dá v niektorých scénach krájať, ale inak sa jedná iba o ďalších nudných a premárnených 45 minút... _____________ Nejako by som to zhrnul, na tento seriál som sa aj celkom tešil, ale moje nadšenie veľmi rýchlo opadlo – to však neznamená, že by bol celý seriál zlý, to nie, niektoré epizódy sú podarené a iné zase nie, tá kvalita bola naozaj mimoriadne kolísavá... A preto túto minisériu odporúča iba 5 exemplárov Homo mortuus z 10... Škoda, ten potenciál bol naozaj obrovský... ()

Galerie (504)

Reklama

Reklama