Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Speciální zásahová jednotka Navy Seals byla vyslána na záchranu posádky amerického letounu zajaté blízkovýchodními teroristy. Během akce zjistila, že nepřítel vlastní střely Stinger - vysoce technicky vyspělé a nebezpečné zbraně. Velitel zásahové jednotky poručík Curran dává přednost zanechání zbraní na místě před jejich zničením. To ovšem znamená, že teroristé mají v rukou dokonalou zbraň. Rakety tedy musejí být nalezeny a zničeny, nebude to ovšem snadné... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

pepo 

všechny recenze uživatele

Po Top Gune boli propagandistické projekty v móde, no žiadnemu z nich sa nepodarilo dosiahnuť slávy svojho vzoru. Tentoraz sa pozrieme do zákulisia fungovania tímu námornej pechoty a je to celkom slušná zábava. Množstvo bojových scén aj humoru v podaní sympatických postáv. Objektívne nie príliš vydarený, no s nostalgickými okuliarmi stále veľmi dobre pozerateľný akčňák. 7/10 ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Už jen kvůli třem mým oblíbeným hercům (Biehn, Sheen, Paxton) a docela zajímavýmu příběhu a atraktivnímu zpracování. Líbilo se mi to víc, než třeba Černý jestřáb sestřelen nebo Krvavá volba se Samuelem Jacksonem. Škoda, že Michael nemá poslední dobou štěstí na dobrý role. Ai čeká (a já taky) jako Travolta na to, až mu tu jeho kariéru znovu oživí Tarantino. Už aby to bylo, protože jde o sympatickýho akčního chlapíka. Pravda ale, do špičky akčního nebo akčněválečnýho filmu tomu něco chybí. Možná trochu víc akce nebo propracovanosti válečných operací a vlastně i příběhu. Sheen hraje svůj klasickej typ postav, trhlouše, ale zatím ještě kladnýho. Příjemný film na sobotní podvečer. ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Hehe, toto bolo tak roztomilé až som prekvapený :) Že parta z Navy Seals budú neskutočne tvrdí hoši mi bolo celkom jasné. Ale že na bojisku im budeme fandiť podstatne menej ako na golfe, v krčme, na cvičisku (akcia v tesnom priestore vyvoláva úsmev na tvári)... (1) Akcia je staré dobré retro plné ozajstných výbuchov a plameňov, čo akčného nadšenca vždy potešia, ale málokedy sa dajú brať vážne... /Ofšem pokiaľ v tom nemá prsty John Woo./ (2) + taká tá 80´s hudbička akože umelo vytvárame napätie je rovnako roztomilá. A najmä (3) Charlie, Kyle Reese a Paxton z bajúzem! No neskonalí sympaťáci! Nie je to ten film, kvôli ktorému by som bol akčný fanda, ale sentimentalita spravila svoje. Opäť neobjektívne, ale nemenej presvedčené 4*. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taky Expendables 0 s hercami, ktori su za zenitom este viac ako Sly a jeho parta. Skoda, ze po dejovej stranke to je strasne naivne a postavy su znova namachrovane jak v Top Gune. Asi to bolo v tej dobe v mode, ale mne to proste nesedi. Naviac skoda, ze okrem Biehna a Sheena tu nikto nema väcsi priestor aj ked je v obsadeni niekolko dalsich znamych ksichtov, tak su len do poctu. K tomu naivnemu stylu je tu zase v kontraste R-kova akcia. Sice jej tu nie je vela a az na finale pôsobi dost nezazivne, ale finale je fakt dost slusne a prakticky len kvôli nemu by som odporucil tuto naivnu propagandu aspon raz vidiet. 5/10. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Mohla NÁMORNÁ PECHOTA, už kvôli béčkarskému názvu a réžii Lewisa Teaguea (ALIGÁTOR, CUJO, MAČACIE OKO), doplávať do kvalitného prístavu? Ťažko. Napriek tomu výsledok ani zďaleka nie je katastrofálny, hoci pachuť B-tvorby už má v žilách riadne rozšírenú. Najviac zrejme poteší pohľad na herecké obsadenie, ktorému okrem Charlieho Sheena, dominujú kamaráti Michael Biehn a Bill Paxton, obaja sa stretli už v TERMINÁTOROVI alebo vo VOTRELCOCH, snáď netreba dodávať, že v podstatne, ale naozaj v podstatne lepších príbehoch. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

  • Dennis Haysbert, ktorý stvárnil príslušníka SEALs, si neskôr zahral aj šéfa pozemného ekvivalentu SEALs, a to jednotky Delta Force v seriáli The Unit (2006). (beso74)
  • Rexer (Rick Rossovich) má pri golfe na sebe oblečené tričko s potlačou Martini Ranch. Bill Paxton (Dane) bol v 80-tych rokoch členom tejto rockovej skupiny. (beso74)
  • Pôvodne mali členovia tímu hrať touch rugby, Bill Paxton (Dane) mal pocit, že sa to až príliš podobá na scénu z filmu Top Gun (1986), kde sa hral volejbal, a tak navrhol golf. (beso74)

Reklama

Reklama