Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se Halloween a děti po celé Americe touží po maskách neustále inzerovaných v televizi. Nedají svým rodičům pokoj, dokud jim vytouženou hračku neobstarají. Masky však nejsou tak nevinnými hračkami, jak se na první pohled jeví. Ve skutečnosti jde o smrtonosná zařízení, která vymyslel Conal, šílený irský výrobce hraček, znechucený hrubou komercionalizací dávného keltského mýtu. Jeho zvráceným cílem je obnovit pravý smysl Halloweenu a vrátit jej do počáteční formy, kdy byl svátkem čarodějnic. Místo znovuzrození keltského mýtu se však záměr mění v krutý žert démonického mstitele pošlapaných tradic, kdy se "hříchy" konzumní společnosti obrátí proti nim samým. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (286)

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

(0%) No to snad ne. Nechci tu působit jako ovce, nemyslel jsem si, že kvůli špatnému hodnocení dám odpad, ale nic jiného si to prostě tahle ultra sračka nezasloužila. Nehledě na to, že to má s Halloweenskou sérií společný jen název a hudbu. Takže když si odmyslíme smutnou skutečnost, že tu nemáme Myerse a ani žádnou spojitost okolo něj, tak i jako horor to působí nulově + veškeré filmové aspekty okolo toho. V mnoha scénách to působí až směšně. Efekty ? Hrůza a děs. Očarované vraždící androidi? xD Hlavně to bylo příšerně nudné a zhruba ½ filmu se skoro nic nedělo, jak to mělo pomalé tempo a ani hlavní herec za moc nestál. A k tomu ta debilní Halloweenská reklama co se zde snad 100x objevovala. Konec hlášení! ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Halloween bez Michaela Myerse? To je asi hlavní příčinou drasticky nízkého hodnocení Halloweenu 3. Jinak se jedná o trochu(?) švihlé béčko s pěknou kamerou, kterou stejně jako u předchozích dvou pokračování, má na starosti slavný Dean Cundey. Dobrá je taky hudba Johna Carpentera a Alana Howartha. V rámci série ovšem bizzar... ()

Reklama

Žralok odpad!

všechny recenze uživatele

Co to kurva bylo ?! Věděl jsem že tady není Michael. Ale nějak jsem doufal že zdejší hodnocení je ovlivněný právě absencí kultovního vraha z předchozích dvou dílů. Bohužel jsem se mýlil a je to nebetyčná blbost. Naštěstí další díly, opět s M Myersem jsou o třídu lepší. A to i pro mě nejslabší Halloween - Prokletí Michaela Myerse. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč se tohle jmenuje Halloween 3 a souvisí to se sérií kde je Michael Myers. Původní film s Michaelem Myersem se tam objeví jenom v televizi a to je celý, jinak tohle nemá nic s Michaelem společnýho. Děj je úplně jinej a ve filmu není žádnej slasher zabiják. Přesto mě tenhle díl Halloweenu zas tak nenudil, popravdě jsem čekal horší sračku a u filmu jsem nechcípal nudou, co mě tam nejvíc sralo byla ta znělka z reklamy v TV. No to bylo příšerný, to se fakt nedalo poslouchat :D Tom Atkins v roli Daniela Challise nebyl špatnej. Film má takovou místama sci-fi atmosféru a je to už prostě úplně jiný, tohle mohli klidně pojmenovat jinak a udělat to jako samostatnej film, tak by to vypadalo líp. Halloween bez Michaela neni Halloween ;) ()

fcreading odpad!

všechny recenze uživatele

"Prečo Wallace nenapodobil Carpentera a nerozhodol sa znovuzrodit Michaela Myersa?" Tak to som si dnes hovoril ked som plný očakávaní išiel pozrieť Halloween 3 (bez Myersa). Už od úvodnej minúty mi bolo jasné, že od filmu nemôžem očakávat zázrak (ale ono že by ten zázrak prišiel?). Pravdupovediac nie. Celý čas sa film velmi naťahuje, sem tam sa nieco povie, vybafne reklama s maskami a Atkins nám ukáže pravý zmysel po pátraní nebohého starca. To je akurát všetko, co si do polovici filmu pamätám. Druhá polovica sa mi už tak zprotivila, ze som to musel vypnúť. PS: Film by sa zišiel zkrátit o takých dvadsať-tridsať minút, lebo takto to nezaujme nikoho. Odpad! ()

Galerie (90)

Zajímavosti (33)

  • Původně měl režírovat Joe Dante, který požádal Nigela Kneala o napsání scénáře. Dante chtěl příběh, který by se lišil od předchozích dílů, proto Knealovi řekl, aby napsal zápletku, skutečně se týkající svátku Halloween, což se producentům líbilo. Pak ale Dante přešel k režii jiného projektu a film tak spadl do klína Tommymu Lee Wallaceovi. (HellFire)
  • Pro natáčení v továrně Silver Shamrock byla použita mlékárna. (HellFire)
  • Čerpací stanici z tohoto filmu je možné vidět i ve filmu Mlha (2007). (Mikel LetsGo)

Reklama

Reklama