Reklama

Reklama

Krvavý Valentýn

  • USA My Bloody Valentine (více)
Trailer 1

VOD (1)

Vinou Toma Hanningera, nezkušeného horníka, bylo v šachtě zavaleno a následně zemřelo pět lidí. Jediný, kdo tuto událost přežil, je Harry Warden, který se od této katastrofy nachází v komatu. Ale pozor! Je to právě on, kdo volá po odplatě! Přesně rok po tragédii, na den svatého Valentýna, ožije a brutálně zavraždí krumpáčem dvacetdva lidí. Nyní, deset let poté, se Tom Hanninger vrací zpět do rodného města. Stále ho ale pronásleduje černá můra a možná se ozývá i svědomí... Rád by se s tím vším vyrovnal a proto vyhledá svou bývalou přítelkyni Sarah, která je nyní provdána za jeho nejlepšího kamaráda Axela, šerifa města. Právě této noci se ale náhle začne vynořovat cosi z temné minulosti... Volné pokračování hororu z roku 1981. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (446)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zábavná, leč silně ohraná vyvražďovačka - u mě 7/10 a odnesl jsem si zážitek umocněný mojí vůbec první 3D projekcí. Základ úspěchu vidím v dobrých a brutálních vraždách, potěší i scéna s nahatou blondýnou a jejím vychcaným nabodávačem. Mínusy naopak: atmosféra žádná sláva, funguje jen krátkodobě v pár okamžicích. Chybí tam takový ten celkový příjemně nepříjemný feeling, který by to celé spojoval dohromady - toť hlavní rozdíl (spolu s pozměněným příběhem) oproti originálu z roku 1981 a tím pádem je to jen čistá zábava, nic víc - podobně jako nový FRIDAY THE 13TH. Dále mě moc nebral hlavní hrdina, čili i všechny scény s ním, a rozuzlení. Teď to může vypadat, jako že je těch mínusů na ono hodnocení až moc, ale důležitý je pro mne můj momentální pocit, a ten je dobrý. Ať žije 3D krumpáč. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Ako horor My Bloody Valentine príliš nefunguje, ako plnohodnotný 3D film aj kvôli malému výskytu trojrozmerných záberov taktiež nie. Skutočné napätie aby v ňom divák hľadal a Jensen Ackles zjavne nechal väčšiu časť charizmy v Supernaturale lenže napriek všetkej hlúposti a hutnej dávke klišé ide v kombinácii s 3D efektami a zábavnou pointou o pomerne svižne ubiehajúci experiment, ktorému nemožno uprieť minimálne snahu o resuscitáciu v Štátoch upadajúceho žánru. Že stav pacienta ostáva naďalej kritický je už vec druhá. A vidieť to znova by sa rozhodne rovnalo mrhaniu časom. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Kamera a dialógy ako z televíznej inscenácii, 3D dá presne spomenúť na 3D začiatkov 80tich rokov (drž hodnú chvíľu niečo pred kamerou nech si to 3D divák užije), k dobru slúži slušný rozjazd, no ani ten nezabráni nude v priebehu filmu, ktorému chýba čo i len priemerný scenár. Ešte že vrah s krompáčom si to každú chvíľu rúbe obeťami a jeho odhalenie je rovnako nepredvídateľné ako aj prekvapivé. Seriálový hrdina si tu renomé teda nezdvihol. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Wandmacher: 1. Buried Alive (Main Titles) ,2. Left For Dead ,3. Prodigal Son ,4. Human Pincushions ,5. Asphalt Pancake ,6. Evidence Of Bodies ,7. A Troubled Conversation ,8. Cage Match ,9. One Weird Place ,10. House Of Ill Repute ,11. Spoiled Chocolate ,12. Be Mine 4Ever ,13. Dental Work ,14. The Wind Up ,15. Triumvirate ,16. An Axe To Grind ,17. First Responder, ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Můj ty Tondo! Tak tohle jsem vážně nechtěl vidět. Jako skalní příznivce mnohými (neprávem) opovrhovaného originálu z roku 1981 jsem se na remake celkem těšil (podle prvotních informací). A skutečnost? Na zvracení. Tohle je jeden z nejtupějších slasherů, které jsem kdy v životě viděl a s příběhem originálu to má tak málo společného, že si snad ani nezaslouží nosit stejný název. Jedinými plusy filmu jsou velmi solidní gore (lopata byla skvostná) a neskromný bodycount, ale jinak nuda, nesympatičtí herci, totálně zhovadilý scénář a závěr? ZÁVĚR?! Ten málem překlopil hodnocení do čistokrevného odpadu. Patrick Lussier by zasloužil za tento remake krumpáčem mezi oči... ()

Galerie (52)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně, kdy se Iren (Betsy Rue) schová pod postel, je možné všimnout si, že prostěradlo je v jednu chvíli delší a pak kratší. (dc125)
  • Scenárista, Todd Farmer, si vo filme zahral aj rolu kamionistu Franka. (Smok)

Související novinky

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Naštvaný řidič Nicolas Cage

Naštvaný řidič Nicolas Cage

01.09.2009

Skoro by to mohl být sequel k 60 sekundám. Nicolas Cage si v akčním filmu Drive Angry studia Nu Image/Millenium Films zahraje muže, jemuž tlupa motorizovaných padouchů zavraždí dceru a unese její… (více)

Horší než náckové...

Horší než náckové...

02.01.2009

...jsou pekelné mocnosti. Přesvědčí se o tom spojenecké komando, které se během 2. světové války vydá na záchrannou misi (možná najít nějakého Ryana), avšak nechtěně otevře bránu do Pekla a místo… (více)

Reklama

Reklama