Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Recenze uživatele TR4XY_CZ k tomuto seriálu (4)

Ahsoka (2023) 

Rozhodně jsem měl z Ahsoky lepší pocit, než třeba z Bobka Feťáka, Obi-lamy nebo třetí série Mandablbriana. Bohužel to nic nemění na tom, že zatím jde o promarněný potenciál. I když se celkem těším, co přinese potencionální druhá série, tak mi v puse i měsíc po premiéře finální epizody zůstala taková hořkosladká pachuť. Ahsoka je totiž taková 5. série Rebels převlečená za seriál o Ahsoce, které je tu pořádně věnována asi jenom jedna epizoda (ta pátá), která spolu s tou čtvrtou patří mezi to nejlepší, co nám zatím Disney Star Wars nabídlo. Ten zbytek je vlastně už jen vcelku nudné, levně vypadající, občas směšné, ale dojemné a někdy zábavné dojení nostalgie. Ale za toho Thrawna mám chuť dát Filonimu pár facek a pravděpobodně budu brzo měnit hodnocení. Abych citoval jednoho mého oblíbeného youtubera Zannyho: "The Ahsoka show is actually good, when it's not being bad". Seriál to sumarizuje perfektně. 7/10... ()

Část 3: Čas odletu (2023) (S01E03) 

A pokud se pořádně podíváte doprava, tak uvidíte narcisistické misogynní buzíky, kteří opět odpadují a nemají k tomu pořádný důvod. Star Wars fanoušci jsou opravdu zajímavý exemplář... Přitom jde o nejvíc Lucasovskou epizodu ()

Část 4: Ztracení Jediové (2023) (S01E04) 

Totální nářez. Choreografie Lightsaber soubojů jak z prequelů a vizuálně jak ze sequelů, lepší kombinace neexistuje. Dál nápaditá akce, napětí, odhalování, skvělý scénář a režie. Co víc by si mohl fanoušek Star Wars přát?! 10/10 PS: Chci víc Baylana a Shin, ti dva mají potenciál být jednimi z nejlepších záporáků ve Star Wars ()

Část 5: Stínový válečník (2023) (S01E05) 

Já vím, že je to hloupý argument, ale kdo tomuhle dílu nedá plný počet bodů, tak se nemůže nazývat fanouškem Star Wars. Já jsem se celou epizodu usmíval od ucha k uchu! 10/10 ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama