Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Za nadvlády Impéria sa Obi-Wan Kenobi vydáva na kľúčovú misiu. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (462)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Som dosť prekvapený, že Obi-Wan Kenobi pôsobí vizuálne o dosť lacnejšie ako The Mandalorian. Zároveň som dosť sklamaný, že sa v jeho prípade nikto nedokázal poučiť a naservírovali nám tie najväčšie, najčastejšie klišé Star Wars nudy. Vrcholom bola posledná epizóda, kde to bola vyložene nechcená paródia plná neexistujúcich emócií. Mať najväčší ťahák celého vesmíru menom Darth Vader a tváriť sa, že najväčším zloduchom je nejaká Reva? Samotný Obi-Wan je bohužiaľ ako alkoholik, ktorý sa bojí každej flašky alkoholu. Príbeh veľká sázka na istotu, bez silných momentov, či zaujímavých nových postáv. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Jasně, mohlo být lépe. Celé to mohla být méně vata a určité chvíle jsem sledoval s metaforicky zavřenýma očima. Především já ani nevím kolikátá záchranná mise na nepřátelskou základnu už mě i sr...kakala. Ale co? Je to sakra  Ewan McGregor... a Ewan McGregor je  Obi-Wan Kenobi. Já si to jako celek užil. U první a poslední epizody jsem cítil ty pocity, které jsem si přál cítit u celé minisérie. Nejprve jsem byl zklamán z toho, že těch chvil mohlo být více. Ale je to jako v životě. Važme si alespoň těch, které přijdou. 75 procent za fajn návrat do světa SW ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že je jednoduchosť príbehu určená pre mentálnych atlétov, ktorí majú problémy aj s malou násobilkou. Lenže vďaka tomu je samotná story dostatočne priamočiara, pričom v rýchlom slede udalostí, nemá príliš kedy nudiť. Jediné čo môže fanúšikov mrzieť, je absencia skutočného vesmíru a fajtovačiek v ňom. Väčšina deju sa totiž odohráva na zemi, no a aj tam je tej akcie akosi pomenej. Ja však ako kurevsky zarytý fanúšik "Star Wars" pod štyri jednoducho nepôjdem, lebo na mini sériu o dĺžke 4 hodín, to nie je až taký prešľap, ako to podaktorí prezentujú. Mňa osobne to bavilo. Ale Ja som skromný, obyčajný chlapec z dediny .. to je iné 🥰❤️ ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejočekávanější SW seriál skončil (nebo aspoň jeho první série) a já si připadám, jak kdyby ani nezačal. Asi byla hloupost od toho cokoliv (pozitivního) čekat, ale že to bude až takhle prázdný, banální a plný nesmyslů, to teda všechna čest. Za těch šest epizod se tam nestalo nic, co by fanda SW (natož kdokoliv jinej) potřeboval vidět. Takže nakonec ještě horší než koncepčně bizarní Boba Fett. Zlatej Mandalorian. Jestli budou u Disneyho v tomhle chamtivostí poháněném mrvení legendární značky pokračovat i v dalších (mnoha) letech, ani Síla už nám nepomůže. 50 % ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Obi-Wan Kenobi patří mezi základní stavební kameny celého světa Star Wars a v podání McGregora skoro sám odtáhl Epizody II a III. Prázdné políčko jeho životopisu mezi oběma trilogiemi tedy stálo za vyplnění. Tenze mezi Kenobim a Vaderem nepolevuje. Víme, že jejich střety nedopadnou fatálně, ale jsou stále extrémně vypjaté. Sázka na další roztomilý prvek v podobě žvatlající princezny se však míjí účinkem a linka Třetí sestry je pouze zbytečnou vatou. S1: 60% ()

Galerie (123)

Zajímavosti (55)

  • Ve scéně, kdy Vader (Hayden Christensen) odzbrojí a srazí na kolena Revu (Moses Ingram), je vidět, že Reva nemá připnutý svůj odznak Veleinkvizitora. V další scéně už ho opět má. (Tony-Z)

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

19.11.2022

Rod draka? Obi-Wan Kenobi? Nebo snad Pán prstenů? Kdepak. O největší americkou televizní premiéru letošního roku se nakonec postaral Kevin Costner a seriál Yellowstone scenáristy a showrunnera… (více)

Reklama

Reklama