Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Recenze uživatele Raid91 k tomuto seriálu (5)

Část 1: Mistři a učedníci (2023) (S01E01) 

Neoficiální 5. série Rebels, lets go!!! Btw yeniczek nemůžeš hodnotit seriál špatně, když nejsi schopný kouknout na předchozí "série" už na začátku se vědělo, že kdo nekoukal na animovaný seriály tak bude v prdeli. ()

Část 2: V potu tváře (2023) (S01E02) 

Druhý díl byl o něco slabší než první ale jako začátek skvělý. Ale nemůžu si pomoct, cast Sabine mi nějak nesedí Hera je skvělá ale Sabine bych si představoval někoho jiného, no snad si mě získá jako v Rebels. Tak pro ty co rýpou... Sabine byla bodnuta na okraj břicha a důvod proč umí ovládat lightsaber je díky tréninku s darksaberem, když ji učil Kanan. Btw slyšet hudbu z Rebels tak to byly hotový zimomravky. ()

Část 3: Čas odletu (2023) (S01E03) 

Skvělá epizoda ale mám jednu výtku a to tu scénu s Ashokou venku na lodi. ()

Část 7: Sny a šílenství (2023) (S01E07) 

Hodně divná epizoda, ne špatná ani dobrá ale divná a asi proto, že jsme všichni čekali něco jiného. Zaprvé jsem rád, že Baylon a Shin jsou stále ve hře. Tyto dva záporaky si vážně užívám a to co má Baylon v plánu mě zajímá více a více. Přišlo mi jako by chtěl aby tam ta Shin umřela. Když jsem u smrti...proc mam takový pocit, že tvůrci mají v plánu Ezru killnout na konci seriálu. Takový nepříjemný pocit... ()

Část 8: Jedi, čarodějnice a vojevůdce (2023) (S01E08) 

Hodně divná epizoda. To, že to bude nevyřešený se dalo čekat ale, že bude mít člověk několikrát více otázek než před seriálem to tedy ne. Hodně otevřený konec ale partie je na stole a uvidíme co bude dál. Každopádně doufám, že se to propojí s Mandem a bude se tohle vše řešit v season 4 a nasledné to vyvrcholí v tom chystaném filmu. Tato epizoda ohodnotit nejde ale celkově za season 8/10 ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama