Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Bývalá rytířka Jedi Ahsoka Tano zjišťuje, že zranitelné galaxii hrozí nové nebezpečí. (Disney+)

Recenze uživatele LIFOsama k tomuto seriálu (2)

Část 1: Mistři a učedníci (2023) (S01E01) 

Fanoušci animáku Rebels se konečně dočkali pokračování příběhu, kdy se konečně vydáme na pouť hledat rytíře Jedi Ezru Bridgera a nepřítele vesmíru velkoadmirála Thrawna. První epizoda naprosto splnila má očekávání a pohled na herce Raye Stevensona v roli padlého Jedie Baylana Skolla pro mě bylo prostě dech beroucí, ať Ray odpočívá v pokoji. Když se podívám na nově vznikající seriály a na poslední filmovou trilogii (díly 7, 8 a 9), tak mi pořád nejde do hlavy, jak to mohl myšák tak extrémě domrvit. Nu což, poslední trilogie pro pravé fanoušky stejně neexistuje a snad si Ahsoku všichni pořádně užijí, protože o tom jediném to je! Nechť vás provází síla. ()

Část 2: V potu tváře (2023) (S01E02) 

Druhá epizoda byla stejně skvělá jako ta první. Užijeme si v ní část posádky Stínu z Rebelů, hlavně postavu Sabine Wren, Hery a šíleného droida Choppera, který se nebojí jít přes mrtvoly. K tomu všemu také dostaneme ochutnávku bojového umění padawanky Shin Hati. Jen mě trochu zarazilo probodnutí mečem a následné vyléčení, ale tak asi tam jezdí/lítají sanitky rychleji než u nás a bacta sprej to jistí :D ... Někdo si stěžuje na Ahsočino chování, ale vzhledem k tomu, co vše se v animácích událo, ji zcela chápu. Těším se na další epizodu. Ať vás provází síla. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama