Reklama

Reklama

Mistr loutkář

  • USA Puppet Master (více)

Obsahy(1)

Alex Whittaker a tři další okultisté vyšetřují rozruch kolem tajemství života, které objevil mistr loutkář - Andre Toulon. Brzy objeví Toulonovo tajemství smrti ukryté v pěti loutkách: každá z nich je jedinečně přizpůsobená k vraždění a mučení. "Tunelář" vyvrtává ostrou vrtačkou na své hlavě do lidí díry. "Pijavicovka" vylučuje vraždící pijavice, které vysají ze své oběti veškerou krev. "Špendlíková hlavička" zápasí se svými nepřáteli obrovskými rukami. "Čepelkář" má místo jedné ruky hák a místo druhé nůž ostrý jako břitva. A "Kašpárek", mozek celé pětice, plánuje vražedné akce. Dohromady tvoří armádu zkušených vrahů, geneticky naprogramovaných chránit smrtící tajemství, které skrývá MISTR LOUTKÁŘ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (93)

cariada 

všechny recenze uživatele

Pět vraždících loutek a několik lidí co mají určité schopnosti ,a jeden starý hotel. No je to takový divný.Mrtvý se sám oživí. Ale loutky ho nakonec opět dostanou. No mnoho hororvého tam není ,ale koukat se na to nechá takové béčko. Ten konec je nedodělaný skončí to jakoby bez konce. Oživne vycpaný pes a je konec. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem náhodou na stánku s časopisy uviděl tohle, tak jsem to koupil za těch 39 kč a naivně čekal, že se budu trochu bát (ó, jak naivní jsem byl :-)). Začátek nevypadal až tak špatně, ale pak to začalo být nudné, trapné, někdy až k smíchu a konec dokonal toto béčkové dílo opravdu k "dokonalosti". Hodnotím 2*; 1* za atmosférickou hudbu a 1* za ty loutky samotné (ty byly stylové a také to nejlepší na filmu). ()

Reklama

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné, co tu stojí za řeč, je hlavní hudební motiv a úvodní scéna v hotelu, která slibuje mnohé...žel v hrdlo lže. Raději bych se pokusila rozetnout gordický uzel plyšovým králíkem, než tohle čiré zoufalství vidět znovu. Ukázkový příklad filmu, který je tak špatný, že se mu člověk nemůže už ani smát. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jo, sladké mládí. S tímhle jsem začínal svého hororového koníčka. Paradoxně se mi to více líbí dneska než tehdy. Obrazově trochu zvláštně natočený horůrek, kterej má docela dobrou atmosféru a pár skvěle udělaných scének (taneční scéna v bílém salónku). A to již nemluvím o loutkách a vraždách. Loutka zvracející pijavice je hodně hustá a docela se mi z ní zvedal žaludek. Kašpárek měnící výrazy ve tváři je taky dobrej. Jak říkám, dobrej film s tehdy originální zápletkou. 3,5* ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Zrejme som čakal viac od tohoto bábkového hororu, no je to béčko jak vyšité a naviac by som povedal, že dosť shitné. Rozbeh ušiel, tvorila sa atmosféra a očakával som niečo veľké, no nejak sa to nedokázalo naplno rozbehnúť a stalo to pri zemi. Dej neprekvapil, nenašiel sa žiaden lepší nápad, hudba je zaujímavá. Natočené je to dosť amatérsky aj keď zopár záberov bolo fajn, no od vraždiacich bábok som čakal poriadne vraždy, možno nejaké mini-jatky. Je to slabšie béčko a k priemeru mu niečo chýba aj keď svoje kúzlo predsa len má. 45% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (13)

  • Blade (Čepelkář) je jedinou loutkou, která se objevila na všech obalech VHS, DVD a Blu-ray k tomuto filmu. (JesterKruger)
  • Natočení filmu bylo inspirováno britským snímkem Dolls (1987). (Chatterer)

Reklama

Reklama