Reklama

Reklama

Královna barbarů

(neoficiální název)
  • USA Barbarian Queen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bloňďatá sexbomba (Lana Clarkson) se se svou kamarádkou (Katt Shea) a sestrou (Dawn Dunlap) snaží pomstít zloduchovi za to, že jí překazil svatbu, vyvraždil vesnici, zprznil ženy a snoubence odvlekl do otroctví, aby tam zápasil jako gladiátor. (PetrPan2)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

To byly muka tohle dokoukávat. Nesympatyš kozatky v hlavních rolích tam máchaj nýrkyks týrnyx mečem, pak nějakej jednookej týpek s hlasem jako Johny Bravo pak Zagarino jako gladijátor opět nezklamal ten se vždycky v nějaký tý sračce objeví.. má to 70 minut a pro mě to bylo něco neskutečně hroznýho. Otázka však zůstává.. zvládnu i dvojku? ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Osobne takéto barbarské fantasy ( aj keď tu toho fantasy ani niet ) zbožňujem. A s privretými očami aj všetky italo vykrádačky ( napr. séria ATOR, THE SWORD OF THE BARBARIANS, či THE THRONE OF FIRE ). Máloktoré takéto béčko, ale dosiahne ultimatívnej ´´guilty pleasure´´ zábavy ( ako napr. DEATHSTALKER, THE BARBARIANS ) a ide skôr o pokusy, ktoré chceli baviť, ale mysleli to až príliš vážne. Nevadí mi lacná výprava a ani to, že každá ženská práve vyšla z kaderníctva s osemdesiatkovým lookom a nepodobajú sa na drsné, vetrom a krvou ošľahané barbarky, ktoré v tej dobe žili ( ak žili ). Ide o to, že je to celé nezaujímavé, strohé a len s minimom svetlých chvíľok. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Sword & Sorcery ve své specifické subžánrové odnoži, tzv. Boobs & Sorcery - opravdu ve vší parádě. Šlo v těchto filmech někdy o něco jiného, než o pomstu? A v druhém sledu o kozy? Buď si jak buď, trapné herecké výkony a běsně sesmolený scénář, vynahrazuje nadšení, slušná výprava, kvantum komparzistů (takový počet nemá k dispozici ani lecjaká dnešní produkce) a hudební doprovod (část od Jamese Hornera zazněla už ve starší Cormanově produkci BATTLE BEYOND THE STARS)... Dva aspekty posouvají v mých očích toto v pravdě nadšenecké dílko na zlatý střed - nikdy před tím (a hádám, že nikdy více) jsem neviděl únik hrdinky ze zajetí prostřednictvím použití speciální schopnosti ovládání vlastního poševního svalstva ("WAIT. WAIT. STOP SQUEEZIN´. TOO TIGHT.") a pak je tu ještě ta nanejvýš milosrdná stopáž. 50% ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Poctivé echtovní béčko, v němž bloňďatá sexbomba (Lana Clarkson) se svou kamarádkou (Katt Shea) a sestrou (Dawn Dunlap) snaží pomstít zloduchovi, který vypadá jak mladší brácha Miloše Zemana, za to, že ji překazil svatbu, vyvraždil vesnici, ženy zprznil a snoubence odvlekl do otroctví... Pro milovníky béčkových fantasy ve stylu Barbar Conan vřele doporučuju. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Totalní béčko, které boduje záporákem takřka Zemanovského rázu, sličnými (často poněkud nahými) bojovnicemi a velmi příjemnou délkou. Proto za tři. Ten konec, kdy Zeman veme meč do roku a jde si to rozdat s hlavní (výjmečně oblečenou) geroj-bábou je k nezaplaení. A taky hodne fajnové znásilnění, kde ženská donutí svého trýznitele uvolnit pouta skrípnutím jeho ... ehm ... nástroje. No neberte to :) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama