Princezna Sissi (TV seriál)
Princess Sissi
Princezná Sissi
Dobrodružný / Animovaný / Romantický
Francie / Kanada / Itálie / Německo, 1997, 30 min
Hrají:
Jacob Tierney, Terri Hawkes, Alain GoulemPlakáty
Krásna princezná Sissi a jej snúbenec Franz-Jozef musia bojovať o svoju lásku.
Sissi je krásna a smelá mladá bavorská šľachtičná, ktorej život sa navždy zmení v deň, keď sa zoznámi v ich letnom rodinnom sídle, zámku Possenhofen, s príťažlivými a ušľachtilým princom Franzom-Jozefom, následníkom rakúskeho trónu. Netrvá dlho a Sissi s Franzom sa do seba zaľúbia. Začnú si robiť plány sa spoločnú budúcnosť, ale netušia, že ich na ceste ku šťastiu čaká veľa prekážok. (oficiální text distributora)
NinadeL
Má-li být Sissi součástí povědomí i těch nejmladších diváků, tohle je dobrý start. Víc ovšem nic.(14.10.2010)
Stegr
60% - Tak na tenhle animák jsem koukal hrozně dávno u moře. Mám na něj celkem dobrý vzpomínky, i když byl docela obyčejnej... :)(3.6.2008)
Langy10
Pěkná pohádka, dokonalý příběh !! :)) jeste je dobry, kdyz se na to koukam v anglictine dodá to tomu ten správnej šmrnc :D:...(1.7.2010)
corona
Keby Alžbeta Bavorská mohla, určite by tvorcov zmrskala svojim jazdeckým bičíkom, za to akými hlúposťami o jej živote oblbujú malé deti.(12.6.2010)
MatthewM.
Velice průměrný animák, který mohl být lepší, kdyby nebyl tak strašlivě natahovaný. A možná kdyby byl méně kýčovitý...(11.1.2009)
Kritiq
Z mého pohledu jedene z těch neutrálnějších seriálů pro nejmenší. Neoslní ani neurazí.(2.12.2010)
Elbarto08
odpad!Umíral jsem když dávali jakejkoliv díl a pak ho třikrát zopákli(22.2.2011)
matthew.17
Táto kreslená telenovela nemá so skutočnou Sissy prakticky nič spoločné, aj tak to bol pútavý seriál pre malých aj veľkých ktorý mal poriadny príbeh, viliianov, krásnu hrdinku a statočného hrdinu. Už len z nostalgie 5*(14.4.2011)
Kri-kri
Princezna Sissi je jediný seriál z kanálu FoxKids (Jetix), co mě kdy zaujal. I když místy působí poněkud kýčovitě a vyvolává dojem telenovely, považuji jej za docela zdařilý. Od poloviny 90. let to jde s kvalitou animovaných seriálů z kopce, točí se už jen grotesky nebo akční komerčáky o superhrdinech. No a Princezna Sissi je mezi tou záplavou bezduchých blbostí jedním z mála světlých bodů. Seriálu se nedá upřít poutavý příběh, propracovaný děj a charaktery postav včetně protřelých záporáků. Autoři nejspíš hned zpočátku předpokládali, že se Sissi nestane komerčním hitem a že seriál bude mít jen velmi malý okruh diváků a přesto z toho neudělali lacinou fušeřinu. 75%(19.5.2006)
Fanklub seriálu
| Na levném DVD od: | 01.01.2007 Mirax |
|---|---|
| Na levném DVD od: | 04.06.2010 North video |
Podobné
- Císařovna Sissi (TV seriál) (2009)
- Ludvík II. (1972)
- Smrt v Benátkách (1971)
- Soumrak bohů (1969)
- Forever My Love (1962)
- Sissi, císařovnina osudová léta (1957)
- Sissi, mladá císařovna (1956)
- Sissi (1955)