Reklama

Reklama

Slow Horses

(seriál)
  • Velká Británie Slow Horses
Trailer
Velká Británie, (2022–2024), 18 h 3 min (Minutáž: 40–53 min)

Tvůrci:

Will Smith

Předloha:

Mick Herron (kniha)

Hrají:

Gary Oldman, Jack Lowden, Kristin Scott Thomas, Rosalind Eleazar, Saskia Reeves, Christopher Chung, Aimee-Ffion Edwards, Kadiff Kirwan, Freddie Fox (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(24)

Táto dôvtipná špionážna dráma sleduje nefunkčný tím agentov MI5 a ich nepríjemného šéfa, známeho Jacksona Lamba, ktorí sa pohybujú v podfukoch špionážneho sveta, aby ochránili Anglicko pred zlovestnými silami. (Apple TV+)

Videa (3)

Trailer

Recenze (48)

Mlle 

všechny recenze uživatele

Asi vůbec nejlepší seriál s krimi/thriller/špionážní zápletkou, který jsem viděla během posledních mnoha let. Perfektní performeři jsou sympatičtí, hodnověrní a neuváznou v jediném slabém místě, to postrádá i scénář a režie. Komické vložky coby inteligentní humor v britském stylu vždy perfektně sedí a opravdu, přirozeně rozesmívají. Nic tu není „na sílu“. I teaser na Season 2 nalákal. Obzvláště v dnešní hyperglajšajtizující době navíc oceňuji hned několik nepokrytě hozených rukavicí do politického bahna těch, kdo ji vedou. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Jeden by dnes pomalu až nevěřil, že z Mekky neomarxistické hysterie, demagogického pičismu a utlačování většin, kokotporátně zmanipulovaných Spojených emirátů Velké oligofrenie a Debilního zmrdstva by mohlo ještě přijít něco prvo- i druhoplánově neprivilegizujícího negry, buzeranty, zahořkle nenávistné, těžce nemrdané feministky či labilní mnohopohlavníky. A bác ho! Jako blesk z čistého bolševismu tu náhle máme vtipnou, svižnou, ve prospěch zájmových oligarchistických uskupení světospásných pamrdů nikoho podprahově neprogramující a až staroškolsky milou špionařinu s jako vždy famózním a brutálně nahláškovaným Gerhardem Starcem v roli protivného odpudivého starce a naprosté osiny v prdeli, který se ve své kreaci jako vystřižené z prototypu vysloužilého agenta Stasi z bývalé NDR zjevně doslova rochní. Neuvěřitelné! Komise pro nucenou kulturní převýchovu a násilnou inkluzi měla patrně plné neziskovky práce s dalšími korektními, historicky rehabilitačními trampotami, tentokrát třetí negrotransmanželky Jindry Osmičky – Honzy Serengetiové, tudíž do distribuce nedopatřením uniklo něco bez řádné ideologické podpory stranické linie a patřičné debilizace mas. No jen houšť, svět a britský tumor možná ještě až tak úplně v hajzlu nebudou. ()

Reklama

CaladanChmur 

všechny recenze uživatele

Odkoukal jsem hned, jakmile to bylo možné, první a druhou sérii a opravdu hodně jsem se bavil. Ale teprve v té třetí sérii smekám pomyslný klobouk před Gary Oldmanem a scénaristy co měli na starosti přímo dialogy.  Žádné dementní plky a občas "jakoby hláška"...opravdu je to vtipné a nikdy by mě nenapadlo, že týpek co zahrál v Leonovi neskutečně psychopatického magora, zahraje za skoro 30 let taky magora, ale s tak obrovským půvabem...až mu prostě fandíte.. Navíc i celkově to nepřekračuje žádné mantinely, které byly vytvořeny v prvních dvou dílech. 90% ()

mata77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto nenápadná miniséria ponúka triezvy pohľad do britskej spravodajskej služby a tým odkrýva krutú pravdu o jej divíziách. Prostredie je nanajvýš autentické a spracovanie typicky britské. Zápletka je veľmi slušná a celá dráma je postavená na inteligentnom scenári, ktorý je presne tak akurát okorenený suchým humorom. Teším sa na druhú radu. ()

Traffic 

všechny recenze uživatele

Slow Horses jsou jako podvraťácký John le Carré: rozvernější a akčnější. Hlavně první čtyři epizody jsou boží. Spousta zábavných twistů a neustálá nejistota ohledně toho, kdo za čím stojí a proč jednotliví underdogové vlastně skončili v byrokratickém předpeklí jménem Slough House. Víc tady. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (2)

  • Znělku seriálu složil a nazpíval frontman britské rockové kapely Rolling Stones Mick Jagger. (123Film)

Reklama

Reklama