foto

Andrea Kerestešová

  • nar. 21.7.1984 (31 let)
    Vranov nad Topľou, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Andrea Kerestešová se narodila 21. 07. 1984 v tehdejším Československu, ve městě Vranov nad Topľou. Vystudovala Trnavskou univerzitu (Tvorivá dramatika) a získala titul magister. Po dokončení studia se začala úspěšně živit jako modelka. Objevila se i v sérii několika úspěšných reklam, například pro Bohemia chips, Nestle, Bosh, Ferrero Rocher nebo Baumit.

Její tvář také znáte z klipů Terezy Kerdlové, No name nebo Dana Bárty. Ve filmu poprvé debutovala v roce 2006, v komedii Karla Janáka RAFŤÁCI. Zahrála si zde hlavní ženskou postavu, členku vodáckého oddílu Kláru. O její přízeň ve filmu bojovali Vojta Kotek a Jiří Mádl. Rok na to se objevila v seriálu Jaromíra Polišenského SVĚTLA PASÁŽE, jako půvabná květinářka Rosálie.

Andrea mluví plynně anglicky, česky a slovensky. Nejraději se věnuje modelingu. Ve svém volnu ráda zpívá, tančí a kouká na filmy. Momentálně žije a pracuje v České republice.

Jan "Reiniš" Bodnár

Herecká filmografie

2016 Fabrika smrti: mladá krv
Jak se zbavit nevěsty
2015 Celebrity s.r.o.
2014 Všiváci
2012 Zítra (studentský film)
2011 Zlomok sekundy (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Dokonalý svět (TV seriál)
Nodame Kantâbire saishû gakushô - Zenpen
Vyprávěj - ohlédnutí (TV film)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
3 sezóny v pekle
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
Světla pasáže (TV seriál)
2006 Rafťáci
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

Dokumentární

2016 Tajemství a smysl života
2014 Andrea za hranicou (TV seriál)
2009 Film o seriálu: Vyprávěj (TV film)
2006 Film o filmu: Rafťáci (TV film)

TV pořady

2014 Muži proti ženám (TV pořad)
Překvápko! (TV pořad)
2013 Kufr 2013 (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Zlatý časy! (TV pořad)
2012 7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
2011 Pokondr live (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2009 Zázraky přírody (TV pořad)
2008 Intimní zpověď (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace