Reklama

Reklama

Adam Driver

Adam Driver

nar. 19.11.1983 (40 let)
San Diego, California, USA

Diskuze

Uživatel oLí smazal svůj příspěvek.

Indominus

Indominus (hodnocení, recenze)

Ten by nevyděsil ani moji babičku, maximálně znechutil vzhledem. Hnusnej ksycht dobrého záporáka nedělá...

na příspěvěk reagoval oLí

Zbranicus

Zbranicus (hodnocení, recenze)

Hodně mě zaujal ve Star Wars, tak jsem se podíval i na dvě řady Girls. A žeru ho je skvělej, předtím se mi nelíbil ale je to velice zajímavý herec, je prostě jinej než kdokoly ostatní. Jinak Girls není špatnej seriál, ale Hanah je strašná kráva, díval jsem se na to hlavně kvůly Adamovy a Marnie.

na příspěvěk reagoval ingi, SONITA

HoneyBunny

HoneyBunny (hodnocení, recenze)

Ach jo, škoda, že ČSFD nemá přísnější pravidla co se týče obsahu komentářů. To není o svobodě slova, klidně se vyjadřujte ve smyslu, že se vám někdo nelíbí, ale k čemu ty nadávky? Ten slovník nejnižší cenové kategorie o vás něco vypovídá...

No, jinak k Adamovi. V The Force Awakens byl skvělý, očividně je to hodně talentovaný herec. To, jak je jeho postava napsaná, je na delší diskusi. Já si myslím, že logicky bude jeho postava opakem Anakina, kde se z malého roztomilého kloučka, který měl přinést balanc Síle, stal Darth Vaderem. Kylo Ren nemá být Vader 2.0. Je to rozpolcená postava plná pochybností a tužeb, mladý kluk, který ještě může (a možná i bude) být převedený ke světlé straně Síly, případně jí přinést balanc (tudíž něco mezi světlou a temnou stranou) - což je něco, co jeho zbožňovaný dědeček nedokázal. Klidně se vsadím, že Kylo/Ben bude hrát v závěrečném konfliktu v Epizodě IX zásadní roli.

A poslední poznámka ke vzhledu - mně Driver přijde velice zajímavý. Krasavec? Ne. A díky bohu za to, krasavců má filmový průmysl na rozdávání. Ale Driverovo charisma a talent nemá každý. 

na příspěvěk reagoval SONITA

Foxhound#1

Foxhound#1 (hodnocení, recenze)

Hyena_15

Jaký lord ze Sithu? Dyk on nic takovýho není a těžko říct, jestli vůbec lordem je aspoň ten uschlej Snoke. Ve filmu se mluví o řádu rytířů z Renu a na temnou stranu nemají patent jen Sithové. Ostatně jak napsal oLí - abyste za Kylo Rena po skončení trilogie ještě nebyli vděční.

na příspěvěk reagoval SONITA

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Do akej miery židia len napodobňujú alebo skôr kazia cudzie kultúry, možno vypozorovať z toho, že to možno vidieť väčšinou v oblasti umenia, ktoré samo o sebe nepredstavuje žiadne svoje myšlienky, totiž v herectve. Avšak aj tu je v skutočnosti len komediantom alebo lepšie opičiakom. Lebo aj tu mu chýba najposlednejší krok k skutočnej veľkosti. A tiež tu nieje žiadnym geniálnym tvorcom, ale je len napodobiteľom, pričom všetky pritom použité žartíky a triky rovnako neoklamú vnútornú prázdnotu jeho výrazovej formy

Camulator

Camulator (hodnocení, recenze)

A já si myslím, že to tak udělali naschvál - vždyť je to SPOILER!!!SPOILER!!!! SPOILER!!!!vnuk Anakina a všichni víme, jaký ten v prequelech byl, tak holt tuhle vlastnost v rodu podědil, no. :D SPOILER!!!!!

Uživatel Camulator smazal svůj příspěvek.

petrasek

petrasek (hodnocení, recenze)

Já myslím, že se ve výběrovém řízení stala chyba. Jeden chlápek, který zapisoval řekl "hele, ten kdo bude mít nejmíň trestných bodu, bude Kylo Ren", nikdo ho ale neposlouchal a pak logicky všichni ostatní vybrali toho, kdo měl bodů nejvíc, takže prakticky vyhrál ten, který byl nejhorší.
Ne teď vážně. Já si připadám jak v jiném světě. Jak se tato osoba může někomu v roli Kylo Rena líbit? Podle mne ti, kteří ho obhajují sami ví, že nestál za nic, ale nechtějí si připustit, že na jejich droze (star wars) je něco špatně. Ošklivý ušoplesk s křivou držkou neurčitého věku a s hlasem jak kdyby měl zvětšené nosní mandle. Takto opravdu záporák nevypadá. Jestli je teď trend takový, že každý má právo hrát, vzhled není důležitý a prostor musí dostat i negři, hnusní škaredí lidé, židi a ženy, které jsou samozřejmě ve všem mnohonásobně lepší než muži, tak se asi novodobé kinematografii vyhnu obloukem, jelikož říká "dříve bylo všechno špatně, ta diskriminace atd. teď to musíme udělat naopak"

na příspěvěk reagoval darthhokro, bohyyy

bohyyy

bohyyy (hodnocení, recenze)

Nevím, proč na něj skoro všichni v diskuzi kydáte hnůj. Jasně, nebyl takovej badass jako Vader, ani tak stylovej jako Maul, ale to je tak asi všechno, co se o postavách všech dosavadních sithů dá říct - Dooku, Imperátor, Maul a dokonce i Vader (s celým jeho vývojovým archem k vykoupení) byly strašně ploché postavy. SPOILER ! Kdežto Kylo Ren je postava, která v jistých ohledech ruší téměř naprostou dichotomii dobra a zla ve Star Wars (vývoj Anakina do Vadera nepočítaje, ale upřímně i ten byl jak po herecké tak scenáristické stránce katastrofa - a to neříkám jenom proto, že až na závěrečných cca 30 minut RotS nemám prequely zrovna v lásce) - Ren je postava temné strany, která je asi nejkomplexnější z celé 7 epizody, totální Vaderův fanboy,((který se mu strašně snaží vyrovnat - (jenom se podívejte na jeho ikonografii), ale sám podvědomě ví, že se mu to nikdy nepovede)) charakter plný protikladů a konfliktů, ne pro nic zanic se nedokáže ovládat, je v podstatě oidipovská noční můra, která si v důležité chvíli, vybere naprosto opačné než Vader a překročí tak pomyslnou čáru do temnoty definitivně. Jenom doufám, že se ho v dalších dílech nebudou pokoušet vykoupit podobně jako Vadera, protože po zabití asi nejmilovanější postavy z trilogie to považuju nejenom za prakticky nemožné, ale i případně těžkou podpasovku fandů. SPOILER !!! A Adam Driver ho ztvárnil výborně. Dalo by se sice říct, že Force Awakens je dost Harrison Ford movie, ale i celý mladý cast(Boyega, Isaac, Driver, Gleeson a hlavně teda Ridley) s ním překvapivě skvěle drží krok.

na příspěvěk reagoval SONITA

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Podle mě je herecky v SW velmi dobrej, prostě jeho Sith je jinej než ti předchozí

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

Neříkám že to musí být klon, ale tento borec vůbec neumí hrát...vždy když ho někdo nasere, tak vše rozbije, a k tomu má tu debilní masku...paradoxně v ní zní lépe než bez ní - Jar Jar věděl asi proč. Myslím si že s Haydenem můžou podat ruce :.D

Krissty

Krissty (hodnocení, recenze)

Vždyť to nemá být klon předchozích sithů... Podle mě byl úplně skvělý.

kl1styr

kl1styr (hodnocení, recenze)

Nejhorsi ze sithu.....darth maul, count dooku, vader, imperator, to je jina liga.

na příspěvěk reagoval Shakaar

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

darthhokro

proc ? ze nebyl takovej badass jako DV ? me prisla jeho postava hodne zajimava a cekam od ni do budoucich dvou epizod jeste velky veci, Adam Driver umi bejt hodne charismatickej a demonickej.. rozhodne bych ho neodepisoval

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Cena pro nejlepšího herce na festivalu v Benátkách za film Hungry Hearts.

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

souhlas. ma velikej potencial. co na tak malym prostoru predvedl ve Frances a Llewynovi, me presvedcilo, ze o nem jeste hodne uslysime aje to tady ( snad:) )... jestli bude v SW zaporak, tak jedine dobre.. a snad nebude mit zadny velky masky a mejkapy, svym ksichtem to uhraje sam.

Kali4

Kali4 (hodnocení, recenze)

Rozhodně zajímavý člověk. Jsem přesvědčený, že ve Star Wars nezklame.

Související novinky

Jaké filmy budou soutěžit o Zlatou palmu v Cannes?

Jaké filmy budou soutěžit o Zlatou palmu v Cannes?

14.04.2024

Ve čtvrtek 11. dubna proběhla v kinosále UGC Normandie v Paříži tisková konference ku příležitosti zveřejnění oficiálního výběru v rámci programu nadcházejícího 77. ročníku Filmového festivalu v… (více)

Michael Mann plánuje remake korejského hitu

Michael Mann plánuje remake korejského hitu

03.11.2023

Pro hollywoodské režisérské matadory evidentně není vysoký věk žádnou překážkou v další tvorbě filmových spektáklů. Své o tom ví osmdesátiletý Martin Scorsese (Zabijáci rozkvetlého měsíce, Casino),… (více)

Herec

Filmy
2024

Megalopolis

2023

65

 

Ferrari

2022

Bílý šum

2021

Annette

 

Klan Gucci

 

Poslední souboj

2019

Manželská historie

 

Mrtví neumírají

Reklama

Reklama

 

Star Wars: Vzestup Skywalkera

 

Zpráva

2018

BlacKkKlansman

 

Muž, který zabil Dona Quijota

2017

Loganovi parťáci

 

Meyerowitzovic historky (nový výběr)

 

Star Wars: Poslední z Jediů

2016

Mlčení

 

Paterson

 

Půlnoční dítě

2015

Star Wars: Síla se probouzí

2014

Co by kdyby

 

Dokud jsme mladí

 

Hladová srdce

2013

Ptáče

 

Stopy

 

The F Word

 

V nitru Llewyna Davise

2012

Frances Ha

 

Gayby

 

Lincoln

 

Not Waving But Drowning

2011

J. Edgar

2010

Doktor Smrt (TV film)

 

The Wonderful Maladys (TV film)

Seriály
2017

Bobovy burgery

 

Ukradené Vánoce – Část druhá (S08E07)

 

Ukradené Vánoce – Část první (S08E06)

 

Girls

 

Jak naložíme s Adamem? (S06E08)

 

Úplné odhalení (S06E06)

 

Gumídci (S06E05)

  více epizod (2)
2016

Girls

 

Já tě miluju (S05E10)

 

Milostné příběhy (S05E09)

 

Cesta domů (S05E08)

  více epizod (6)
2015

Girls

 

Domácí porod (S04E10)

 

Potíže s tátou (S04E09)

 

Zeptej se mě na jméno (S04E07)

  více epizod (5)
 

Simpsonovi

 

O čem muži sní (S27E01)

2014

Girls

 

Opačným směrem (S03E12)

 

Já jsem Tě viděla (S03E11)

 

Hra (S03E10)

  více epizod (8)
2013

Girls

 

Spolu (S02E10)

 

Na všech čtyřech (S02E09)

 

Je to zpátky (S02E08)

  více epizod (3)
2012

Girls

 

Řekla ano (S01E10)

 

Dej mi pokoj (S01E09)

 

I raplové potřebujou holku (S01E08)

  více epizod (7)
 

Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti

 

Theatre Tricks (S13E11)

2009

Zvláštní poldové

 

The E.I.D. (E10)

1990

Zákon a pořádek

Dokumentární
2020

The Skywalker Legacy

2019

He Dreams of Giants

2018

Joseph Pulitzer: Voice of the People - vypravěč

 

The Director and the Jedi

2016

Secrets of the Force Awakens: A Cinematic Journey

Krátkometrážní
2013

The River

2010

Goldstar, Ohio

Producent

Filmy
2021

Annette

Host

Související novinky

Jaké filmy budou soutěžit o Zlatou palmu v Cannes?

Jaké filmy budou soutěžit o Zlatou palmu v Cannes?

14.04.2024

Ve čtvrtek 11. dubna proběhla v kinosále UGC Normandie v Paříži tisková konference ku příležitosti zveřejnění oficiálního výběru v rámci programu nadcházejícího 77. ročníku Filmového festivalu v… (více)

Michael Mann plánuje remake korejského hitu

Michael Mann plánuje remake korejského hitu

03.11.2023

Pro hollywoodské režisérské matadory evidentně není vysoký věk žádnou překážkou v další tvorbě filmových spektáklů. Své o tom ví osmdesátiletý Martin Scorsese (Zabijáci rozkvetlého měsíce, Casino),… (více)

Reklama

Reklama