Reklama

Reklama

VOD (1)

Jamie Foxx hraje dříče, co chce vlastníma rukama zařídit dobrý život svojí bystré dceři. Čištění bazénů v údolí San Fernando je ale jenom fasáda pro jeho skutečné živobytí: lov a zabíjení upírů pod křídly Mezinárodní unie lovců upírů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (314)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Hrozná bejkárna. A to teď nemyslím ale vůbec pozitivně. Přes solidní a místy i úsměvný úvod to zase zabije totálně zpackaný a přepálený konec. Lovci, hodní a zlí upíři, krém proti spálení. Wtf? Že vezme tuhle roli Jamie Foxx, to jsem nějak neřešil, ten už svou první a asi poslední sošku doma má, ale proč na tak stupidní roli kývl například Oliver Masucci z pro mě kultovní Darku, to pro mě fakt zůstává záhadou. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Kaskadéři z placu Johna Wicka se sešli, aby natočili akční vybíjenou s prvky hororu a hodně velkým nadhledem a na poměry Netflixu se vše překvapivě provedlo. Film otvírá parádní bitka, ve které se jasně ukáže, v jakém stylu se pojede a hlavně, co všechno tvůrci, choreograf a kameraman dovedou. Poté dojde na klasickou seznamovačku, další postavy a hlavní záporačku. Bohužel má film dvě hodiny, což je pro danou látku opravdu hodně, postavu Davea Franca bych úplně vyškrtnul a žádná z dalších akcí už nepřekoná tu úvodní a konec byl na můj vkus docela odflaknutej. Pořád ale velice slušný, nenáročný výplach u kterého u je vidět, že na něm dělala parta opravdu šikovných lidí, jen jim chyběl kvalitní scenárista. ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Je vidieť, že by radi trafili jackpot ako Zombieland, len s upírami. Prvá tretina je vlastne dosť fajn. Len potom vidieť, že neprinášajú nič osobité, netrafili žiadnu hereckú chémiu, nedali nič viac než len ďalšiu nevážnu zabíjačku bubákov. Jamie Foxx si tu odjede takový ten svoj štandard typu Projekt Power. Je teda hviezdou filmu, ktorý vlastne za moc nestojí, ale nie je to primárne jeho chyba. Denní směna je takový ten cool trailerový film, ktorý ale vlastne v sebe nič cool nemá. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Plně dostačující zábavná akční konina, kterou nelze brát úplně vážně, ale solidně pobavit určitě zvládla. Vlastně mě až překvapilo, jak pohodový snímek z toho i přesto že to měl na starosti Netflix vylezl. V kinech by se to nezaplatilo, ale určitě by to nepropadlo. Přijde mi, že Jamie Foxx je stále stejný sympoš, jako byl v Djangovi, navíc zde hraje můj oblíbený Dave Franco, kterého mám rád už od Sousedů a vím že mu komediální role sedí. Rozhodně potěší akční palba Scotta Adkinse a Snoop Dogg to na konci celé uzavře bezbolestnou. Za mě spokojenost. Co jsem si přál, jsem dostal. 65% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

S prižmúrením jedného oka aj 4*, pretože prítomnosť tých zlých bielych postáv a všetkých dobrých černoškov irituje asi všetkých (aký kontrast s realitou) je to však vynahradené pomerne svižným tempom od úplného začiatku. Aj keď sa v druhej polovici filmu trochu stráca zmysluplnosť krokov postáv je to však dostatočne vykompenzované akciou a super hudbou, teda do filmu kde prím hrajú afroameričania. Letná príjemná jednohubka, ktorá v divákovi síce nezanechá dobrý dojem na dlhší čas ale na jeden letný večer vystačí aby človek po skončení zase nepreklínal že načo si ten Netflix zase pustil. ()

Galerie (178)

Zajímavosti (13)

  • Posledná veta filmu je: "To je to, čo milujem na LA: všetci prekliati upíri." Je to odkaz na poslednú vetu vo filme Stracení chlapci (1987): "Jednu vec o živote v Santa Carle, ktorú som nikdy nezvládol: všetci prekliati upíri." (maramashi)
  • Bud (Jamie Foxx) ve filmu vystřídá několik tzv. aloha/havajských košilí. Diváky je nejvíce vyzdvihována květinová košile Day Shift 2022 se vzorem oranžových květů ibišku a ananasů s knoflíky ve stejné barvě. Jen u jedné z košilí si můžeme všimnout vsazené a napasované náprsní kapsy, tak aby nebyl narušen její vzor. U originální havajské košile z Honolulu bývá zvykem, že motiv kapsiček ladí s motivem vlastní košile a kapsy nejsou na první pohled vidět. Tyto košile jsou pak doplněny knoflíky, které jsou vyrobeny ze skořápek kokosových ořechů. (DJMaroko)
  • Keď Bud (Foxx) a Big John (Snoop Dog) vstúpia do únie môžeme vidieť fľašu s nápisom „BSB“. Je to Brown Sugar Bourbon, značka alkoholu ktorú vlastní herec Jamie Foxx. (maramashi)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

01.07.2021

Obsazení čtyřky Johna Wicka nepřestává bobtnat. Mimo představitele titulního hrdiny Keanu Reevese se tak ve filmu dočkáme například i Donnieho Yena, Billa Skarsgårda či Hirojuki Sanady. A teď se k… (více)

Reklama

Reklama