Reklama

Reklama

VOD (1)

Jamie Foxx hraje dříče, co chce vlastníma rukama zařídit dobrý život svojí bystré dceři. Čištění bazénů v údolí San Fernando je ale jenom fasáda pro jeho skutečné živobytí: lov a zabíjení upírů pod křídly Mezinárodní unie lovců upírů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (313)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľké plus že sa film zameral na už akoby zabudnutých upírov na rozdiel od všadeprítomných a okukaných zombíkov. Jamie Foxx je zaujímavá voľba, rola mu sadla a ešte viac sadla Daveovi Francovi, ktorý ako sa hovorí, zabil. Vraj bude aj dvojka, lebo údajne na Netflixe film úspešne "váľal" na rozdiel od tu prítomných čsfd náročných kujebákov, ktorí sú ochotní hodnotiť nízkym hodnotením, len kvôli nejakej nejasnosti alebo chybičke. Ono tu na česko-slovenskej fašistickej databáze je vždy hodnotenie filmu nižšie než na iných českých a slovenských stránkach o filmoch, alebo aj oproti takej imdb, takže si nepokazte chuť pohľadom na percentá. (17.8.2022) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

O filmu už nějakej ten pátek vím ale víceméně jsem ho přehlížel, protože se mi do něho vůbec nechtělo. O to větší mě čekalo překvapení. Skvěle fungující mix hororu, akčňáku a komedie. Dobře zvolená byla i hudba. Nejvíc jsem si ale užíval akční pasáže. TOPem je pasáž kdy se na scéně objeví bratři Nazarianovi(Scott Adkins a Steve Howey). Nečekal jsem to, smekám a tleskám. Nadprůměrná porce zábavy. Parádní oddechovka ke který se budu rád vracet. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Komediální jednohubka někde mezi Bladem a Zombielendem není nijak originální, ale je zábavná. Nejlepší je úvodní potyčka s babiznou, podobná scéna už se nezopakuje. Ocenil jsem, že Foxx nehrál nějakého přitroublého šášu, ale chlapíka s problémy. Jeho nový společník Seth je ovšem ztělesněním troubovitosti....tedy až do momentu, kdy se všechno změní. Klišé s rozbitou rodinou se zřejmě neohraje a zlou zde představuje bílá realitní makléřka, co už má život dávno za sebou - ok, proč nakonec ne. Likvidace upírů je masakrální, takže lítají hlavy i ruce, automobilová honička zběsilá. Při sledování si lze vzpomenout na Srdečné pozdravy z Ruska, Abrahama Lincolna: Lovce upírů, Ztracené chlapce, Terminátora 2, Stmívání a možná i Svítání, Predátora a další. Rap a funky nejsou moje parketa, ale nakonec jsem muziku ustál. Těch jmen je poměrně dost - Snoop Dogg, Paris, Body Count, Le Castle Vania, Ice Cube.....Edwin Starr, Nickelback... Škoda, že upíří doupě nepůsobilo ani tajemně, ani strašidelně. Tady to mohl být horor! Nu, tak nic. Protože upíři v posledních letech příliš nefrčí, tak jsem Denní směnu přeci jen uvítal. 3,5* ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Síce z pásu zhodení žánrový mix, ale rozhodne nie druhej kategórie. Akčné scény majú šmrnc a sú pekne krvavé, avšak keďže ide o moderný snímok, praktického gore sa nedočkáme. Tu nastúpilo CGI. Humor a chémia medzi dvoma hlavnými predstaviteľmi funguje náramne, ale kto si ukradol film aspoň na pár minút pre seba, sú Steve Howey a Scott Adkins v úlohách bratov Nazarianovcov, scéna s nimi je predčasný vrchol filmu. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Naprostá jízda od začátku do konce. Bohatej děj, dost velkej důraz na vrstevnaté charaktery, oku lahodící vizuál s pestrým výběrem exteriérů a interiérů, tvrdá kaskadeřina, nespočet výborných hlášek a dialogů, a nepolevující tempo. Každá scéna působí fakt unikátně, živě a především zábavně. Potěšilo cameo Adkinse a jeho naprosto šílený salta a kopy z otoček s jeho novým esé přízvukem. Day Shift je ultimátní filmovou zábavou, je to pestré na nápady a vášnivé po všech stránkách. Žádná hluchá místa. Kvůli tomuhle koukám na filmy. Soundtrack je nadupanej. Nemám slov, dlouho jsem se tak královsky nebavil u filmu s tím jak volně a zábavně působil. ()

Galerie (178)

Zajímavosti (13)

  • Posledná veta filmu je: "To je to, čo milujem na LA: všetci prekliati upíri." Je to odkaz na poslednú vetu vo filme Stracení chlapci (1987): "Jednu vec o živote v Santa Carle, ktorú som nikdy nezvládol: všetci prekliati upíri." (maramashi)
  • Bud (Jamie Foxx) ve filmu vystřídá několik tzv. aloha/havajských košilí. Diváky je nejvíce vyzdvihována květinová košile Day Shift 2022 se vzorem oranžových květů ibišku a ananasů s knoflíky ve stejné barvě. Jen u jedné z košilí si můžeme všimnout vsazené a napasované náprsní kapsy, tak aby nebyl narušen její vzor. U originální havajské košile z Honolulu bývá zvykem, že motiv kapsiček ladí s motivem vlastní košile a kapsy nejsou na první pohled vidět. Tyto košile jsou pak doplněny knoflíky, které jsou vyrobeny ze skořápek kokosových ořechů. (DJMaroko)
  • Seth (Dave Franco) má jako vyzvánění na mobilu píseň „Photograph“ od Nickelback. (griph)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

Čtvrtý John Wick nabírá další hvězdu

01.07.2021

Obsazení čtyřky Johna Wicka nepřestává bobtnat. Mimo představitele titulního hrdiny Keanu Reevese se tak ve filmu dočkáme například i Donnieho Yena, Billa Skarsgårda či Hirojuki Sanady. A teď se k… (více)

Reklama

Reklama