Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou příběhu je emancipovaná Erin Grant, bývalá sekretářka FBI, v současné době striptýzová tanečnice v nočním klubu Eager Beaver. Potřebuje si totiž rychle vydělat peníze na odvolání proti rozhodnutí soudu, který svěřil její sedmiletou dceru Angelu do péče otce. Darell je narkoman a podvodník, živící se prodejem invalidních vozíků, které krade v nemocnicích. Při jednom z jejích vystoupení dojde k výtržnosti, kterou vyvolá věčně opilý kongresman Dilbeck, ovládaný vlivnou rodinou Rojových a právě zahajující kampaň za své znovuzvolení. Toho se pokusí využít několik lidí. Pokoutný advokát Mordecai k vydírání a Erinin platonický ctitel Jerry k tomu, aby se u politika za striptérku přimluvil. Jenže pak je Jerry nalezen mrtev a Erin je do případu zatahována stále hlouběji. Zajímá se o ni nejen detektiv Al Garcia, který jí slibuje pomoc se získáním dcerky, ale také Dilbeck, kterému se zalíbila. Do tuhého začne jít poté, co je nalezen další mrtvý - vyděrač Mordecai. Rojové nařídí odstranit Erin, Dilbeckovi už nestačí pouhý tanec, a navíc se objeví zfetovaný Darell. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Scénář je vážně vážně hrozný,třeba je chyba v dabingu,ale víceméně o tom pochybuji.Jinak je to dobré,možná zde trochu podceněné.Spousta podobných příběhů,tudíž předvídatelných,tu má mnohem víc procent,ale to záleží asi na tom,jak se kdo z Vás vyspí (nebo nevím).Mě to kromě špatného scénáře a hrozný hudby bavilo a bavit bude asi vždycky. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Nemôžem hodnotiť adekvátnou jednou hviezdou. Dôvod je ten, že sme v čase premiéry na tento film boli z recesie celá partia v kine a jeden z nás na druhý deň priniesol z kina obrovský plagát, presne ten ako tu, ktorý nám potom visel na internátnej izbe až do júna. Tak mi film nejako pripomína staré dobré časy. Celý film samozrejme nestojí za nič okrem niekoľkých tancov. ()

Reklama

departed 

všechny recenze uživatele

První film, který jsem s Demi Moore viděl a nemohl jsem udělat lépe. Ani ne tak kvůli filmu, který sám o sobě je hroznej, ale kvůli jejímu neskutečně sexy tělu. Fakt jsem netušil, že to byla taková kost, ale to jsem vlastně ani nemohl, když jsem ji až doteď viděl jen na několika obrázcích. Nějak jsem to celé přehodnotil a nejspíš si jí začnu víc všímat. I když v podobných filmech už asi nehrála, co? Ach, jaká to smůla, kozy má totiž fešný. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Tak to prr...Tenhle film si už od začátku na nic nehraje a je to vidět, takže nechápu, proč ho všichni tak zdrbli. Potěší přítomnost Vinga Rhamese a perfektního Roberta Patricka. Korunu všemu dává Burt Reynolds se svojí etudou na téma "americký senátor namazaný vazelínou a oblečený do kovbojských bot a klobouku"... Prostě pohodovka. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Příběh je fakt hroznej, ale Demi Moore je podle mě přnádherná ženská, která by stála za to. Po Catherině Zetě Jones a Jenifer Lopez je pro mě nejkrásnější herečkou. Kur**, ty její prsa, to je fakt nářez. A to tělo... Ty nohy... Ta tvář... Ty rty... Ty vlasy... Ty ruce... to je všechno přenádherný, ale Burt Reynolds nedokázal dost dobře zahrát ani toho oplzlýho starce, co by si dal mladý masíčko. Film stojí za prd a dal bych mu nulu, ale ona je tak úžasná, krásná, sexy... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně v obchodě s videem můžete vidět spoustu filmů od studia Castle Rock Entertainment. (HappySmile)
  • Demi Moore byla po skončení natáčení zavolána zpět, aby přetočila některé scény. Musela nosit paruku, protože už si nechala vyholit hlavu pro roli v G.I.Jane. (HappySmile)
  • Film byl na poslední chvíli upravován, když se obecenstvo na ukázkovém promítání smálo u špatných částí. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno