Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou příběhu je emancipovaná Erin Grant, bývalá sekretářka FBI, v současné době striptýzová tanečnice v nočním klubu Eager Beaver. Potřebuje si totiž rychle vydělat peníze na odvolání proti rozhodnutí soudu, který svěřil její sedmiletou dceru Angelu do péče otce. Darell je narkoman a podvodník, živící se prodejem invalidních vozíků, které krade v nemocnicích. Při jednom z jejích vystoupení dojde k výtržnosti, kterou vyvolá věčně opilý kongresman Dilbeck, ovládaný vlivnou rodinou Rojových a právě zahajující kampaň za své znovuzvolení. Toho se pokusí využít několik lidí. Pokoutný advokát Mordecai k vydírání a Erinin platonický ctitel Jerry k tomu, aby se u politika za striptérku přimluvil. Jenže pak je Jerry nalezen mrtev a Erin je do případu zatahována stále hlouběji. Zajímá se o ni nejen detektiv Al Garcia, který jí slibuje pomoc se získáním dcerky, ale také Dilbeck, kterému se zalíbila. Do tuhého začne jít poté, co je nalezen další mrtvý - vyděrač Mordecai. Rojové nařídí odstranit Erin, Dilbeckovi už nestačí pouhý tanec, a navíc se objeví zfetovaný Darell. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Scénář je vážně vážně hrozný,třeba je chyba v dabingu,ale víceméně o tom pochybuji.Jinak je to dobré,možná zde trochu podceněné.Spousta podobných příběhů,tudíž předvídatelných,tu má mnohem víc procent,ale to záleží asi na tom,jak se kdo z Vás vyspí (nebo nevím).Mě to kromě špatného scénáře a hrozný hudby bavilo a bavit bude asi vždycky. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Spomínam si, ako na zéeške jeden blbeček nejakým zázrakom v tom veku vydržal čučať do bedne až do nekresťanskej polnoci a potom sa nám v pondelok na dvore chválil tým, že videl kozy Kate Winslet. Druhý raz však naša parta skoro-adolescentných masturbáciou posadnutých žiačikov z valala nenechala nič náhode a na jeden piatok sme sa dohodli zapnúť o desiatej Markízu a mrknúť sa na toten Striptíz. Ja som to mal obzvlášť ťažké - so starou telkou, ktorá poslúchala len na buchnutie a bez ovládača som sedel priamo pred obrazovkou a bez zvuku som naslúchal, či ma niekto nenačape pri ukájaní sa... vlastnou predstavivosťou. A rafinovanosťou, of course. Nostalgiu nezmazali ani Demine muskulatúrne krivky, škaredé vemä a mužatkovský fejs, avšak Burt Reynolds bez bajúzikov, to bolo už v tej dobe hrubé znesvätenie. Ale príjemné spomienky ostali, zápletku nik neriešil a už o týždeň sa dostalo na víťazoslávne "hele, bobr!" v podobe ostrej "pecky" Slunce, seno, erotika. :))) ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Na Striptýz jsem koukal kdysi dávno jako malej, ale pořádně jsem to viděl až nedávno ožralej s kámošem. A byla to docela prdel. Demi Moore má skvělý tělo, stejně jako další asi dvě její kámošky (nejvíc asi ta blondýna, co tancuje v prostřihu s finální scénou s Demi). Pokud pomineme efekt ztopořenýho penisu, zůstane ale celkem kravina s řadou dementních píčovin a humorným českým dabingem k tomu. Zkrátka když jde striptérce o život, vezme s sebou detektiv místo posil vždycky radši další striptérky a malou holku k tomu :D ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Demi Moore si zašla provětrat silikony a stala se tak později mokrým snem nejednoho puberťáka. Tancování u tyče, stole i na židli jí šlo, o tom žádná a každopádně byla tím nejlepším, co nám tento film nabídl, ale po stránce příběhu, to bylo dost chabé. Ty „akčnější“ pasáže s bývalým chlápkem, nebo později perverzním politikem nic moc a spíš to vyrušovalo od kvalitního striptýzku – což taky byly jediné zajímavé pasáže z celého filmu. 50% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je to zaujímavý film, oko mužského diváka aspoň trošku určite poteší. Celý film drží nad vodou len nádherná Demi Moore, jej skvelá postava a dráždivé pohyby. Nad tým nie je čo dodať. Pozitívom je ešte pár dobrých hercov vo vedľajších úlohách a pár celkom vtipných situácií inak priemer. Inak dej nie je nič moc, zachraňuje to naozaj len Demi, u ktorej som snáď nezažil zlú rolu. Film stojí za jedno, dve pozretia, ale potom už vás omrzí. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Dceru Demi Moore hraje její skutečná dcera Rumer Willis (zároveň dcera Bruce Willise). (marcek)
  • Film byl na poslední chvíli upravován, když se obecenstvo na ukázkovém promítání smálo u špatných částí. (HappySmile)
  • V původním traileru je vidět záběr s Ving Rhames a Tiffany Towers, který se ale neobjevil ve filmu. Tento záběr totiž pocházel ze závěrečné scény, která byla přetočena potom, co se nelíbila zkušebnímu publiku. Původně se scéna odehrávala v poli cukrové třtiny, nakonec ale byla přesunuta do domu s cukrem. (HappySmile)

Reklama

Reklama