Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou příběhu je emancipovaná Erin Grant, bývalá sekretářka FBI, v současné době striptýzová tanečnice v nočním klubu Eager Beaver. Potřebuje si totiž rychle vydělat peníze na odvolání proti rozhodnutí soudu, který svěřil její sedmiletou dceru Angelu do péče otce. Darell je narkoman a podvodník, živící se prodejem invalidních vozíků, které krade v nemocnicích. Při jednom z jejích vystoupení dojde k výtržnosti, kterou vyvolá věčně opilý kongresman Dilbeck, ovládaný vlivnou rodinou Rojových a právě zahajující kampaň za své znovuzvolení. Toho se pokusí využít několik lidí. Pokoutný advokát Mordecai k vydírání a Erinin platonický ctitel Jerry k tomu, aby se u politika za striptérku přimluvil. Jenže pak je Jerry nalezen mrtev a Erin je do případu zatahována stále hlouběji. Zajímá se o ni nejen detektiv Al Garcia, který jí slibuje pomoc se získáním dcerky, ale také Dilbeck, kterému se zalíbila. Do tuhého začne jít poté, co je nalezen další mrtvý - vyděrač Mordecai. Rojové nařídí odstranit Erin, Dilbeckovi už nestačí pouhý tanec, a navíc se objeví zfetovaný Darell. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Upřímně můžu napsat, že jsem z toho byl v 16 odvařenej jenom proto, že tam Demi Moore házela vrškama okolo sebe. A že tancovala na Annie Lennox, kterou mám moc rád. To jsou ty dvě hvězdičky, které jsem filmu dal - jinak emancipace striptérek a boj o opatrovnictví dítě mě mě teda vůbec nezaujaly, tak blbej scénář aby člověk pohledal. 25% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Emancipovaná žena je nucena si přivydělávat jako striptýzová tanečnice v nočním klubu. Potřebuje si totiž rychle vydělat peníze, aby se mohla rychle odvolat proti rozhodnutí soudu svěřit její dcerku do péče problémového otce. Film mísící komedii s thrillerem nezvládá dokonale vyvážit obě roviny, ale vše bohatě vyvažuje skvělé herecké obsazení v čele s odhalenou Demi Moore. 60% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Absolutně nezdařilý mix komedie, krimi, rodinného dramatu kolem tyče z nerezu a silikonu, co by stačil na zaspárování nejméně čtyř koupelen. Zájem o tuto nechtěně úsměvnou marmeládu ze Zlatých malin se tak může smrsknout maximálně do dvou vztyčných bodů. Ukáže Demi obě dvě uměle vypěstované samičky domácího přežvýkavce dělajícího zarputile méé? Jistě a to hned několikrát. A co budoucí intimní skrýš pro neposedného Juniora vlastněného panem Ashtonem Kutcherem? Tak to bohužel, asi zakázal taťka Bruce.. ()

departed 

všechny recenze uživatele

První film, který jsem s Demi Moore viděl a nemohl jsem udělat lépe. Ani ne tak kvůli filmu, který sám o sobě je hroznej, ale kvůli jejímu neskutečně sexy tělu. Fakt jsem netušil, že to byla taková kost, ale to jsem vlastně ani nemohl, když jsem ji až doteď viděl jen na několika obrázcích. Nějak jsem to celé přehodnotil a nejspíš si jí začnu víc všímat. I když v podobných filmech už asi nehrála, co? Ach, jaká to smůla, kozy má totiž fešný. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Demi Moore zde předvádí na své poměry solidní výkon. Navíc pěkně tančí u tyče. Nutno říci, že dobrou herečkou nikdy nabyla a nebude. Ostatní postavy spíš bída, stejně jako samotný příběh o hodné striptérce, co chrání svou dcerku. Hlavní záporák, perverzní politik mající rád vazelínu a dámské kalhotky, byl trochu neslanej nemastnej. Teda vlastně mastnej byl dost, ale to je tak všechno. Dějově o ničem. Největší zlo filmu jsou naprosto bezduchý dialogy. Stačí vidět jednou, ale jen pokud se vám líbí Demi Moore. 42% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Demi Moore byla po skončení natáčení zavolána zpět, aby přetočila některé scény. Musela nosit paruku, protože už si nechala vyholit hlavu pro roli v G.I.Jane. (HappySmile)
  • Dceru Demi Moore hraje její skutečná dcera Rumer Willis (zároveň dcera Bruce Willise). (marcek)
  • Film byl na poslední chvíli upravován, když se obecenstvo na ukázkovém promítání smálo u špatných částí. (HappySmile)

Reklama

Reklama