Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Výprodejoví herci hrají v přiboudlém výprodejovém filmu, který asi muselo nějaké studio natočit povinně k Vánocům. Oba hlavní hrdinové jsou strašně nesympatičtí – ona rozmazlená vtěrka, on ulhaný trapák. Takže k sobě pasují, jak sob k ožralému dědu Mrázovi. Nečekejte vůbec nic, ale k pečení cukroví by se to snad snést dalo. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě je jasné jak to dopadne, samozřejmě je jasné přes která ohraná romanticko-vánoční klišé se to bude ubírat, takže nejde o to, co se bude dít, ale jak to bude fungovat. A ono to, možná i díky absurdnosti toho jak moc k sobě ta dvojice nepasuje, docela funguje. Lehká vánoční oddychovka, která sice občas klopýtne, ale nenudí a občas pobaví nejen narážkami na vánoční klasiku. Vždyť už svým názvem odkazuje na věčný spor o nejlepší vánoční film – Love Actually nebo Die Hard? ()

Reklama

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dost dobrý Vánoční film, který člověka může sice zprvu odradit svým klišoidním pojetím, ale osobně jsem rád, že jsem to hned nevypnul a všem ostatním bych radil to samé, neb se z toho vyklubala vlastně docela vtipná a milá záležitost i přes šablonovitý scénář. Když to srovnám s o rok starším netflixáckým Holidate, tak Love Hard je na mnohem vyšším levelu ve všech ohledech. Především co se ústřední dvojice týče. Ač chemie mezi nimi není zrovna tahounem a o dobrý romantický film se vyloženě nejedná, tak rodinná pohodová komedie je to výborná. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Tradičná šablóna. Ale to vôbec nevadí, pretože je to milé, trápností je tam menej a končí to happyendom. Takže v rámci romantického žánru dostanete presne to, čo dostať máte. Nina Dobrev síce už vyzerá na svoj vek, ale sympaťák Jimmy O. Yang ťahá film od začiatku po koniec, takže vám to až tak nevadí. Prial by som mu lepšiu a zaujímavejšiu úlohu. Inak štandard. Ku ktorému sa počas ďalších sviatkov nebudem mať problém vrátiť. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Škoda že to jede podle zajeté šablony "všech těch amerických slaďáren." Ale jo. Ač teda mezi hlavními představiteli byla chemie nulová, pro potřeby filmů tohoto typu jsem ochotna přimhouřit oko. Příjemně se to sledovalo. Jen jsem naprčená za tu pitvořeninu oné scény z Lásky Nebeské! Na tu mi nešmatejte, jo?! ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama