Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odseděla si svoje, ale lidi jí minulost neodpustí. Teď chce napravit svoje chyby, a tak se pustí do pátrání po sestře, kterou opustila. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (284)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Po návrate z väzenia sa snaží mladá žena opäť začleniť do spoločnosti. Svet ale k trestaným ľuďom nebýva práve spravodlivý. Herecké obsadenie: Sandra Bullock (nar. 1964, USA) je vynikajúca a strháva na seba všetku pozornosť. Pred pár rokmi by som si ju v podobnej rovine nedokázal ani predstaviť ale vidím, že nemám hercov súdiť podľa niekoľkých plytkých filmov. Prevedenie:  Film je sociálnou sondou do života trestanej ženy a tomu nasvedčuje aj tempo, ktoré nenudí ale nie je ani nijak dynamické. Pocity: Film uberá o jednu pomyselnú hviezdičku dokonalosti jeho predvídateľnosť, ktorá je až žalostná.  Pridaná hodnota: Silný príbeh vypovedajúci finálnu emóciu je trocha utláčaný predvídavým dejom. 89% ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Příběh ženy, která se vrací na svobodu po 20 letech odsezených za vraždu šerifa. Okolí se k ní chová nesmírně chladně a zdá se, že se jí nepovede znovu začít normální život. Pátrá též po sestře, kterou opustila jako pětiletou, a která byla adoptována. A navíc jsou jí v patách příbuzní šerifa, kterého zavraždila. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

bál sem se dalšího sluzopudiče na sílu a sem rád,že realita je jiná.V nemilosti je civilní drama o tom jak se z vězení propuštěná Sandra Bullock snaží jednak vrátit do normálního života a druhák se snaží najít svojí sestru,kterou díky pobytu ve vězení byla nucena opustit.Bullock je tu uvěřitelná a podává tu jeden z těch lepších výkonů své kariéry,zbytek obsazení je pak spíš zapomenutelné křoví (včetně epizodního Bernthala).Konec ve kterém vygraduje zápletka s pozůstalými zabitého šerfia (za jehož vraždu Bullock seděla) je sice trošku překombinovaný a lehce sráží solidně rozjeté drama,ale na finálním dojmu to až tolik nemění...70% ()

Script 

všechny recenze uživatele

Chvíli jsem myslel, že za ten béčkový závěr filmu dám tři hvězdy, ale musím to o něco zvednout, kvůli začátku a průběhu filmu. Film hezky poukázal, do čeho se dostávají lidi po propuštění z vězení po skončení jejich trestu a není to vůbec pěkný pohled. Spoiler alert: Kdyby to zakončení nebylo takové jaké bylo, tak bych tomu dal možná i plný počet, ale tvůrci se rozhodli udělat z hlavní protagonistky nevinnou osobu a tudíž význam filmu se skoro ztratil. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Tušil jsem, že to bude dobré, ale neměl jsem nejmenší představu jak moc! Skvělý a velice dojemný příběh o právě propuštěné Sandře Bullock a její snaze zapojit se opět do normálního života. Dostala však nálepku vraha policajtů a společnost proto její cestu nijak neusnadňuje. Jakmile se trochu postaví na nohy, začne pátrat po své malé sestře, jenž sama vychovávala po smrti rodičů. V příběhu však není nic přesně tak, jak se zprvu může zdát a to nakonec vyústí v jeden z nejnápaditějších a zároveň nejsrdceryvnějších filmových závěrů, jaký jsem kdy viděl. 90% PS: Asi jsem to již jednou psal u filmu Zrození Šampiona, ale tak tedy znovu. Toto je nejlepší role Sandry Bullock! ()

Galerie (85)

Zajímavosti (3)

  • Ke konci filmu hraje Katherine (Aisling Franciosi) na pianu skladbu „Everything in Its Right Place“ od kapely Radiohead z alba „Kid A“. (kowalski)
  • Natáčalo sa v kanadskej provincii Britská Kolumbia, predovšetkým v najväčšom meste Vancouver. (MikaelSVK)

Související novinky

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama