Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ovdovělý vědec dr. Steven Mills hledá radarovými paprsky mimozemské formy života. Aniž o tom ví, jeho signály jsou zachyceny na vzdálené planetě, jejíž Rada starších se rozhodne poslat na Zemi krásnou Celestu. Mimozemšťanka má kontaktovat dr. Millse a zjistit složení jím vysílaných paprsků, které mohou planetu zachránit před hrozícím zničením. Celesta, čerpající všechny informace o pozemském životě ze své encyklopedické kabelky, potká Millse na večírku. Vědec je lepou dívkou okouzlen a rozhodne se s ní oženit. Jeho třináctiletá dcera Jessie vytuší, že její nová matka není běžnou lidskou bytostí. Celesta se přizná ke svému původu i ke svému poslání na Zemi, ale trvá na tom, že její city k Millsovi jsou opravdové. Duplikace radarového vysílání zachrání vzdálenou planetu a Celesta může zůstat na Zemi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten typ sci-fi, který mám nejraději - mimozemské civilizace na Zemi. A není to ledajaká návštěva. Cizí návštěvník vypadá jako Kim Basingerová, která byla v 80. letech opravdu neobyčejná, tím víc se leckdo může trochu zapotit při luxusních scénách. Dalším tahounem je i Dan Aykroyd, který si ji hned druhý den bude chtít vzít. Nezdá se, že by film měl hluché místo. Když jsem ho před několika lety vidět poprvé, byl jsem unešen hlavně triky i tou nechutnou kabelkou s hadem. Nesluší se prozrazovat konec, proto jen dodám, že je nečekaný a stojí za to vydržet dokonce. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Příjemná a nenáročná osmdesátková komedie se sympatickým hereckým obsazením. Kim Basinger zde byla obsazená především kvůli své kráse a jako výrazný protiklad Dana Aykroyda. Rada starších působila docela zajímavě a ta příšera, kterou měla Celesta v kabelce taky. Samozřejmě, že bylo od začátku jasné jak všechno dopadne, ale to v tomto případě nevadilo. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl něco jako romantickou komedii, takže jsem si to užil. Krásná mimozemšťanka, trošku nepraktický vědec, sympatická dcera. Spousta výborných vtipů a nádherný happyend. Bassingerová byla kočka, ale tady dokázala že uměla být i vtipná - některé hlášky nebo scény nemají chybu, zvlášť první polibek je nezapomenutelný. K tomu prima muzika (Tom Jones a jeho Kiss, hitovka Pump Up The Volume) a perfektní happyend. Zkrátka moc hezký film. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Čas od času prostě potřebujete něco tripovitého a kouzelně 80-desátkového. Tohle vaše požadavky rozhodně splní. Absurdní zápletka, zábavná Kim Basinger, které sekunduje Dan Aykroyd + mladičká Alyson Hannigan. Já toho víc nepotřebuji a příjemně jsem se nad celkovou absurdností opakovaně zasmál. Nemusí to sednout každému, ale hlavně mladší generace se dle mého názoru bude u tohoto královsky bavit ;-) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kim Basinger je asi největším lákadlem na tomhle poměrně naivně vystavěném snímku. Sympatický Dan Aykroyd, který se v osmdesátých letech stal prototypem pro postavy neatraktivních mužů s dobrým srdcem, je rovněž adekvátní volbou. Jenže film jako celek je až moc splácaný v jakousi mimozemskou a blíže neidentifikovatelnou hmotu. Klady: sličná Kim Basinger + milý Dan Aykroyd. Zápory: z námětu se dalo vytěžit víc, naivní pojetí příběhu, nulová šance na vydařený gag a to je na komedii dost zásadní, slabé režijní zpracování, osmdesátková nuda. Mé hodnocení: 20% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v Kalifornii. Pláž, na ktorej pristane Celeste (Kim Basinger) so svojím lietajúcim tanierom, poslúžila neskôr aj pre natáčanie seriálu Beverly Hills 90210 (od r. 1990). (m.a.t.o.)
  • Kvôli účinkovaniu v tejto snímke odmietla Kim Basinger (Celeste) možnosť zahrať si vo filme Znásilnenie (1988). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama