Reklama

Reklama

Harley Davidson a Marlboro Man

  • USA Harley Davidson and the Marlboro Man
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva motorkáři, říkající si Harley Davidson (Mickey Rourke) a Marlboro Man (Don Johnson), chtějí pomoci svému starému příteli zachránit jeho majetek a přepadnou bankovní vůz. Domněnka, že rychle vezmou peníze a zmizí se však ze vteřiny na vteřinu mění ve zcela odlišnou realitu - auto je naplněno drogami. Tím se oba stávají nepřítelem číslo jedna zkorumpovanému řediteli banky, který na ně kvůli ukradeným drogám posílá nemilosrdné a chladnokrevné zabijáky. (Kubesz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto kultovní film. Když jsem ho viděl poprvé, lidi tu jezdili ještě v žigulících a ikdyž bylo po převratu, tak to tu stálo za houby. Mickey byl ještě nenapíchanej drsňák a s Donem jim to hezky odsejpalo. Ikdyž je to béčkovej film, dá se na to kouknout i po letech, aniž by to člověk odsoudil jako kravinu. ()

Hawaj 

všechny recenze uživatele

Todle je moc zábavně povrchní jednohubka a to rozhodně ne v opovržlivém významu. Od záčátku si to na nic nehraje a celkem si to udrží i nadhled až do konce. Story je jednoduchý, motivace je jednoduchá a díky tomu se to nedostane do trapnosti kdyby se to o něco snažilo. Mickey Rourka je ještě ve formě, těsně před tím než se z něho stane gumovej ksicht jako je teď. Don Jonson konečně v lepší poloze než jen starostivej hezoun s vyfoukanejma vláskama. Strašně mě bavěj jaký tam maj auta espézetky.Takovýdle detily oceňuju. :D ()

Reklama

Joe321 

všechny recenze uživatele

Byl to jeden z mých oblíbených filmů, ale když jsem ho viděl po takové době, tak mě trošku zklamal. Vlastně trošku víc, vlastně až na poslední čtvrtinu, a že ta je výborná, se zde nic neděje. Avšak scéna na pohřebišti letadel je přeplněná hláškama, kvůli kterým se snad vyplatí přetrpět zbytek. /po odprásknutí pár týpků/ - "Nejlíp utracenejch dvanáct dolarů." ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Klasika, kterou dnes oceníme jenom my, pamětníci :-) Mickey Rourke hovado, co ošustí snad všechno. Don Johnson kovboj, co má slabost pro jednu policajtku. Akční drama černá komedie, ve které Tom Sizemore hraje nechutného hajzla + Daniel Baldwin ulízlý gelem v plášti jdoucí za pochodu patronů se svou jednotkou :-D Konec, legendární scéna s nakopnutím je památná + krásná Tia Carrere :-) Moje srdcovka VHS ()

otík 

všechny recenze uživatele

Tuctový akčňák, který ale občas scénáristicky hodně skřípe. Jakoby autoři občas nevěděli, jak scénu ukončit, budiž toho světkem zcela ujetý konec, kdy se všichni zúčastnění chovají naprosto nelogicky. No ale budiž, Rourke i s Johnsonem jsou sympaťáci, hláška "Jak říkával můj nebožtík otec, ... " je vtipná a účelná, akce také není nejhorší, pohoda dýchá z filmu v každém poličku a Daniel Baldwin si střihl nejhorší roli své kariéry. Už aspoň vím, kde bral Kurt Wimmer inspiraci pro své příšerné oblečky v Equilibrium. Hudba: Basil Poledouris ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Poslední film ve kterém si zahrál Big John Studd. (Pumiiix)
  • Ve filmu je několik narážek a odkazů k filmu Butch Cassidy a Sundance Kid, ať už jde o zmíňku o Marlborovo rodné město, jeho pistolnické dovednosti či skok z velké výšky do vody. (Ai.ma)
  • Mickey Rourke dostal za film honorář ve výši 2 750 000 dolarů. (Eldrick)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama