Reklama

Reklama

Harley Davidson a Marlboro Man

  • USA Harley Davidson and the Marlboro Man
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva motorkáři, říkající si Harley Davidson (Mickey Rourke) a Marlboro Man (Don Johnson), chtějí pomoci svému starému příteli zachránit jeho majetek a přepadnou bankovní vůz. Domněnka, že rychle vezmou peníze a zmizí se však ze vteřiny na vteřinu mění ve zcela odlišnou realitu - auto je naplněno drogami. Tím se oba stávají nepřítelem číslo jedna zkorumpovanému řediteli banky, který na ně kvůli ukradeným drogám posílá nemilosrdné a chladnokrevné zabijáky. (Kubesz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

natalanka 

všechny recenze uživatele

Jen 2 hvězděnky, protože by to bylo nespravedlivé vůči třeba Shausenku, nebo jiným vypalovačkám. Ale zase na druhou stranu mě děsně bavily hlášky Harleye a Marlbora... " můj táta, vždycky říkal...... ". Krásné stroje a fakt hezcí dva chlápci v ústřední roli. Komando igeliťáku bylo totálně k smíchu a raději to beru jako parodii, protože ten jejich jednotný krok a igelitové šusťáky... to teda bylo dílko :-) ale jinak.... pro pobavení dost dobré :-) ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Byl to jeden z mých oblíbených filmů, ale když jsem ho viděl po takové době, tak mě trošku zklamal. Vlastně trošku víc, vlastně až na poslední čtvrtinu, a že ta je výborná, se zde nic neděje. Avšak scéna na pohřebišti letadel je přeplněná hláškama, kvůli kterým se snad vyplatí přetrpět zbytek. /po odprásknutí pár týpků/ - "Nejlíp utracenejch dvanáct dolarů." ()

Reklama

Divočák 

všechny recenze uživatele

"My nejsme blázni, my jsme jen nasraný." Těžko tenhle film někam stoprocentně zařadit. Jasně, škatulka "akční" se v podstatě sama nabízí, ale samotné akce se ve filmu moc nedočkáte, padouchů je tu pomálu (v podstatě jen pětičlenná skvadra přihřátých hošanů v kevlarových pláštích s vypaseným slizounem Baldwinem v čele a jejich šéfík v kanceláři) a všechno to zkrátka hraje na trochu jinou notu. HDaMM jsou spíš klasické buddy movie s akčními prvky, jaké jsme už viděli třeba v případě Tango a Cash nebo Poslední skaut. Dvě hlavní lákadla filmu jsou jasná už na první pohled - bezvadná ústřední dvojka a podmanivý feeling drsného amerického života umaštěných motorkářů a zaprášených kovbojů, kteří si lepí boty z krokodýlí kůže izolačkou a pro kamaráda s ochotou přepadnou i obrněný bankovní vůz. Don Jonson a Mickey Rourke si jako dvojka sedli perfektně a stejně dobře jim sedli i jejich role, které jako by pro ně scénárista ušil přesně na míru. Příběh sice pokulhává někde vzadu, ale čert to vem. Tenhle film má svoje kouzlo a rád se na něj zase někdy podívám znovu. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Nadprumerne (akcni) becko s nekolika nezapomenutelnymi scenkami :-) Uz jen samotny zacatek filmu patri mezi bozi dila...k videni zde. Koluje takovy nazor, ze tenhle film ma nejlepsi opening ze vsech...tezko rict, ale v top10 bude urcite. P.S.: Mitzi Martin na zacatku je snad ta nejkrasnejsi holka, co jsem kdy videl. :-) Mickey je cowboy. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Hodně překvapující snímek. Ikdyž jde o "béčkovou" záležitost, tak jsem se u páru hlášek a scén fakt zasmal a celkově jsem se u tohohle filmu příjemně odreagoval :) Jízda dvou kovbojů za záchranou svého oblíbeného baru je hodně svižná a vtipná. Nepřátele v podáni gumových, radoby gestapackých šašku je neobvyklým kořením... :-D 70% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Tvůrci filmu se dozvěděli o možnosti upravit Ruger Blachawk na ráži .454 Casull z článku od Johna Taffina, kterého proto kontaktovali s tím, aby jim zbraň zapůjčil. Ten odmítl, ale dal jim kontakt na zbrojaře Andyho Horvátha. Puškař pak postavil několik revolverů pro film a údajně i pro Dona Johnsona a Mickeyho Rourka. Je jisté, že revolvery použité ve filmu byly skutečně upraveny na .454 Casull. (HectorHagman)
  • Marlboro (Don Johnson) poučí Harleye (Mickey Rourke), aby střílel mafiány do hlavy, že jsou oděni v kevlaru, ovšem ve skutečnosti by kevlarová vesta nebyla schopna rážím 454.Casull ani 44.magnum odolat. Zásah by obět určitě vyřadil z boje a pravděpodobně i zabil. (HectorHagman)
  • Poslední film ve kterém si zahrál Big John Studd. (Pumiiix)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Reklama

Reklama