Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Influencerka, co ví, jak měnit lidi k nepoznání, se vsadí, že z neoblíbeného spolužáka udělá krále plesu. Předělávka teenagerské klasiky Taková normální holka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Holka, která žije ve své bublině plné povrchního pozlátka. Živí jí instagram, pomáhá mámě platit účty...Žádná transformace z té zlé na tu hodnou, z "ošklivky" v "krasavici". Nějaké plusy? Hm. Padgett je na konci stejná jako na začátku jen bez svého narcistického přítele a nafrněné bff. To jak dělá tragédii z toho, že ztratila pár sledovatelů a to se řeší celých osmdesát minut je k pláči. Nezachránila to ani přítomnost Rachel Leight Cook, která hrála kdysi v úplně tom samém....zbytečná předělávka. ()

Elio 

všechny recenze uživatele

Ale jo, mně se to celkem líbilo. I když je to velmi přímočará oslava instagram života a všichni herci jsou krásní, bohatí (a když ne, tak brzy budou) a mladí, ve své podstatě film přichází s pěknou myšlenkou, a to přiznat nejen skvělé zážitky na sociálních sítích, ale i ty nepěkné. Kéž by to tak vážně bylo. Každopádně moc mile překvapilo cameo dvou hrdinů z předchozího She´s all that. Chemie mezi dvojicí fungovala, a i když byla zápletka předvídatelná, protože vlastně šlo o kopii předchůdce She´s all that jen s dodatkem followerů, koní a foťáku, já si to celkově užila jako pohodový film na odpoledne, u kterého moc nemusím zapojovat pozornost ani rozum. ()

Reklama

Sinecod odpad!

všechny recenze uživatele

Ne. Ne, ne, ne, ne, ne. V půlce jsem to vypnula. Šílený dialogy, extrémně nesympatické postavy, děsná hlavní hrdinka, super moderní pozadí příběhu super trapné a prvních cca dvacet minut podivně roztřesená kamera, ze které mě začala bolet hlava. She´s all that mám moc ráda i po těch letech, tohle ale ani nemá cenu srovnávat, protože ačkoliv byla Taková normální holka pubertální romantický film z americké střední školy, pořád to byl miloučký oddechový snímek. Tohle je prostě jen nesnesitelná nablblá marnost. Vyhnout se obloukem! ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Reverzná verzia filmu Taková normálna holka, oblečená do moderných šiat a premiestnené do dnešného sveta, servírované pre dnešnú mládež. Dvojica Addison Rae / Tanner Buchanan sa snaží, ale výsledok spoločného úsilia nie vždy má svoje ovocie. Herecky sa viac darí Tanerovi. P.S.1: Malá ale pekná „cameo“ pocta pre Rachael Leigh Cook a Matthew Lillard. P.S.2: Ani sa mi nechce veriť, že Addison Rae len nedávno mala dvadsať rokov. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Původní film Taková normální holka je spíše (pod)průměrná americká romantická komedie se zajímavým, ale plytce rozvinutým námětem - což platí i o "obráceném" remaku Takový normální kluk, který se sice nese v duchu (digitální) doby "tiktokerů" a "followerů", zároveň se ale nesnaží o žádnou přidanou hodnotu. Postavy a jejich představitelé jsou veskrz nemastní-neslaní, nicméně jsem byl rád za menší, ale výrazné roličky pro herce z původního filmu. Jelikož člověk ví, jak film dopadne - a to vlastně i bez znalosti předlohy - tak se může alespoň nechat unášet na vlně nostalgie. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v prostorách střední školy Ulysses S. Grant High School, která se nachází v Los Angeles (Kalifornie, USA). (SONY_)

Reklama

Reklama