Reklama

Reklama

Přání k narozeninám

  • angličtina Birthday Wishes (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Líba má každý rok jediné narozeninové přání. Trvá na tom, aby se na její oslavě sešla celá rodina, což všichni vždy splnili. Tedy až do letošních narozenin. Její syn Petr má na tenhle rok jiné plány, a tak před rodinou předstírá nemoc. Letos chce totiž poprvé strávit narozeniny se svým přítelem Karlem, který má narozeniny ve stejný den. A Karel je pro zbytek rodiny Petrovým dlouho skrývaným tajemstvím. Líba se však své oslavy nehodlá jen tak lehce vzdát. Rozhodne se Petra překvapit a s celou rodinou se přesunout k němu. Nečekaná návštěva donutí Petra k rychlé improvizaci. Udělat před svou rodinou z přítele Karla kolegu z práce a z jeho sestry Veroniky svou přítelkyni je v podstatě hračka. Jenže to ještě Petr netuší, že tohle je teprve začátek a dnešní den bude jedna velká jízda na horské dráze... (Bioscop)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (124)

Deimos 

všechny recenze uživatele

Letní KINO - Vinohrady/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// PLUS: velice zdařilý casting a především role psané "na tělo" konkrétním hercům, kteří jsou ve svých polohách skvělý a je mezi nimi pořádná chemie, je to především komedie a jako komedie funguje skvěle, diváci se dobře bavili a já také, zajímavý výběr prostředí a lokací, děj se odehrává "v hlavním městě", ale já na plátně rozpoznávám Brno MÍNUS: postava Jaroslava Plesla by se myslím v reálu takhle nechovala, ale rozumím proč tomu tak je a celkově se film nesmí brát vážně./// Shrnutí: Lež má krátké nohy a lhát se nevyplácí - nicméně čest tvůrcům, že se jim z poměrně klišé zápletky a motivů podařilo vykřesat tolik zábavy a humoru. Film krásně funguje jako oddechová komedie, který si ne příliš uvěřitelně pohrává s dramatickou zápletkou (ztracené děti), ale i přesto tento motiv využívá ke komediálním a k akčnějším scénám. Hodně jsem se bavil./// Celkem 80%/// ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Další česká komedie, která má hvězdné obsazení, ale u níž jsem se nezasmál ani jednou. Bůhví, čím to je. Námět skýtal příležitost pro dobrou komedii, ale někde se něco pokazilo. Asi to chtělo jiné scenáristy, protože tihle nedokázali z námětu nic moc vytěžit, i jiného režiséra, protože i těch pár potenciálně vtipných situací dokázala Ferencová natočit tak, že vtipné nejsou. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Původně to mělo jít do kin v roce 2022 a pak se to posunulo na rok 2023. Babka slaví narozeniny a chce , aby ji příbuzní navštívily ti ji navštíví až na jednoho co je 5 roků nemocný 5 roků ji nenavštívil (to jim to nebylo divné?) a nechce ji navštívit, protože je teplý  a nechce jí to říct tak ona ho jde navštívit. On to nechce přiznat tak hraje jakoby se sestrou (to nevěděly, že má sestru?) divadlo , že jsou manželé do toho té sestře současný přítel ztratí děcka. Bohužel je to průměrné a jediné na co si ve filmu po konci vzpomenete je to, že tam hraje Klus homosexuála. I vtipy jsou jednoduché na , které hned zapomenete příklad tati co je to buzna to je člověk co má pořád teplotu. Jinak scénář a vše je vyloženě na náhodu například ať mě nikdo netvrdí, že v 21 století neví 7 leté děcko číslo na policajty nebo na tísňovku případně je tak blbé, že se na něho někoho neoptá. Ještě horší je představa , že se nedokážou optat ani nikoho kam jedou neumí asi číst a mají peněženku, ale nedokážou opsat číslo z mobilu a zavolat třeba z budky.  Chlápek si hraje na detektiva, ale nepřijde mu divné, že dva chlapi co se ošahávají  asi spolu něco mají. 40 procent jediné co to zachraňuje je ta scéna s policajty nebýt jí jdu ještě níže. ()

t13 odpad!

všechny recenze uživatele

Hele, mě prostě uráží vyložený nesmysly, kterými mě tady autoři krmí. Že jedou od hlaváku směrem na Pardubice po mostě přes Vltavu od Smíchova na Nové Město, to bych ještě přivřel oči, autoři chtěli mít hezký pohled na Prahu; že se pak otáčí někde na okresce, to bych se asi jen usmál; že rychlík na Mnichov má v jednom střihu dieselovou lokomotivu a v dalším elektrickou, to už jsem přikrčil obočí, ale že udělají zápletku z toho, že někdo tankuje do auta diesel a pak někdo jiný tuhle pistoli vrátí do stojanu a vezme jinou pistoli, aby schválně natankoval jako odplatu benzin, když všichni vědí, že to je TOTÁLNÍ PÍČOVINA, tak to se na mě nezlobte, ale tohle prostě točili dementi. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Už jsme v tuzemských luzích a hájích viděli i debilnější rychlokomedie, takže na tohle se ještě jakžtakž dívat dalo. Mému neoblíbenci Klusovi pozice buzeranta seděla na míru, jeho partner a hlavní role (pro mě doteď neznámý maník) Orozovič příjemně překvapil a zastínil všechny zkušené kolegy, ale nejvíc mě potěšil Dušek, který po dlouhé odmlce opět dobře hlásil a že se na půl zbláznil vůbec nebylo poznat...pěkný průměr............moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (4)

  • Televizní premiéru na stanici Nova sledovalo přes 807 tisíc diváků starších 15 let, jednalo se tak o nejsledovanější pořad večera po 20:00. (rublik05)
  • Známá brněnská lokace, ulice Joštova (křižovatka s ul. Českou, Ústavní soud, Červený kostel), je zde vydávána za součást Prahy. Děti se tak ztratí právě v Brně na Joštové a po krátkém putování tramvají pak pěšky dorazí až na pražské hlavní nádraží. (charles3)
  • Natáčení probíhalo nejenom v Praze a okolí, ale i v moravské metropoli v Brně. V natáčecím dní na Svoboďáku probíhal zároveň brazilský den s karnevalovým průvodem. Bylo to příjemné zpestření dne pro přítomné herce a celý štáb. (Regig)

Reklama

Reklama