Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (102)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Braňo Mišík natočil ten nejvíc předvídatelný film, jaký vůbec natočit jde. Romantická dramedie o 2 neúplných rodinách, které se na konci *spoiler*!! spojí v jednu! To jste určitě nečekali, co? K tomuhle závěru nás ale dovede naštěstí sympatický casting (hlavně Maštalír je fajn) a tak nějak v pohodě postavy, které jsem neměl chuť po půl hodině uškrtit. Kostková si jede to svý, kdo jí má rád, jí bude mít rád i tady. Průměrná neurážející komedie, ale alespoň v ní nejsou hloupý postavy. Třetí * za solidní závěr a linku s předešlou manželkou. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do toho s těmi nejlepšími úmysly, tedy měl jsem chuť se dojmout nad tím jak hledá svou životní lásku Tereza Kostková. Jenže dostal jsem něco trošku jiného. Všichni jsou rozvedení a kdo se nerozvedl, tak se určitě brzy rozvede. Všichni jsou s tím v pohodě. Abych to zkrátil je to taková reklama na Slovensko. Jako jsou například Bobule reklamou na Pálavu. Scény z dovolené a vzájemná rivalita a sbližování rodin mě zase připomněly Sandlerovo Zkus mě rozesmát. Tady jsem se tedy smát neměl čemu a pro milovníky napětí, tady není místo. Dobře to dopadne a všichni jsou ještě šťastnější než byli. 40% ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Dve zlomené rozvedené srdcia si k sebe postupne aj vďaka životným náhodám hľadajú cestu. Herecké obsadenie: Terezka Kostková a Tomáš Maštalír sú v podstate stávkami na istotu ale obsadenie adolescentného osadenstva sa mi tiež  páčilo a sedelo k daným charakterom. Prevedenie: Vo svojej podstate ide o tuctovú komediálnu drámu ktorých slovenská a česká produkcia chrlí kopu každý rok. Ale oceňujem jednu vec ktorá nie je samozrejmosťou. Vždy sa podobné filmy točia okolo nevery, podvádzania a ľahkej prostitúcie čo diváka ako ja unavuje. Tu je priami romantický ťah na bránu a celé to dáva zmysel a super sa na to pozerá. Jednoducho nepozeráte si čas aby ste vedeli kedy to skončí. Pocity: Zrejme ma to zastihlo v optimálnej nálade lebo sa mi to páčilo. Sympatický herci, pozitívna nálada a uveriteľná zápletka, ktorá nebola pritiahnutá za vlasy. Pôvodne som chcel dať iba lepšie 4 hviezdy ale soundtrack od Paliho Haberu to vyšperkoval na plný počet. Pridaná hodnota: Triviálna komédia s pridanou hodnotou a vynikajúcimi hercami a hudbou. 90% ()

Aideon 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie se konečně trochu vymykala těm ostatním. V první řadě musím říct, že herecké obsazení bylo zvolené perfektně. Kostková s Maštalírem spolu fungovali suprově a dobře se na oba koukalo. Část s učením jógy ač očividná, tak i přesto pobavila. Trochu mi mrzí, že se nám nedostalo trochu více ze souboje mezi rodinou O. Sokola a hlavními protagonisty, protože si myslím, že by to také stálo za to. Zápletka byla nakonec obyčejně typická, ale v tomto případě mi to nevadilo. Myslím si, že je to taková jedna lepší česká blbina, když nevíte, co pustit. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na česko slovenské poměry nadprůměrná komedie co  hodně vykrádá Střídavka (2022)  tak, že to je v podstatě jediná výtka , ale zase na rozdíl od ní má lepší postavy a lepší chemii mezi nimi. Ženská se rozvádí s chlapem jelikož má x jiných ženských (ačkoliv tohle se řeší zhruba 5 minut) a chlap se rozvádí s ženskou jelikož upřednostňuje černoušky před ním a dětmi  ti dva se potkají před soudem kde ona ho nabourá a dají se dohromady. On se líbí ji ona jemu a pak  souhrou náhod na sebe pořád narážejí až jdou na chatu kde jdou na nějakou soutěž v manželských párech (to samé bylo ve Střídavce jen tam to byl běh a něco tady je to hledání zlatého vejce běh s jednou zavázanou nohou a volný styl). Má to výborné herce   Kostková a ten Slovák i ty děcka jsou sympatické na filmové  poměry navíc to působí přirozeně a nikdo nepřehrává a na konci to nahodí i vážnou notu. P.s. Chtěl bych žít ve světě kde , když Vám někdo nedojde na rande v restauraci dojde k Vám barman a řekne Vám nemusíte platit je to na účet podniku nebo kde ,když někoho nabouráte  a řeknete mu, že máte finanční problémy tak on po Vás nic nebude chtít a vezme nehodu na sebe. 80 procent ()

Galerie (56)

Zajímavosti (2)

  • Film sa okrem iného natáčal aj v známom slovenskom kúpeľnom meste Piešťany. Taktiež sa natáčal v Keni. (PinkButterfl)

Reklama

Reklama