Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výběr účastníků mise v Amsterdamu je ve finále. Všichni čekali na tuhle chvíli a snažili se získat místo v postupující čtveřici. Jejich nejbližší se sjíždějí na slavnostní vyhlášení a stále se neví, kdo postoupí. Přijíždí také Hofmanův náhradník na pobyt v Libyi, jeho role zachránce manželství je ale ohrožena, když se nečekaně stane obětí vážné nehody. A do Rubavy nastupuje nový turnus frekventantů. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

RedRose

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že pod čarou zůstanou Růžičková a Fryvaldský jsem celkem odhadnul a jsem s tím naprosto spokojen! Jediná (už roky) nesnesitelná postava je Růžičková a i ten konec zahráli tak, že neprohrála, což je prostě špatně!! Zbytek takový Prima sluníčkový, ale asi v pohodě... ()

patti1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můj celkový dojem ze seriálu je pozitivní. Jelikož mě zatím míjely různé Ordinace, Sestřičky atd., ráda jsem nakoukla pod pokličku do lékařského prostředí, ještě okořeněného vojenským výcvikem. Jestli to tak chodí i ve skutečnosti, to ať posoudí jiní. Závěr vyzněl optimisticky a s konečným výběrem si myslím všichni zúčastnění taky poradili dobře, takže za mě spokojenost. ()

Reklama

Reklama